Bencede cok sacma cok fazla embriyo varsa 2 tanede koyulabilmeli insallah kabul ederler canim bu ay konusacagim

A anneveoglusu canım nasılsın hastanede misin hala Allahım sana ve bebeğine sağlık versin inşallah dualarımdasın canım arkadaşım
Hastaneden taburcu oldum evdeyim ana mide bulantısı ile sıkıntım var bu günlerde geçecek kanama yok arada kahverengi lekelenme oluyor

Seninde güzel haberlerini bekliyorum inşallah

Olsun kuzum bir anda büyüyor o kese zaten kendi doktoruna gidene kadar karından da görünür inşallah Bende perşembe gideceğim bakalım kuzum neler konuşacağız merak ediyorum hayırlısı olsun inşallah
ayy saol cnmya valla moral verdininşallah büyür bebeğim.hakkında hayırlısı olsun aklına takılan herşeyi sor.valla ben bizmkileri bıktırttmbende çok araştırma yaptım birde sağlık sektörünün içinde olunca daha iyi oluyor.ben eczacı teknisyeniyim 15 yıldır.ilaç konusunda merak ettiğin varsa sorabilirsin yada bilgi almak istersen.duaların seninle

tugken Canım ne yaptın çıktın mı hastanede den gösterdimi cinsiyetini senin nazlı bebeğin iyi geçmiştir kontrolünde inşallah
Kızlar kusura bakmayın geç yazabildim.tlf arabada unutmusum sonrası da yemek va.derken şimdi yazabiliyrm . 4 lu Test sonucu çok güzel cıktı sukurler olsun cinsiyetimiz de erkek ))))

Kızlar kusura bakmayın geç yazabildim.tlf arabada unutmusum sonrası da yemek va.derken şimdi yazabiliyrm . 4 lu Test sonucu çok güzel cıktı sukurler olsun cinsiyetimiz de erkek ))))
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah tahminim tuttu

Ama ben demiştim. Hayırlı olsun allah kucaginiza almayı nasip etsin insallah

Hastaneden taburcu oldum evdeyim ana mide bulantısı ile sıkıntım var bu günlerde geçecek kanama yok arada kahverengi lekelenme oluyor

Seninde güzel haberlerini bekliyorum inşallah
Çok şükür canımm. Geçecek tabiki inşallah sağlıkla bebeğine kavuşacaksın. Bende hayırlısıyla inşallah güzel haberler verebilirim Rabbim nasip ederde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…