Çok iyi yapmışsın canım dinlenmekle ama bence test gününü bekle derim strese neden oluyor çoğu kez idrar testleri
evet evet haklısın bir de çok fazla kabızlık çektim şurupla çözmeye çalıştım çözdüm de o yüzden de surubu bırakmıştım

bugün iş yerindeyken inanılmaz baskı oldu vucudumda ve biraz ıkınmak zorunda kaldım tuvalette şuan çok moralim bozuk acaba zarar vermiş olabilir miyim?

8. gün bugün ama ıkınmasaydım da idrara bile cıkamıyorum vucudum şişiyo lağman yaptırmak zorunda kalıyorum

Kizlar size bisey soracam ben ilk transver denemem olacak bu aya ma biz iki tane istiyoruz sizce koyulabilir mi internette yasasi var falan diye okudum esnek davraniliyormu acaba

Canim ilk seferde 2 tane embriyo transverimi yapildi sana

Kizlar size bisey soracam ben ilk transver denemem olacak bu aya ma biz iki tane istiyoruz sizce koyulabilir mi internette yasasi var falan diye okudum esnek davraniliyormu acaba
Normalde yasak ama bazı dr lar insiyatif kullanıyorlar dr unla konuşmalısın genelde 2 tane yapıyorlar bazıları istisna tabii. Zaten öyle saçma bir durum ki 2 tane ile sınırlansa tamam ama 1 tane nedir arkadaş zaten zar zor gebe kalıyoruz bari elimizden o şansı da almasınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…