• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Valla direk sezeryan yaptır korkuyosan, bende allah nasip ederse öle düşünüyorum. Canımızdan kıymetli mi genede şartlama kendini zamanı gelsin cnm, neye hazırsan onu yaptır
canım yaaa yanlış düşünüyorsunuz sezaryan annede yada bebekte sıkıntı olduğu zaman gerçekleşen bir cerrahi operasyondur ve komplikasyonları normal doğumdan daha fazladır.... Adı üzerinde normal doğum yane olması gereken doğum şekli sırf korku yüzünden sezaryan gibi riskli birseye girişmeyin.... Gerekirse bir psikologa falan gidin yardım alın doğum korkusu için ... Allah hepimizin yardımcısı olsun

canım yaaa yanlış düşünüyorsunuz sezaryan annede yada bebekte sıkıntı olduğu zaman gerçekleşen bir cerrahi operasyondur ve komplikasyonları normal doğumdan daha fazladır.... Adı üzerinde normal doğum yane olması gereken doğum şekli sırf korku yüzünden sezaryan gibi riskli birseye girişmeyin.... Gerekirse bir psikologa falan gidin yardım alın doğum korkusu için ... Allah hepimizin yardımcısı olsun

Evet canım kesinlikle bende bu düşüncedeyim ve her zamanda dua ediyorum inşallah normal doğum yaparım diye Allahım hakkımızda hayırlısı yaşatsın inşallah :dua: :KK200:

Evet canım kesinlikle bende bu düşüncedeyim ve her zamanda dua ediyorum inşallah normal doğum yaparım diye Allahım hakkımızda hayırlısı yaşatsın inşallah :dua: :KK200:
Aynen canım ben de öyle istiyorum bir kere yaşayacaksam bu duyguyu kesinlikle normal doğum Rabbim o günleri de gösterir inşallah

Canım hayırlısı olsun hakkında inşallah iğneli tedavi nasıl oluyor?
Doktordan doktora değişir tabi bu düşünceler ama bence yanlış bir düşünce çünkü burada 3. gün hatta 2.gün embriyosu tutan o kadar çok kişi varki ve hepside çok sağlıklı ilerliyor. 5. Gün iyi kalite olup tutmayan da kimyasal olanda çok başta ben olmak üzere doktor böyle yaparak bence bütün olasılıkları düşürüyor gibi geldi bana açıkçası böyle düşündüğü için tüp bebek yaptırmazdım ben yani etrafımızda 3. gün embriyosu tutan birçok örnek varken inşallah hakkında en hayırlısı en güzeli olur canım benim :KK200:
Sağol canım göbekten iğneyle sadece yumurta tedavisi verdi bu ay rahim filminden
Ben sordum Dr a 5. Güne kadar bekletiyirmusunuz yumurtalari dedim oda ben bekletiyorum dedi Dr Uma çok güveniyorum başarı oranı çok yüksek sanırım başka bişe söyledi o zaman belkide ben yanlış anlamışimdir tm olarak ne demek istediğini bilemiyorum ki bı yanlış anlaşılmaya sebep oldum sanirim

Evet cnm ama burda ayrıca aynı aşamalardan geçtim igne muayene opu falan.diğer hastane bana bi buçuk günlük embriyo koydu ve bi sürü para harcadım. Çok uzuldum ama yapcak bişey yok. Kaderimiz i yaşıyoruz. İnş hakkımızda hayirlisiyla olsun.Rabbim kucaklarimizi doldursun.
tabi nasipimizinde ne varsa onu yaşarız vaaakti zamanı var herşeyin kuzu.

