Hayır canım kese için değil kalp atışına çağırdı dr um bakalım hayırlısı sağlıkla devam eder inşallah. Sen nasılsın
Ayyy çok heyecanlıı İnşallah miniğimiz kendini gösterecek annesine teyzelerine Bende iyiym cnm toparlanmaya çalışıyorum ama iyiym çok şükür 4 temmuzda hocayla görüşmeye gideceğiz hayırlısı inşallah

Hayat devam ediyor cnm napalım mecbur arada üzülüyorum sonra toparlanıyorum. Hadi bakalım ne dicek doktor inşallah Rabbim güzel sonuçlar nasip eder cümlemize. Bizde 4 temmuzda görüşeceğiz hocayla kuzumm

Öyle tabi kuzum daha iyileri daha hayırlı olan şeyler bizi bekliyor inşallah kavuşacağız hepimiz yavrularımıza kısa zamanda inanıyorum ben Aynen canım bakalım neler konuşacağız amin canım amin inşallah Bakalım size neler diyecek ne kadar dinlenmenizi önerecek hayırlısı olsun hakkımızda

Genelde hep ikinci denemede oluyor kuzum ilk denemede eksik tutulan ilaçlar testler ikincide yapılıyor ve gebelik oluşma olasılığı yükseliyor için rahat olsun bende de sürekli bir aksilik çıkıyordu tek tek araştırılınca ilaçlarla çaresi bulunuyor. İnşallah bende sağlıkla görürüm o günleri kendimi çokta kaptırmıyorum açıkçası hayırlısı diyorum canım. Sen dr u güven eminim başarılı sonuç alacaksınız

kinalikadin Kuzucum nasılsın bakalım günler çabucak geçsin de gör bebişini yada bebişlerini inşallah hayırlısıyla
Saoalsın kuzum sen nasılsın canım benim zaman geçirmeye çalışıyorum işte inşallah görebilirim bir mani olmazsa sağlıklı mı değil mi gebelik o zaman kesinleşecek bakalım hayırlısı kuzum

Ne iyi geldi söylediklerin :) Benim de 2. deneme olacağı için. Gerçi 2. denemem bir türlü başlayamıyor yine adet oldum beklemelerdeyim.

Saoalsın kuzum sen nasılsın canım benim zaman geçirmeye çalışıyorum işte inşallah görebilirim bir mani olmazsa sağlıklı mı değil mi gebelik o zaman kesinleşecek bakalım hayırlısı kuzum

İnşallah kesinleşecek Allahın izniyle kuzum benim dualarımdasın hep Bende iyiyim çok şükür bakalım perşembeyi bekliyorum neler diyecek doktor bende yapılası gerekenleri falan detaylıca konuşacağım hayırlısı olsun inşallah

Bende zaten ilk deneme de negatif olur die düşündüm hep o yüzden çok sarsılmadım kuzum inşallah çok uzun sürmeden evlatlarımıza kavuşuruz hepimiz

Ne iyi geldi söylediklerin :) Benim de 2. deneme olacağı için. Gerçi 2. denemem bir türlü başlayamıyor yine adet oldum beklemelerdeyim.
Vücudun ne zaman normale dönerse o zaman başlaman en iyisi sakın acele etme adetin düzene girsin tam zamanında tedaviye başlaman çok önemli. İnşallah sende olumlu sonuç alırsın ilk dememede olmayacak diyr bir şey yok aslında ancak genelde problem olduğunda onlar çözülüyor ve ikincide oluyor genelde ilk denemede olmama sebebi biraz da bu aslında eksikler gözden kaçıyor tabii en önemlisi Rabbim nasip edecek

Bende merak ediyorum dr un ne gibi testler yapacak. Belki de küçük bir problem bulacak ve onu halledince sorunda çözülecek nasip. Ben senin anne olacağına çok çok inanıyorum inşallah o günleri de göreceğiz sende benim dualarımdasın

Canım bence daha fazla bekleme benim 2 ayda düzene girmişti ilk kimyasaldan sonra doktoruna bi git görün derim ona göre histereskopi için de randevü verir hem
esimi ikna edemıyorum tutmassa yıne uc dort ay bosa gıtcek dıo adama olan bısey yok ne olursa bana yapılıo bide yınede adamm zor beklıo ne degısıkler ya

Bende merak ediyorum canım benim bakalım inşallah dediğin gibi basit bir sorundur Güzel destekçim benim inşallah inşallah Allahım hepimizin kucaklarını doldursun inşallah

Selam kızlar benim saat 14.00 da randevum var . Inşallah güzel sonuçlarla dönerim dua edin lütfen .vee bizimki cinsiyetini gösterecek mi bakalım bu sefer :))

Canım benim dualarım seninle güzel haberlerle gel inşallah hadi artık bu nazlı bebek de göstersin annesine ve teyzelerine cinsiyetini inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…