- 26 Ocak 2017
- 2.307
- 5.451
- 158
- Konu Sahibi kinalikadin
- #9.341
Kuzum onu sıkıyorsun vajinaya 5dk yat sonra wcye sıkışır gibi evin içinde 15dk yürüCanım onu enjekte ettikten sonra yatıyormuyuz yoksa yürüyormuyuz pek anlamadım da ben![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum onu sıkıyorsun vajinaya 5dk yat sonra wcye sıkışır gibi evin içinde 15dk yürüCanım onu enjekte ettikten sonra yatıyormuyuz yoksa yürüyormuyuz pek anlamadım da ben![]()
Pazar ilaçları kullanmaya başlıyorum çok fazlalar diye üzülüyorum ama yapacak bişe de YÖK ki herşey bebeklerimiz içinKuzum onu sıkıyorsun vajinaya 5dk yat sonra wcye sıkışır gibi evin içinde 15dk yürü
bebişlerimiz olsun diye herşeyi yaparz kuzu yeterki olsun. Hangi ilaçları verdiler snn ikinci denemenmiydi ? Kusura bakma unutuyoruz ondan srdumPazar ilaçları kullanmaya başlıyorum çok fazlalar diye üzülüyorum ama yapacak bişe de YÖK ki herşey bebeklerimiz için
testler için gittim geçen hafta dr erkek dedi canım.saglikli hayırlı evlat olsun inşallah cinsiyet hiç önemli değiliyi olmana sevindm kuzu bende dondurulmuşlar için başladım tedaviye çarşamba günü 25de göre geçenbebişinin cinsiyeti belli oldumu
Aynen kuzu hayırlı sağlıklı salih saliha kullarından olur inşallah kaç ay oldu 2 2bucuk ay oldu gliba yanlış hatırlamıyorsamtestler için gittim geçen hafta dr erkek dedi canım.saglikli hayırlı evlat olsun inşallah cinsiyet hiç önemli değil
amin canim insallah Allah isteyen herkese hayirli evlatlar nasip etsin 3.bucuk ay oldu 4.aya gireceğiz kuzum inşalla h,Aynen kuzu hayırlı sağlıklı salih saliha kullarından olur inşallah kaç ay oldu 2 2bucuk ay oldu gliba yanlış hatırlamıyorsam
Ayy hemde nasıl eşim her sferinde gülüyordu içtikten sonra surat ifadelerimden dolayı bu zamana kdar öyle bir hap içmemiştim hiç![]()

Canım üzüldüm çok kaçıncı denemendi hangi hastanedesin benimde 3 4 günüm kaldı teste işte benimde 5. Gun ilki de t. Gundu ama negatif oldu olmayınca olmuyor canım ne zaman nasip ederse o zaman olacak yapacak birsey yok biraz topla kendini Sonra tekrar dene canım olana kadar devam napalimKızlar bugün test günümdü.maalesef megatif.5 .gün kaliteliydi ama olmadı.nasip değilse olmuyormuş demek ki.umarım sizlerin olumlu sonuçlarını alırım.
Evet CNm ilk denememdi olacak gözüyle bakılıyordu ama olmadı.ne kadar süre sonra başladınçok üzüldüm canım nasip herşey 3 5gün embiriyosu fark etmiyor nasiipse olur bende 5.gunde negatif oldu şimdi dondurulmuşlar için tekrar başladım senin ilk denemenmiydi
CNm ilk denememdi bahçeci fulyadaydım oldu gözüyle bakılırken olmadı arkadaşım .çok zormuş.senin 2.deneme mi arkadaşımCanım üzüldüm çok kaçıncı denemendi hangi hastanedesin benimde 3 4 günüm kaldı teste işte benimde 5. Gun ilki de t. Gundu ama negatif oldu olmayınca olmuyor canım ne zaman nasip ederse o zaman olacak yapacak birsey yok biraz topla kendini Sonra tekrar dene canım olana kadar devam napalim

32 yaş için doktorun söylediği 15-16 yumurta çok abartılı bir değer. Ben 34 yaşındayım amh’ım çok iyi ama 7 yumurta toplandı 7si de olgun çıktı 7si de döllendi 6sı 5.güne kadar çok iyi kalite olarak geldi. Sen sayılara takılma canım önemli olan kaliteli embriyolar oluşması. Ayrıca çok fazla yumurta oluşması demek, yumurtaların aşırı uyarıldığı anlamına gelir ve ohss denilen hastalığa sebep olur ki bu çok fena bir durum. Allah kimseye yaşatmasın.Kızlar, dün OPU oldum. İlk denememde 10 yumurta toplanmış 7'si döllenmişti. Doktor senin yaşında 15-16 olmalı en az