Belirtiler çok güzel :) Moralini yüksek tut, dinlen, güzel güzel beslen. Gerisi Allah'ın takdiri. Umarım güzel haberlerini alırız.

iyim kuzum allah şükür 2ay sonunda neyseki evimii güzelce tertemiz ettim. Sen nasılsın kuzucum senin değerler kaçtı düşük olduğunda ne kac zamanda düştü değerler?

Ohh çok şükür çok sevindim iyi olmana kuzum benim bende iyiyim şükür en son 33 çıkmıştı bu perşembe randevüm var gitmişken bir daha alacaklar doktor görüşmek istemiş bakalım konuşacağım herşeyi hayırlısını olsun inşallah Değerler bir sayıya geldikten sonra çok yavaş düşüyor kuzum 1 ay oldu hala sıfırlanmadı maalesef seninki çabuk düşer inşallah

Ohh maşallah ya Allahım gönlüne göre versin inşallah canım

Geçmiş olsun canım benim

Kızlar benim lekenmelerim olduğu için bugün hcg yaptırdım 685 çıktı.en son 20 haziranda 145 di sizce nasıl cumartesiye kadar çatlıcam.inşallah sağlıklı bebişlerimiz olur

Canım inşallah geçer biran önce lekelenmelerin değer atışın gayet güzel düşük önleyici iğne verdi mi doktorun

10.gün değerim 225 , 12. gün (bugün) değerim 486 çıktı. Doktorum 10 gün sonra gel dedi. Bu 10 gün meraktan çatlamazsam iyidir

Canım maşallah çok güzel artmış değerlerin çabucak geçer 10 gün inşallah Allahım tamamına erdirsin kucağına da al inşallah

Canım bence daha fazla bekleme benim 2 ayda düzene girmişti ilk kimyasaldan sonra doktoruna bi git görün derim ona göre histereskopi için de randevü verir hem

Kuzum kendini çok dinlememeye çalış başka şeylerle uğraş belirtilere takılma kendine de stres yapma canım rahatlat kendinin dua et bol bol inşallah pozitif sonuçlar alırsın

Canımm biraz uzak durdum burdan iyiym kendimi toparlamaya çalışıyorum kuzum sen nasılsın Egehanezra cnmm sende iyisn dimi toparladın kendini inşallahh

Bende giremedim bir kaç gündür kuzum iyi olmana toparlanmana çok sevindim hep iyi ol inşallah bende çok şükür iyiyim perşembe günü görüşmemiz var bakalım doktorla hayırlısı olsun inşallah

Bende giremedim bir kaç gündür kuzum iyi olmana toparlanmana çok sevindim hep iyi ol inşallah bende çok şükür iyiyim perşembe günü görüşmemiz var bakalım doktorla hayırlısı olsun inşallah
Hayat devam ediyor cnm napalım mecbur arada üzülüyorum sonra toparlanıyorum. Hadi bakalım ne dicek doktor inşallah Rabbim güzel sonuçlar nasip eder cümlemize. Bizde 4 temmuzda görüşeceğiz hocayla kuzumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…