Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya
Benim sadece kendi ailem biliyor bir de mecburen iş yerindekiler malum izin alma konusunda çok yardımcı oluyorlar tabi bir de psikolojimi bildikleri için iş yerinde kendi halimdeyim zorlamıyorlar çok . Geri kalana gerek yok
Aynen canım en iyisi benim iş yerimde de patronum biliyor sadece sağolsun her konuda yardımcı oluyor hiç sıkıntı yapmıyor izin konularını inşallah güzelce atlatırız bu süreci
Canım valla ben hiç hissetmedim bile bi ilk başta sildiğini hissettim sonrası normal muayene gibiydi 3 4 dakikada bitti ama kendini kasmaman rahat olman lazım
Canım valla ben hiç hissetmedim bile bi ilk başta sildiğini hissettim sonrası normal muayene gibiydi 3 4 dakikada bitti ama kendini kasmaman rahat olman lazım
ay o göbek olayı bende de var. İşyerinde bir abla fiziğime çok özenirdi hatta senin yüzünden diyetisyene gidiyorum felan diyordu. buraya gelirken belini ince gösterecek kıyatfetler giyme diyordu. Sabah bende nasıl bir göbek çıktıysa bana gülüyor oh seninde göbeğin çıktı diyor bana valla bide suratıma karşı nasıl gülüyor bi görseniz kaldıki tedaviyide biliyor. Bende tedaviden bu göbek doğrurunca nasıl veriyorum baka izle dedim.Sabaha sabah moralimi bozdu ya üzerime polar giydim
ay o göbek olayı bende de var. İşyerinde bir abla fiziğime çok özenirdi hatta senin yüzünden diyetisyene gidiyorum felan diyordu. buraya gelirken belini ince gösterecek kıyatfetler giyme diyordu. Sabah bende nasıl bir göbek çıktıysa bana gülüyor oh seninde göbeğin çıktı diyor bana valla bide suratıma karşı nasıl gülüyor bi görseniz kaldıki tedaviyide biliyor. Bende tedaviden bu göbek doğrurunca nasıl veriyorum baka izle dedim.Sabaha sabah moralimi bozdu ya üzerime polar giydim