Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya
Merhaba kızlar günaydınlar..bekleyenlere sabır,tedavide olanlara bol şans diliyorum.benimde test günüme tam bir hafta kaldı 20 Nisanda sonucu öğreniyorum.herkese kolaylıklar diliyorum .
Merhaba kızlar günaydınlar..bekleyenlere sabır,tedavide olanlara bol şans diliyorum.benimde test günüme tam bir hafta kaldı 20 Nisanda sonucu öğreniyorum.herkese kolaylıklar diliyorum .
Canlarım hayırlı cumalar hepinize Kandiliniz mübarek olsun Rabbim hepimizin dualarını hayırlısıyla kabul eder inşallah. Birbirimize dua edelim inşallah hepimizin yüzü gülsün bütün dertlerimiz uçsun gitsin..
Canlarımm herkesin Miraç Kandili mübarek olsun inşallah. Rabbim dualarımızı kabul etsin hepimizin duası belli duyan belli. İnşallah bizde buraya hamilelik haberlerimizi yazacağız en hayırlı zamanda bu gece dualarımdasınız inşallahh canlarımm
Canlarım hayırlı cumalar hepinize Kandiliniz mübarek olsun Rabbim hepimizin dualarını hayırlısıyla kabul eder inşallah. Birbirimize dua edelim inşallah hepimizin yüzü gülsün bütün dertlerimiz uçsun gitsin..