- 26 Mart 2015
- 5.683
- 10.697
- 198
- Konu Sahibi kinalikadin
- #7.361
Kizlar slm nasilsiniz heyecanli beklemelere devam ediyoruz galiba ben bugun dr gittim ayin 30 beri adetim devam ettigi icin bu ay beklemeye karar verdik onumuzdeki aya kaldi benim transfer zaten bende kendimi cok iyi hissetmiyodum daha guzel oldu bi ay beklemek eskiden bi gun bile beklenek istemezken suan bu hbr bi anda kabul etmeme cok sasiriyorum ins hepimiz bi gun hamileyimmmm yazacagiz
Merhaba canım iyiyim ben çok şükür adet olmayı bekliyorum bakalım biran önce olurumda alırım yavrularımı artık. En iyisini yapmışsın bence canım kendini hazır ve iyi hissetmen çok önemli geç olsun güç olmasın doğru zamanda yapılsın yeterki o zaman sende inşallah önümüzdeki ay güzel haberler vereceksin bizlere Allahın izniyle inşallah. Allah razı olsun canım amin inşallah bu süreçtede güzel güzel beslenir tamamen hazır olursun yavrunu almaya

buarada transferden 1 gün önce hafif ohss durumu ortaya çıkmıştı, ona bağlı ağrılarım halen devam ediyor. Doktorun söylediğine göre bir süre de devam edecekmiş. Sadece Parol içebilirsin dedi o da hiç bir şeye yaramıyor zaten. Bazen diyorum bir arveles içsem bir majezik içsem hiç bir şeyim kalmayacak