- 28 Aralık 2017
- 818
- 1.779
- 33
- 34
- Konu Sahibi kinalikadin
- #8.001
Hayırlı kandiller cnmm nerelerdesin özlettin kendiniKızlar kandiliniz mübarek olsun kaç gündür giremedim burası dolmuş taşmış valla![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı kandiller cnmm nerelerdesin özlettin kendiniKızlar kandiliniz mübarek olsun kaç gündür giremedim burası dolmuş taşmış valla![]()
bende yapmıştım o taktiği iyi oluyorrMerhaba kızlar. Öncelikle kandiliniz mübarek olsun. B ugün hürmetine dualarım sizinle.İşallah hepimiz anne olacağız.Benim inancım tam. Hastaneden yeni geldim.Vücudum delik deşik oldu kan vermekten iğne yapmaktan ama olsun.Dayanacağım. Pazartesi günü yumurta toplama işlemim gerçekleşecek.Biraz heycan hafifte korku var. İşşalh herşey yolunda gider. Su içemediğini söyleyen arkadaşlar var aramızda.O listeye benide ekleyin lütfenİş yerime çok sevimli 2 bardak su alan pipetli filamingo desenli pembiş bir kap aldım.Eğlenceli oluyor içmesi diye
Günde 2 kez içiyorum onunla. Mause yakın koydum tam gözümün önünde bazen tam önüme çekip sanki oyalanırmışcasına boyuna su çekiyorum
eğlenceli oluyor deneyin derim
![]()
Amin amin amin Allah razı olsun canimmÇok mesaj yazmasam da, yazdık
Çok mesaj yazmasam da yazdıklarınızı takip ediyorum, bundan sadece 4 ay önce sizlerle aynı heyecanı paylaşıyordum,
o yüzden bu çağrıya da duyarsız kalamazdım.
Bu mübarek günde Allah dualarımızı karşılıksız bırakmasın,
bebek özlemi çeken her kadının kucağını mis kokulu bebişlerle doldursun.
En tez vakitte, elimizde bebek bezi ile evin içinde koşturalım, emzirelim, bebek yıkayalım,gaz çıkartalım anne olmanın o harika hissini yaşamamız nasip olsun inşallah.
hepiniz dualarımdasınız. Kandilimiz mübarek olsun
Ay canım hayırlı uğurlu olsun rabbim kucağına almayı nasip etsınKuzular hamileyimmmmmmm Allahım bu günde bana nasip etti. Biliyorsunuz hiç umudum yoktu belirtim yoktu kahrettim kendimi ama hepsi boşunaymış Allahım hepinize nasip etsin nasıl ağlıyorum bunu yazarken bilemezsiniz. Bu mübarek günde dualarımdasınız emeklerimiz boşuna çıkmaz tez zamanda kucağımıza alırız bebişlerimizi
Merhaba kızlar. Öncelikle kandiliniz mübarek olsun. B ugün hürmetine dualarım sizinle.İşallah hepimiz anne olacağız.Benim inancım tam. Hastaneden yeni geldim.Vücudum delik deşik oldu kan vermekten iğne yapmaktan ama olsun.Dayanacağım. Pazartesi günü yumurta toplama işlemim gerçekleşecek.Biraz heycan hafifte korku var. İşşalh herşey yolunda gider. Su içemediğini söyleyen arkadaşlar var aramızda.O listeye benide ekleyin lütfenİş yerime çok sevimli 2 bardak su alan pipetli filamingo desenli pembiş bir kap aldım.Eğlenceli oluyor içmesi diye
Günde 2 kez içiyorum onunla. Mause yakın koydum tam gözümün önünde bazen tam önüme çekip sanki oyalanırmışcasına boyuna su çekiyorum
eğlenceli oluyor deneyin derim
![]()
Evet bir kişi daha eklendi su içemeyenlere çoğalıyoruz
bende yapmıştım o taktiği iyi oluyorr![]()
Kuzular hamileyimmmmmmm Allahım bu günde bana nasip etti. Biliyorsunuz hiç umudum yoktu belirtim yoktu kahrettim kendimi ama hepsi boşunaymış Allahım hepinize nasip etsin nasıl ağlıyorum bunu yazarken bilemezsiniz. Bu mübarek günde dualarımdasınız emeklerimiz boşuna çıkmaz tez zamanda kucağımıza alırız bebişlerimizi

Maşallah senin bebişlerin bekliyor kuzummhemde çok kaliteliler ilk olmaması normal vücut kabul etmeyebiliyor ikincide olacak inşallahh senin yüreğin temiz Allah kabul eder inşallah dualarını
harika bir anne olacaksın
