Maasallah benimkide gosterdi bugun erkek)))))

gözünaydın cnm ohhh maşallah prenses geliyo.RABBİM sağlık sıhhatle kucağına almak nasip etsin

Gözünüz aydın canııım allah analı babalı sağlıkla kuCağına almayı nasip etsin inşallah darısı başımıza

Gözünüz aydın canııım allah analı babalı sağlıkla kuCağına almayı nasip etsin inşallah darısı başımıza

KIzlar hepinize çok teşekkür ederim. Allah isteyen herkese tez zamanda nasibetsin. Hepimiz çok emek veriyoruz bu yolda, Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.
tugken canım senin de oğluşun hayırlı olsun, sağlıkla al kucağına inşallah.

Ilk uzundu evet cok daha yorucu ama şükür bi oglum oldu..2..kısaydı ikizlerim vardı ama kaybettim..simdi de ayni yeri düşünüyorum kısa olur yine..senin uzun mu oldu
ALLAH sabir versin.bende kızımı kaybettim.5 yil once cok zor.Ilki uzundu 7 haftalık düşük oldu.bu kısa insallah sağlıklı olur keseyi gordum çok şükür.sadece ufak biraz

Yaaa sabirsizlaniyirum çarşamba için

Öyle görünüyor kuzum ama bakalım tam kesinleşmedi kalp atışını duyabilirsem o zaman anca

Ayyyyy sennnn hamileeesinnnnnn onuda duyacaksınnnn Allah'ın izniyleee kıızzzzz sen yeter ki ümidini kaybetmeeee. Bak buda olmayabilirdiiii negatif görebilirdinnnnn ay hamdolsunnnn yaaaaaaa. Seni güzel anneee seniiiii

Aa canım kan tahlili yaptırsana kesinleşir en azından. Normal test derken idrar testi dimi

Evet ikiside idrar testi. Pozitif çıkan erken gebelik testi. Aff yaa burda kan almıyorlar Damlam yaa senin karnın yuvarlak sivri oldu mu, bir de akıntın nasıl yada var mı

Evet ikiside idrar testi. Pozitif çıkan erken gebelik testi. Aff yaa burda kan almıyorlar Damlam yaa senin karnın yuvarlak sivri oldu mu, bir de akıntın nasıl yada var mı
Yok canım daha erken karnın yuvarlak olması için akıntım da çok az var. Neden kan almıyorlar ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…