Canım transfer günü hariç bi 3 4 kere gidiliyor diye biliyorum ben inşallah denk gelmez sınav zamanlarına
estağfurullah sorucaksn tabı benim bildiğim onlar tekrrdaan domdurulup koyulkoyuluyor kkuzu

cnm bu durum tamamen kişiye göre değişir mesala bazı kadınlarda fazla döllenmiş yumurta olmuyor bu kişilerde elde kalanlarıda riske atmamak için 3. gün embriyosu konulabilir... Bazı kişilerde ise fazla embriyo vardır en kalitesini seçmek için 5. güne kadar beklerler , gerisi Allahın takdiri .... Ben 2. denememle dondurulmuş embriyom ile hamile kaldım 5. gün embriyosu idi şükürler olsun tuttu... Ama ilk transferimde 5. gün embriyosu idi ama negatif sonuç aldım...
Evet canım ya böyle bişe söyledi Dr da ben biraz yanlış anladım sanırım kaliteli olanlardan bahsetti bence de tebrik ederim bu arada sizi de fazla yumurta oluşursa gibi de biseler söylemişti sanırım fikriniz için sağolun

Evet canım ya böyle bişe söyledi Dr da ben biraz yanlış anladım sanırım kaliteli olanlardan bahsetti bence de tebrik ederim bu arada sizi de fazla yumurta oluşursa gibi de biseler söylemişti sanırım fikriniz için sağolun
rica ederim canım :)

Öleceğini bilemezki desin. Senin doktorun onca yılların getirdiği çalışmaları basarilari hic sayip çöpe atmış. Benim doktorum tup bebekte başarı embriyo kaçıncı gun transfer oldugu, kalitesi,tutup tutmadığı vs. değil sadece tup bebek yapılan kadın 9 ay sonunda eger evine saglikli bebek ile donuyorsa o bizim için basaridir demişti...
Ben biraz yanlış anladım Dr u kusura bakmayın yanlış anladığım bir seyide buraya yazdım öyle düşünerek dr umun da olmuş tabi 3.4.gün yaptığı tekrar konuşunca anladım ben 5. Günün başarı şansı daha fazla 3 e 4 e nazaran ama tabiki 2.3.4. gün yaptığımda oldu dedi ben farklı yorumladım biraz :KK49:

Ben biraz yanlış anladım Dr u kusura bakmayın yanlış anladığım bir seyide buraya yazdım öyle düşünerek dr umun da olmuş tabi 3.4.gün yaptığı tekrar konuşunca anladım ben 5. Günün başarı şansı daha fazla 3 e 4 e nazaran ama tabiki 2.3.4. gün yaptığımda oldu dedi ben farklı yorumladım biraz :KK49:
Sasirdim bende :KK70::KK70::KK70: inşallah hakkkında hangisi hayırlı ise o olsun hepimizin amacı sağlıkla gebe kalmak sağlıkla kucagimiza almak hepimiz bu günleri görelim

Açıkçası çıkamıyorum minoset ve parol veriyorlar ağrı kesici ama onlar asla geçirmiyorlar. Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine nane yağı aldım şakaklarıma ve enseye masaj yapıp karanlık oda da bir süre dinleniyorum biraz da olsa rahatlatıyor.
ellerinizi buz gibi suya sokun bekletin. iyi gelir. (iyice soğuk olsun ama)

Ay canım çok şükür çok sevindim Rabbim kucağına aldığın günleride göstersin inşallah :dua: aynen iyi olmuş tedbir almaları bol bol su içmeye çalış sen yinede canım :KK200:
Sabahki telasimi bi görsen. Ne zaman böyle bi isim olsa kızım uyanmiyor. Onu zorla uyandırdım sabah. Kahvaltı falan derken. Vakit geçti. Hastanenin önüne park ettim tam o anda başımdan kaynar sular döküldü cüzdanı evde unutmusum!!!! :( neyse bi şansımi deneyeyim dedim. Gittim durumu anlattım kimlik istedi yok ehliyet yok para yok :( kız yine sağolsun yardımcı oldu :KK15: muayeneden sonra tekrar eve gelip hastaneye gittim ödeme yapmaya. Sabah sabah bi heyecan ni telaş bi koşturma sorma vallahi:işsiz:

Back
X