Ben bir tane sorsam sana ilaç leucositim 30 tüp bebek transferi sonrası tam olarak ne işe yarıyor

Kızlar kusura bakmayın geç yazabildim.tlf arabada unutmusum sonrası da yemek va.derken şimdi yazabiliyrm . 4 lu Test sonucu çok güzel cıktı sukurler olsun cinsiyetimiz de erkek ))))
Maşallah kuzuya sağlıkla doğar inşallah çok sevindim canım Allahım sağlık versin

Saoalsın kuzum sen nasılsın canım benim zaman geçirmeye çalışıyorum işte inşallah görebilirim bir mani olmazsa sağlıklı mı değil mi gebelik o zaman kesinleşecek bakalım hayırlısı kuzum

Canımmmmmm hamile misinnnnnnn ayyyyy

Kızlar kusura bakmayın geç yazabildim.tlf arabada unutmusum sonrası da yemek va.derken şimdi yazabiliyrm . 4 lu Test sonucu çok güzel cıktı sukurler olsun cinsiyetimiz de erkek ))))
Aaaa tutturamadım kendim kız istiyorum diye herkesin kız olsun istiyorum heralde :) gözün aydın canım allahım hep sağlıklı ilerlesin inşallah

Saol cnm insallah.benim iki kere transfer yapıldı hangisi tuttu bilmiyorum.eger 3.günü transfer sayarsam 22.gün 5.günü transfer de 20 gün oluyor.biri 4 haziranda biri 6 haziranda yapıldı
İlk kez duydum bu şekilde transferi aslında mantıklı buldum

Teyzelerimiz bugün cinsiyetimiz belli oldu. Kızımız geliyor
Oyyy maşallah minik kızın ömrü güzel olsun sağlıklı olsun inşallah

Oyy maşallah bir minik erkek te burada ömrü güzel olsun sağlıklı olsun inşallah.

histeroskop olan varmı aranızda
Ben oldum üç kez ama epey oldu

Evet haklısın canım duycaksin Allahin izniyle..nezamn gitcen

Buna ardışık transfer diyorlar cnm.bende ilkdefa duymuştum

Teyzelerimiz bugün cinsiyetimiz belli oldu. Kızımız geliyor
Hayırlı olsun, ben de kız olmasını çok istiorum, ama tabiki önce sağlıklı olsun. Bir de Allah iyi insanlarla karşılaştırsın kızlarımızı, oğullarımızı
Hayırlı olsun canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

merhabalar herkese ..
bende uzun bir hazırlık döneminden sonra bugün itibari ile tedavime başladım.. Rapor alarak Umut Tüp bebek merkezinde Dr.Cem bey ile tedaviye başladık.
İlaçlarım yazıldı ve ilk iğnemi bugün kullanmaya başladım..
Herkese hayırlı olması dileklerimle..

Hayırlı olsun canım tedavin..bende adeti bekliyorum kısmet olursa..ilk denemen mi olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…