Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya
Kızlarrrr hamileyim cok şükür bin şükür hamd olsun hiç umutsuz olmayın bişi hissetmiyorum diye bendeöyleydim allahım en kısa zaman da size de nadip etsin emeklerinizi boş cıkarmasın dualarım sizinle bana destek veren herkese tek tek tesekkür ederim allah razı olsun
Aaa maşallah ya tebrik ederim cnmm şaşırdım görünce birden yaa bir de değerim düşük diye olumsuz düşünüyordun hepsi fasafiso ya nasipse oluyor işte bu kadar basit çook sevindim şükürler olsun
Aaa maşallah ya tebrik ederim cnmm şaşırdım görünce birden yaa bir de değerim düşük diye olumsuz düşünüyordun hepsi fasafiso ya nasipse oluyor işte bu kadar basit çook sevindim şükürler olsun
Kızlarrrr hamileyim cok şükür bin şükür hamd olsun hiç umutsuz olmayın bişi hissetmiyorum diye bendeöyleydim allahım en kısa zaman da size de nadip etsin emeklerinizi boş cıkarmasın dualarım sizinle bana destek veren herkese tek tek tesekkür ederim allah razı olsun
Canım inşallah olumlu olacak pozitifi göreceksin sende. Hep belirtim Yok diye söyleniyordum ama sonuç pozitif. YYengec1983
de benim gibi belirtisi yoktu. Senin de inşallah iyi haberlerini duyacaz
Canım inşallah olumlu olacak pozitifi göreceksin sende. Hep belirtim Yok diye söyleniyordum ama sonuç pozitif. YYengec1983
de benim gibi belirtisi yoktu. Senin de inşallah iyi haberlerini duyacaz
İnşallah canım inşallah yaa keşke öyle olsa o mutluluğu bende yaşayabilsem Allah razı olsun kuzum sizlerinde sağlıklı geçer inşallah hamilelikleriniz ve sağ salim kucağınıza alırsınız bebeklerinizihala belirti yok ara ara adet ağrısı oluyor rahimden gelen o kadar bakalım nasip