• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım istenilen boyutta olan yumurtanın 200 değerde olması gerekiyor ama istenilen boyuta gelince sen takılma bunlara benim de yumurta büyütme aşamasında iki güne 1 alındı 6 gün kullandım iğneyi 8. Gün toplama oldu.herkesin farklı
Canımm transferide sayarsan senin kaçıncı gün kalp atışı duyulmuştu acaba?

Maalesef canım bazı doktorlar böyle ilgisiz oluyor insanları ne desemde başımdan savsam peşindeler Allahım yardımcımız olsun inşallah senin tedavinde başlar hayırla sonuçlarını Allahın izniyle bakalım bugün ne diyecekler sana belli olur herşey hayırlısı olsun hakkında inşallah kuzum benim :KK200:

Canım şuan eve geldim tekrar gideceğiz hastaneye konsey sonucu öğlen 1,5 da açıklancak. Doktorumun dediğine göre bugün başlancak tedavi inşaAllah. Sağda 6-7 yumurta, solda 3-4 yumurta görünüyor. Dün solda 4-5 vardı. Bugün 3-4 olmuş. Rahim kalınlığı 4 mm, Folikul 10 mm yazıyordu. Sizce nasıl canımm yaaao_O

Canım şuan eve geldim tekrar gideceğiz hastaneye konsey sonucu öğlen 1,5 da açıklancak. Doktorumun dediğine göre bugün başlancak tedavi inşaAllah. Sağda 6-7 yumurta, solda 3-4 yumurta görünüyor. Dün solda 4-5 vardı. Bugün 3-4 olmuş. Rahim kalınlığı 4 mm, Folikul 10 mm yazıyordu. Sizce nasıl canımm yaaao_O
Mrhblar. Hangi merkezde başladınız tüp bebege

Kızlar ya ben birşey soracağım şimdi söktürücü kullanıyorum içinde 12 adet var bi sabah bi akşam içiyorum daha önce hiç kullanmamıştım pek bilgim yok o yüzden bugün 4.yü içtim ama sadece hafif lekeler geliyor ilacı kullanırken mi adet olacağım yoksa ilaç bittikten sonra mı her yerde farklı yazıyor kafam karıştı :KK64:
canım ilaç bitince olucaksın demek o lekeler hiç kullanmadım ama doktor oyle bilgi vermişti bu gittiğimde lkeler uzun sürmüştü adet öncesi gerek kalırsa kullanırız demişti tarlusal için

Masallah gayet iyi af sayin cok iyi hersey normal. Onlar bazen farkli sayar oyle sen takma:KK49: banada solda 1 tane demisti ordan asistan dr ama opuda 5 tane yumurta cikti soldan:KK48: takma yani ins tedavin olumlu sonuclanir:KK200:

Kizlar dayanamadım transferden sonraki 9. Günümdü bugün erken gebelik testi yaptım gölge bile çıkmadı... ağlayamıyorum eşime birşey diyemiyorum bana yapma dedi cünkü... ondanhabersiz yaptım... hevesle cuma gününü bekliyor gözümün içine bakıyor... kendi üzüntümemi yanayım onun üzüldüğüne mi üzüleyim... çok caresiz hissediyorum çok yıprandım... 1 aşılama ve bu 3. Tüp bebek denememizdi... bugün yaa negatif çıkarsa dedim ona artık deneme falan yapmayız dedi yeter bıktırdı bu süreç dedi....herşey boğazımda düğümlendi kaldı... yaşama hevesim yok isteğim yok her tedavi sonrası depresyon... çok çaresiz çok üzgün hissediyorum...
arkadaşım bence erken ,hemen moralini bozma,o kadar erken çıksaydı 9.gün gelin derlerdi öyle değilmi,hem en garanti kan testi

Masallah gayet iyi af sayin cok iyi hersey normal. Onlar bazen farkli sayar oyle sen takma:KK49: banada solda 1 tane demisti ordan asistan dr ama opuda 5 tane yumurta cikti soldan:KK48: takma yani ins tedavin olumlu sonuclanir:KK200:
Canım hayırlısı olsun inşallah pozitif olur sonucun :-) transferden sonra progesteron iğne verdiler mi sana yoksa jel ya da hap mi

Merhaba hanımlar hepinizin tedavisi hayırlı olsun inşallah pozitif sonuçlar verirsiniz. Bende tüp bebekle gebe kaldım. 7haftalık olduk. Sizlere yardımcı olabilmek için yazıyorum. Ben çok rahattım transferden sonra hastahane de iki saat yattık sonra normal hayatıma devam ettim hatta hastaneden çıktık restorana yemek yemeye gittik. Sonrası 3gün dinlendim ve bol kabak çekirdeği ananas yoğurt avakado yedim tutunmaya yardımcı oluyor diyorlar. 3gün dinlendikten sonra evde kalktım yatmadım temizlik yemek vs yapmaya başladım dışarı çıktım gezdim yoksa vakit geçmiyo. Birde ben çok rahattım kesinlikle stres yapmayın olduysa oldu kafasındaydım. Transfer sonrası 8.gün eşim erken sonuç veren testten aldı illa yap sabah dedi bende dedim zaten çıkmaz ver şimdi yapayım dedim yaptım ve iki çizgi ilk başta inanmadım tabi çok güzel bi duygu ama bi yandan da ilaçların etkisi belki dedim eşim diyo kesin hamilesin falan sonra kan testinde de sonuç 1200çıktı.
Ama bir arkadaşımında transfer sonrası 10.günde çıkmadı idrarda kendini harap etti. 2gün sonra kanda çıktı. İdrarda çıkmayıp kanda çıkma ihtimali var.

İnşallah hepinizin kucağı dolar. Allahm emeklerinizi boşa çıkarmasın. Tez vakitte hamileliği sizede nasip etsin inş.
Biraz uzun oldu affınıza sığınıyorum. ❤️
hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirip bizlerede nasip etsin,bizlerede dua et ,dışardan insan okuyunca hayal gibi geliyor,,,mutluluğunuz daim olsun arkadaşım

Canımm transferide sayarsan senin kaçıncı gün kalp atışı duyulmuştu acaba?
Canım 3.Gün embriyosuydu ben 12.günü ayın 20 si idi o gun pozitif sonuç aldim. 28 inde kese gördük. Sonra ben hastaneye yatınca erken duymuş oldum 1 yada 2 sinde duydum sukur

Back
X