demişti. (çikolata kistim var yaşım 32) O dönem sağlıksız besleniyor, pirinç, şekerli içecekler, pastalar, pakete girmiş yiyecekler, fast food, börek, kek,pizza gırla idi. :) 3 ay ara verdik bu sürede ben sağlıklı beslenmeye başladım. Protein ağırlıklı beslendim, spora başladım. Beyaz şeker ve unu hayatımdan çıkardım. Bir kere doğuştan kabız olduğumu düşünüyordum hiç de değilmişim. :) İkincisi bu kez 19 yumurtam oluştu 14'ü döllendi yani tam iki kat embriyom var. Gel de sağlıklı beslenmenin önemine inanma şimdi. Dr. Ahmet Aydın'da yedikleirmizin bu alandaki etkisinden bahsediyordu zaten. şimdi geldik asıl meseleye, yumurta kalitesine. geçen sefer kalite kötü iki. İdi adet transfer etmiştik olmadı. Eh kalite de fark ederse ben bunu forumdaki her yere yazmaz mıyım sağlıklı besleniiiiiiin!!! Diye. :)
Yok canım ilk transfer ama donmuş olacak ohss oldum çünkü opudan sonrabebişlerimiz olsun diye herşeyi yaparz kuzu yeterki olsun. Hangi ilaçları verdiler snn ikinci denemenmiydi ? Kusura bakma unutuyoruz ondan srdum
Allah yardımcıniz olsun 8nsallah en hayırlı ve kısa zamanda rabbim pozitif görmeyi ve sağlıkla süreç geçirmeyi nasip ederKızlar bugün test günümdü.maalesef megatif.5 .gün kaliteliydi ama olmadı.nasip değilse olmuyormuş demek ki.umarım sizlerin olumlu sonuçlarını alırım.
Inşallah kaliteli embriyolar oluşur hayırlı olur .Kızlaar pazar günü sabah 9da opu olacağımmmmm inşaAllahhhhhh![]()
Sonuna kadar katılıyorum . Bende tedaviye başlamadan 2 ay önce beyaz un ürünleri paket yiyecekler hazır gıdalar pirinç pilavı asitli yiyecek hazır meyve suları vs.biraktim vücudum kendine geldi sonuç güzle oldu sukurKızlar, dün OPU oldum. İlk denememde 10 yumurta toplanmış 7'si döllenmişti. Doktor senin yaşında 15-16 olmalı en az demişti. (çikolata kistim var yaşım 32) O dönem sağlıksız besleniyor, pirinç, şekerli içecekler, pastalar, pakete girmiş yiyecekler, fast food, börek, kek,pizza gırla idi. :) 3 ay ara verdik bu sürede ben sağlıklı beslenmeye başladım. Protein ağırlıklı beslendim, spora başladım. Beyaz şeker ve unu hayatımdan çıkardım. Bir kere doğuştan kabız olduğumu düşünüyordum hiç de değilmişim. :) İkincisi bu kez 19 yumurtam oluştu 14'ü döllendi yani tam iki kat embriyom var. Gel de sağlıklı beslenmenin önemine inanma şimdi. Dr. Ahmet Aydın'da yedikleirmizin bu alandaki etkisinden bahsediyordu zaten. şimdi geldik asıl meseleye, yumurta kalitesine. geçen sefer kalite kötü iki. İdi adet transfer etmiştik olmadı. Eh kalite de fark ederse ben bunu forumdaki her yere yazmaz mıyım sağlıklı besleniiiiiiin!!! Diye. :)
Aman ne bileyim, kendime sevinecek bişiler arıyorum. :) Geçen sefer dondurmaya hiç kalmamıştı, şimdi biraz daha ümidim var. Hem onun için hem blast için. :)32 yaş için doktorun söylediği 15-16 yumurta çok abartılı bir değer. Ben 34 yaşındayım amh’ım çok iyi ama 7 yumurta toplandı 7si de olgun çıktı 7si de döllendi 6sı 5.güne kadar çok iyi kalite olarak geldi. Sen sayılara takılma canım önemli olan kaliteli embriyolar oluşması. Ayrıca çok fazla yumurta oluşması demek, yumurtaların aşırı uyarıldığı anlamına gelir ve ohss denilen hastalığa sebep olur ki bu çok fena bir durum. Allah kimseye yaşatmasın.
İnşallah istediğiniz gibi olur her şey. Sağlıklı beslenmeyle ilgili söylediklerinize de katılıyorum. Hayatımızın her döneminde dikkat etmeliyiz bunlara.Aman ne bileyim, kendime sevinecek bişiler arıyorum. :) Geçen sefer dondurmaya hiç kalmamıştı, şimdi biraz daha ümidim var. Hem onun için hem blast için. :)