• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım hissettiklerin çok normal ama kendini strese sokma lütfen pozitif düşünmeye çalış her zaman bak Brunettex Brunettex de umutsuzdu ama çok şükür pozitif sonuç aldı ve sende alacaksın Allahın izniyle bol bol dua et kendini öyle rahatlatmaya çalış kuzum ne kusru hem birbirimize destek olmak için buradayız ve şimdi kandaki bütün olumsuzlukları atıyorsun bebeğini düşünüyorsun bu mübarek gün Allahım kabul edecek inşallah dualarımızı :KK200: :dua: :KK19:
Sağol canım allah razı olsun

Hic sorma cok korkuyorum bu sefer de olumsuz olursa diye. Kan sonucunu nasil ogrenecem nasil dayanacam bilmiyorum Allah hepimizin yardimcisi olsun kuzumm iyi ki varsn cnmm:KK200:
Hiç korkma kuzu busefer olumlu olcak keşke imkan olsada hepimiz birbirimizn yaninda olsakk :-)

sizde de oluyormu bilmiyorum ama durup dururken hayali gözümün önüne geliyor kucağıma almak için uzanıyorum fark ediyorum hayalmiş diyorum. Sonra kızıyorum sen gel totonu ısırıcam diyorum.Eşimde öle diyor bi gelsin annesini çok üzdü onun totosunu ısırıcam diyor :kk77::emir_bebek:ama kıyılmazki. Üzerine toz konmasın diye pamuklara sararız :nazar:
Benim hayalim genelde doğum yapmışım odada bebişi emziriyorum falan :KK42: Eşimde diyor artık aynısını ya çok üzdü bizi bu şaplağı hak etti diyor :)) Dediğin gibi canm ah gelse hele pamuklara sararız gerçekten Allah hayallerimizi gerçekleştirmemizi nasip eder inşallah :KK200::anneadayı:

Çok mesaj yazmasam da, yazdık

Çok mesaj yazmasam da yazdıklarınızı takip ediyorum, bundan sadece 4 ay önce sizlerle aynı heyecanı paylaşıyordum,
o yüzden bu çağrıya da duyarsız kalamazdım.
Bu mübarek günde Allah dualarımızı karşılıksız bırakmasın,
bebek özlemi çeken her kadının kucağını mis kokulu bebişlerle doldursun.
En tez vakitte, elimizde bebek bezi ile evin içinde koşturalım, emzirelim, bebek yıkayalım,gaz çıkartalım anne olmanın o harika hissini yaşamamız nasip olsun inşallah.
hepiniz dualarımdasınız. Kandilimiz mübarek olsun
Merhaba. Hayırlı olsun bebeğiniz.ilk bebeğiniz öi? Amh değeriniz neydi? Hangi vitaminleri kullandımız ve bunun dışında neler yaptınız?kusura bakmayın çok sordum fakat ben de tüp bebeğe başlıcam ve deneyimleri merak ediyorum. Bir de antral folikül her ay görülüyormuydy sizde.

napimm canim zaman oldurmeye calisiyorumm. Valla transferden sonra ikinci ucuncu gun agri oldu sonrasinda olmadi bisey. Aslinda hesap edersek ayni gunlere denk geliyor yani embriyolarin 7. 8. Gunlerine. İnsallah hayirli sonuclar aliriz cok korkuyorum icim sizliyo surekli. Arada adet olcam gibi agri oluyo. Ki benim adet olmadan baslar bu agrilarim 4-5 gun kalasi. Yine basladi
Bende aynı zaman geçirmeye çalışıyorum oyalanmaya çalışıyorum ama kafam aynı yerde. Benim transferden sonra 4.gün çok ağrım oldu sancı çektim baya ama sonra hiç olmadı bugünde şiştim adet olacak gibi.

Ayy canım değerin gayet iyi ikiz olma ihtimalide var inşallah ikiz olur :KK200::emir_bebek: :emir_bebek:[/QUOTE
Ayy inşallah canım ya o kadar imkansız geliyordu ki bunları şimdi konuşuyor olduğuma inanamıyorum. Ne olur kimse karamsar olmasın ben yapı olarak da karamsar biriyim. Negatif düşündüğüm halde tuttu inşallah bu duyguyu hepiniz yaşarsınız inşallah tez zamanda hepimiz alırız kucaklarımıza bebişlerimizi

Canım ben foruma defalarca ne kadar olumsuz olduğumu yazdım. Demekki Allah nasip Edince oluyor. Benim hiç belirtim Yoktu bişeyde hissetmiyorum diye o kadar üzülüyordum ki. İnşallah güzel haberlerini alacaz canım ♥️
Allah razı olsun cok sevindim senin için rabbim isreyen herkese yasatsın bu duyguyu bişi hissetmeyince insan daha cok çöküyor sanırım benim tahlil yarın zaman da geciremiyorum

Back
X