- 24 Nisan 2018
- 100
- 267
- 18
- 37
- Konu Sahibi kinalikadin
- #9.781
Bazı bayanlar acaba tuttu mu , olmıcak , bende hiç belirti yok, gibi düşüncelere giriyorlar aslında onları da anlıyorum sonrasında hayal kırıklıkğına uğramak istemiyorlar. o yüzden hiç bu düşüncelere girmeyin direk ben hamileyim diye düşünün dedim.canım eğer bir yerde ananas için öyle bir şey okuduysan yeme. ben bana iyi geleceğini düşündüğüm şeyleri yedim sende öyle yap çünkü Allah göstermesin olumsuz bir sonuç alırsan kendini suçlama. Transferden önce ben çok dikkat etmemiştim yediklerime transferden sonra dikkat ettim doktorum Protein ağırlık beslen dedi özellikle haşlanmış yumurta ye dedi bende başta çok zorlandım ama sonrasında yumurtaya zeytınyağı limon biraz da tuz ektim en azından o ağır kokusu gitti bence böyle deneyebilirsin. Allah razı olsun canım inşallah sizde en yakında güzel haberler alırsınız.Evet transfer sonrası hamile gibi hissetmeliyiz çünkü 5 günlük bir embriyo transfer ediliyor.Havuç ve ananası bende burda çok okuyorum da bir tane sitede düşük yapma ihtimali var yazıyordu ananas için aklıma taklıdı bu yüzden sormak istedim.Yumurta olayınma gelince pek yiyebildiğim birşey değil ama şuan transfermi daha iki hafta var ve ben yemeye çalışıyorum işallah emeklerimizin karşılığını alırız.Sizinde bebeğiniz hayırlı uğurlu olsun işallah![]()

hemen mayısın ilk haftası gelsinde tedaviye başlm diormm