Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya
allah'a skurki tuttu bebişin bende 3tane vardı biliyosunki iyi kaliteli dediler 5.gun embiriyosu bllast yani inşallah iyi olurlarda tutunurlartutunurlar bebisllerim
Ayy canım hatırlanmak çok güzel sağ olasın:) yaa başladın mi tekrardan inşallah bu defa güzel olur her şey ama çok şükür ki dondurulmuş var ben gibi sil babaştan olmayacak dualarım seninle :)
Kızlar ben dayanamıyorum sürekli gidip kan veriyorum yaa :)) doktor geçen sefer daha yaptırmana gerek yok demişti. Ama herşey yolunda mı gidiyor diye tek yapabileceğim şey kan vermek.
12.gün değerim 285’ti
14.gün değerim 728 çıktı.
Keseyi görene kadar kalp atışını duyana kadar içim rahat etmeyecek galiba.
Kızlar ben dayanamıyorum sürekli gidip kan veriyorum yaa :)) doktor geçen sefer daha yaptırmana gerek yok demişti. Ama herşey yolunda mı gidiyor diye tek yapabileceğim şey kan vermek.
12.gün değerim 285’ti
14.gün değerim 728 çıktı.
Keseyi görene kadar kalp atışını duyana kadar içim rahat etmeyecek galiba.
Ayy canım hatırlanmak çok güzel sağ olasın:) yaa başladın mi tekrardan inşallah bu defa güzel olur her şey ama çok şükür ki dondurulmuş var ben gibi sil babaştan olmayacak dualarım seninle :)