esimi ikna edemıyorum tutmassa yıne uc dort ay bosa gıtcek dıo adama olan bısey yok ne olursa bana yapılıo bide yınede adamm zor beklıo ne degısıkler ya

Olan sana olacak sen çekiyon herşeyi zaten o senden daha çok strese girmiş Öyleler valla ya

kızlar selam

bugün tam 8gün oldu transferim yapılalı göğüs hassasiyeti dışında bir değişkliğim yok..

ama tabii ki meraktan çatlamak üzereyim idrar testi yapsam mı sizce

Selam canım belirtilere hiç takılma kaçıncı gün embriyosu idrar testleri şaşırtıcı olabiliyor bence illa yapıyım diyorsan test gününden 1 gün önce yap kuzum hayırlı pozitif sonuçlar alırsın inşallah

Dün gece yine ölümlerden dönüp zofer ve metpamid serumumu aldım kızlar çok çok süper geçirmese de bugün biraz daha iyi gibiyim dua edin bitsin bu bulantılar

Canım benim hep dualarımdasın bitecek inşallah atlatacaksın bunlarıda Allahın izniyle inşallah

Birde heveslensemde heveslenmesemde sonuc negatif cikarsa ayni aciyi yasiycam en azindan kendimi 12 gun hamile hissetmek bile guzel
kesinlikle bu 12 gün boyunca kendini motive etmen ben hamileyim diye kendi kendine söylemem bile çok iyi bir şey bende aynısını yaptım sonuçta 12. günün sonunda olumsuz olsa ozaman üzülüm dedim 12 günü hamile olarak yaşamak istiyorum dedim kimsenin lafına bakmadım doktorumda transfenrden sonra artık hamile gibi yaşa dedi ve ilk tüp bebek denemem de ikiz bebeklerime hamile kaldım çok şükür. sende böyle yapmaya devam et canım.

Selam kızlar benim saat 14.00 da randevum var . Inşallah güzel sonuçlarla dönerim dua edin lütfen .vee bizimki cinsiyetini gösterecek mi bakalım bu sefer :))
Allah yardımcın olsun inşallah güzel haberlerle dönersin canım arkadaşım

Allahım böyle devam etsin istemiyorum 1 gün daha dayancak dermanım kalmadı 5 kilo vermişim inanamıyorum

meyveli-buzlu sabret inşallah başka bir şey elinden gelmez. ilaçlarda bir yere kadar tamamen geçirmez. ben 12 kilo verdim. hamile kaldığım kilo ile doğum yaptım. seni çok iyi anlıyorum. şuanda aynı seyleri göze alarak ikinci bebeği istiyorum. 2 başarısız deneme.

Canım inşallah geçer biran önce lekelenmelerin değer atışın gayet güzel düşük önleyici iğne verdi mi doktorun
saol cnm.lekelenmelerim geçti gibi.bugün yakınımdaki doktora gittim ultrason ile baktı karından görmedi.dış gebelik olablir dedi sonra alttan baktı gördü haftasına göre küçükmüş hayırlısı artık.progestan iğne ve fitil kullanıyorum

Canim hala bilmiyosun ozaman tek mi ikiz mi)
Aynen öyle canım bilmiyorum dr un dediğinden çıkmak da istemiyorum kalp atışını duymadan da kendimi kaptırmak hiç istemiyorum bakalım umarım her şey yolundadır hayırlısıyla canım. Gebelik kesin diyebilmek için kalp atışı duymamız lazım kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…