- 2 Ocak 2012
- 9.907
- 393
- 413
- Konu Sahibi kinalikadin
- #8.281
Canım ben de yaşadım aynı durumu. Geçen cuma transferden bir gün önce gece acillik oldum. Böyle bir ağrı görmedim hayatımda. Sağ yumurtalığım büyümüş. Hafif ohss durumuymuş, yer yer su toplamış. Çatlatma iğnesi yapıyormuş bu durumu. Parol falan hiç birşey fayda etmedi. Serum taktılar yine fayda etmedi. Ertesi gün 2 embriyo transferi olacaktı tek transfer oldu. Riske atmayalım dedi doktor. Ama o ağrım 4-5 gün devam etti. Bebişi falan iyice unuttum. Yeterki şu ağrı geçsin diyordum. Bol bol su iç, yumurta ye. Başka yapılacak hiç birşey yok. Allah kolaylık versin canım.
Yapılacak birşey Yok mu dün gece ölüyorum sandım resmen bir daha öle olacak mı şimdi doktora gidicem tüp bebek yaptırdığım yere bakalım nediyecekler
kendiliğinden gebe kalman çok çok büyük artı dış gebelik bile olsa bu senin hamile kalabilme kapasitenin iyi olduğunu gösteriyor bir çocuğun da var senin artın fazla aslında. Düşükten sonra dinlenip doğal yoldan denersin yemene içmene dikkat eder sporunuda yapabilirsen bence şansın yüksek.