ben köye gitmek istiyorum bliyosun zaten kuzum benim dr gidebilirsin yasa gidemezsin demedı eltimin kızında daha önce stajerdi yenge soyle num verirler dr kooyde kanına baktirip haber veririz dedi artk bilmiyorum nasıl olcak yarn gittiğimde konuscam. Senin iyi olmanada sevindim kuzum inşallah şu süreçleri iyi bi şekilde atlatırız

Canımm biraz uzak durdum burdan iyiym kendimi toparlamaya çalışıyorum kuzum sen nasılsın Egehanezra cnmm sende iyisn dimi toparladın kendini inşallahh
toparlamaya çalışıyorum Kuzum biraz daha iyim aglamalar dışında eşim pazar gün aldı gezmeye gtürdu alışveriş yaptım kafa dağıtmak için nafile gine aklımda aglamak gözlerimi acamıyom aglmaktn mahfoldu şişmiş hep rabbim yardımcımız olsun kuzum. Sen nasılsın ♡♡

saol cnm.çok geçmiş olsun çok zor seni anlıyorum.çok şükür keseyi gördük ama biraz ufakmış.cumartesi kendi doktoruma gidicem hakkımızda hayırlısı
cok sagol kuzum. Benimde aynıydı kanamalarim lekelenmelerim vardı sürekli igne vurduruluyodum bikere kanAmam çok oldu 7hftadaydim dr gittim karından göremedi vajinadan baktı gzukktu ama çok küçük dedi gec gelisiyor dedi eve gttim hic bsey yoktu kalp atisi icin gtcektim bi kaltim heryerim kan olmuştu8 hftalikti.gittim yatırdılar kan aldılar ve dış gebelik dediler sni sıkmak istemiyorum ama detaylı arastr bence hazrlikkli ol burda bunun için varız kuzum♡ insallh benim gbi olmazsn kuzummmmmm

@Dlk2606 kuzummmmmmmmmmmm Egehanezra tugken canlarımmmmm çok özledimmmm hepinizi yaaaa
Bizde seni ozledikkkkkkkk♡♡♡ bnde nezamndr giremiyodum sadece takip ediyordum kuzum. Senn Naslsinnnn♡♡♡♡♡

Yaaa kızlar ben erken gebelik testi yaptımm pozitif çıktııı, normal test yaptım negatif çıktııı sizce şansımm var mııı
kuzummmmm insallh hmissindirrrr rabbim yüzünü guldursunnnnn♡♡

iyiyim kuzum sen nasılsın Senin cinsiyetini gösterdimi yada doktor bir tahminde bulundumu?
Ben cumartesi gittim 10+3 idik maşallah kuzuya 11+1 çıktı ultrasonda Dra cinsiyet sormadık benim 15 gün ara ile iki kere kanama oldu bebek plesanta rahim ile ilgili ayrıntılı inceleme yaptı 2 temmuzda yine gidecem o zaman belki belli olur

Nasılsın arkadaşım ağrıların azalmıştır inşallah

@Dlk2606 kuzummmmmmmmmmmm Egehanezra tugken canlarımmmmm çok özledimmmm hepinizi yaaaa
Canım bizlerde çok özledik arayı çok açtın gel artık aramıza gebelik testi yapmissin çıkmış hayırlı olsunallah tamamına erdirsin burada herkes sağlıkla hamile kalsın insallllaaaaahhhhhhhhh

Amin canım

Sağol canım benim darısı hepinizin başına hayırla sağlıkla dolsun bu topik herkes hamile kalsın

Günaydın herkeslere güzel bir gün olsun, musmutlu haberler alalım inşallah

bende cinsiyetini çok merak ediyorum ama çok erken daha

Kız daha sabi kendisi bilmiyordur cinsiyetini sağlıklı sıhhatli olsun inşallah

Ahh canım benim bu kadar yıpratma kendini Rabbimden diyoruz katlaniyoruz çok zor biliyorum ama vücuduna zarar veriyorsun yapma bu kadar daha ne güzel günler göreceksin sabır azıcık Rabbim acıni dindirir tez vakitte inşallah

Sağol canım darısı başına insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…