İnşallah canım ya ben umut olurum arkadaşlara benim gibi umutsuz karamsar olanlara. Bu mübarek dünde bol bol dualarımdasınız inşallah ilerde bebişlerimizi konuşuruzAyy inanmıyorum ya çok şükür bak boşuna ümitsizlendin o kadar Allahıma çok çok şükürler olsun bizide nasıl mutlu ettin canım benim inşallah kucağına lacağın günleride sağ salim darısı bizlerin başına inşallahhh![]()
İnşallah canım ya ben umut olurum arkadaşlara benim gibi umutsuz karamsar olanlara. Bu mübarek dünde bol bol dualarımdasınız inşallah ilerde bebişlerimizi konuşuruz![]()
Benimde gözlerim doldu şu an çok mutlu oldum yaaa çok sevindim çookkkk çok şükür hemde ne mübarek günde öğrendin canmmKuzular hamileyimmmmmmm Allahım bu günde bana nasip etti. Biliyorsunuz hiç umudum yoktu belirtim yoktu kahrettim kendimi ama hepsi boşunaymış Allahım hepinize nasip etsin nasıl ağlıyorum bunu yazarken bilemezsiniz. Bu mübarek günde dualarımdasınız emeklerimiz boşuna çıkmaz tez zamanda kucağımıza alırız bebişlerimizi

merhaba tebrikler ...çok sevindim sizin adınıza darısı başımıza..Kuzular hamileyimmmmmmm Allahım bu günde bana nasip etti. Biliyorsunuz hiç umudum yoktu belirtim yoktu kahrettim kendimi ama hepsi boşunaymış Allahım hepinize nasip etsin nasıl ağlıyorum bunu yazarken bilemezsiniz. Bu mübarek günde dualarımdasınız emeklerimiz boşuna çıkmaz tez zamanda kucağımıza alırız bebişlerimizi
Yaaaa nasıl sevindimmm anlatamam canımmmm Mübarek günde Rabbim sevindirdi yaa çok şükür bana da umut oldun Bülent Hoca hastasıym bende Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canmm duygulandım yaaaKuzular hamileyimmmmmmm Allahım bu günde bana nasip etti. Biliyorsunuz hiç umudum yoktu belirtim yoktu kahrettim kendimi ama hepsi boşunaymış Allahım hepinize nasip etsin nasıl ağlıyorum bunu yazarken bilemezsiniz. Bu mübarek günde dualarımdasınız emeklerimiz boşuna çıkmaz tez zamanda kucağımıza alırız bebişlerimizi
çok mutlu oldukKuzular hamileyimmmmmmm Allahım bu günde bana nasip etti. Biliyorsunuz hiç umudum yoktu belirtim yoktu kahrettim kendimi ama hepsi boşunaymış Allahım hepinize nasip etsin nasıl ağlıyorum bunu yazarken bilemezsiniz. Bu mübarek günde dualarımdasınız emeklerimiz boşuna çıkmaz tez zamanda kucağımıza alırız bebişlerimizi
allah hepimizden razı olsun kuzuu inşallah herkes güzel haberleri alır tek daum oAllah razı olsun canım benim seninde mübarek olsun hayırlı cumalarAynen öyle maşallah yeni arkadaşlarımızda geldi inşallah pozitif haberlerle dolacak burası kısa zamanda
![]()
![]()
Kuzu Metin bitmişti bide telefonum fabrika ayarı oldu resimler num herşeyim gitti onu yaptı eşim sağolsun anda size kavuştum allah korusun sizler lazımsınız bize. Amin hepimizin kabul olur insallaahNerdesin sen yaaa merak ettik buralar doldu taştı hepimiz test heyecanından gidecez yaKandilin mübarek olsun cnmmm duaların kabul olun inşallah
![]()
Çok sevindim canım tebrik ederim Hayırlı olsunKuzular hamileyimmmmmmm Allahım bu günde bana nasip etti. Biliyorsunuz hiç umudum yoktu belirtim yoktu kahrettim kendimi ama hepsi boşunaymış Allahım hepinize nasip etsin nasıl ağlıyorum bunu yazarken bilemezsiniz. Bu mübarek günde dualarımdasınız emeklerimiz boşuna çıkmaz tez zamanda kucağımıza alırız bebişlerimizi
Kuzu Metin bitmişti bide telefonum fabrika ayarı oldu resimler num herşeyim gitti onu yaptı eşim sağolsun anda size kavuştum allah korusun sizler lazımsınız bize. Amin hepimizin kabul olur insallaahNerdesin sen yaaa merak ettik buralar doldu taştı hepimiz test heyecanından gidecez yaKandilin mübarek olsun cnmmm duaların kabul olun inşallah
![]()
Netim btmisti ondan giremedim bide telefon bozuldu onla uğraştık ancak gördüm kuzuuuuHayırlı kandiller cnmm nerelerdesin özlettin kendini![]()