saol cnm.çok geçmiş olsun çok zor seni anlıyorum.çok şükür keseyi gördük ama biraz ufakmış.cumartesi kendi doktoruma gidicem hakkımızda hayırlısı

Saol canım test yaptırdım az önce 898 çıktı çok şükür iyi dimi kıZlar 5.gun embrıyosu 11.gundu bugun

Maşallah süper hemde canım benim Allahım devamınıda getirsin keseyide kalp atışınıda gör kucağına da al sağlıklı bir şekilde inşallah 2 embriyo mu transfer edilmişti

Ayy canım benim çok sevindim çok şükür merak etme o iğneler keser iyice bir daha da yaşamazsın inşallah ne güzel kesede gözükmüş bir kaç güne karından da görünür inşallah

Ayy canım benim çok sevindim çok şükür merak etme o iğneler keser iyice bir daha da yaşamazsın inşallah ne güzel kesede gözükmüş bir kaç güne karından da görünür inşallah
saol cnm.inşallah.göründü de ufak dedi haftasına göre bakalım kendi doktorum ne dicek.sen ne zaman gideceksin görüşmeye

merhaba,

çok teşekkür ederim

dondurulmuş 5. gün embriyosu ohss riskine karşı dondurup 1 ay dinlenmiştim

Gözün aydın canım, sağlıkla devam eder inşallah. Kaçıncı gününde gördünüz keseyi, transferin ne zaman yapılmıştı acaba
Saol cnm insallah.benim iki kere transfer yapıldı hangisi tuttu bilmiyorum.eger 3.günü transfer sayarsam 22.gün 5.günü transfer de 20 gün oluyor.biri 4 haziranda biri 6 haziranda yapıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…