Amin canım benim oğlum var 8 yasında oda ikiz başlamıştı tekını kaybetmiştik rabbim hakkımıZda hayırlısını Versin inş seninki kaç haftalık

Ayy Allah bağışlasın maşallah inşallah bu seferde ikiz olur ikisinide alırsın kucağına canım benim amin inşallah. Ben hamile değilim henüz kuzum

saol cnm.inşallah.göründü de ufak dedi haftasına göre bakalım kendi doktorum ne dicek.sen ne zaman gideceksin görüşmeye

Olsun kuzum bir anda büyüyor o kese zaten kendi doktoruna gidene kadar karından da görünür inşallah Bende perşembe gideceğim bakalım kuzum neler konuşacağız merak ediyorum hayırlısı olsun inşallah

Kizlar bugun 7.gun 5.gun embriyosu sabah idrariylada yapmadim daha demin yaptim idrar testi ben buzamana kadr cok test yaptm hic birinde cizgi gormedim bunda var sizce fotoraf yukleyemiyorum bilen varsa bi yardimci olabilirmii

Kizlar bugun 7.gun 5.gun embriyosu sabah idrariylada yapmadim daha demin yaptim idrar testi ben buzamana kadr cok test yaptm hic birinde cizgi gormedim bunda var sizce fotoraf yukleyemiyorum bilen varsa bi yardimci olabilirmii

Canım silik de olsa vardır hayırlısı olsun inşallah çatlatma iğnesi vurulmuş muydun peki

Bencede var daha cok erken ama var hic umudum yoktu cikcagina dair yatin sabah yine tekrarlarim yani cok erken sevinmek istemiyorum ama kalbim yerinden cikicak gibi

Tahmin edebiliyorum o heyecanını kuzum inşallah kan da da güzel değerler çıkar bir kaç gün idrarda takip et bakalım Allahım gönlüne göre versin

Bencede var daha cok erken ama var hic umudum yoktu cikcagina dair yatin sabah yine tekrarlarim yani cok erken sevinmek istemiyorum ama kalbim yerinden cikicak gibi
Bence de var inşallah sağlıkla devam eder kan sonucunda iyi gelecek diye tahmin ediyorum hayırlısı ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…