• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evet transfer sonrası hamile gibi hissetmeliyiz çünkü 5 günlük bir embriyo transfer ediliyor.Havuç ve ananası bende burda çok okuyorum da bir tane sitede düşük yapma ihtimali var yazıyordu ananas için aklıma taklıdı bu yüzden sormak istedim.Yumurta olayınma gelince pek yiyebildiğim birşey değil ama şuan transfermi daha iki hafta var ve ben yemeye çalışıyorum işallah emeklerimizin karşılığını alırız.Sizinde bebeğiniz hayırlı uğurlu olsun işallah :KK200:
Bazı bayanlar acaba tuttu mu , olmıcak , bende hiç belirti yok, gibi düşüncelere giriyorlar aslında onları da anlıyorum sonrasında hayal kırıklıkğına uğramak istemiyorlar. o yüzden hiç bu düşüncelere girmeyin direk ben hamileyim diye düşünün dedim.canım eğer bir yerde ananas için öyle bir şey okuduysan yeme. ben bana iyi geleceğini düşündüğüm şeyleri yedim sende öyle yap çünkü Allah göstermesin olumsuz bir sonuç alırsan kendini suçlama. Transferden önce ben çok dikkat etmemiştim yediklerime transferden sonra dikkat ettim doktorum Protein ağırlık beslen dedi özellikle haşlanmış yumurta ye dedi bende başta çok zorlandım ama sonrasında yumurtaya zeytınyağı limon biraz da tuz ektim en azından o ağır kokusu gitti bence böyle deneyebilirsin. Allah razı olsun canım inşallah sizde en yakında güzel haberler alırsınız.:KK200:

3.gun embriyosu.
Transferin 10.günü.
Üstteki dünkü testim, alttaki bugünkü testim..
Yarın kan vericem inşallah çıkar :KK43:

Canım büyük ihtimalle pozitif yanılma olacağını sanmıyorum inşallah bugün kan da da güzel değerler görürsün Allahın izniyle :dua:

Arkadaşlar merhaba. Birsey sormak istiyorum. Opu işlemi mart ayında yapıldı. Progesteron yüksek çıktığı için doktor donduralim. Değer düşsün ondan sonra yapalım dedi. Bir hafta içinde bir regl olacaksin. Ondan sonra normal döngünde 2. Adet zamanın gelecek onun 3. Günü gel dedi. Normal şartlarda 27-28 günde bir regl olurum ama bu ay 33. Gün ve hala olmadı. Iki gün sonra doktora gidicem. Böyle bir durum yaşayan oldu mu aranizda? Ve sebep neymiş? Yardımcı olur musunuz

Canım hiç endişe etme olursun kullandığımız ilaçlardan ve yumurta toplama işleminden dolayı gecikme olabiliyor bir kaç güne okursun merak etme olmazsan doktoruna söylersin söktürücü falan verir için rahat olsun :KK200:

Kızlar Pazartesi günü iğnelere başlamak üzere gittik hiç olmazdı bu defa bir yumurtam çatlamamış bu şekilde başlayamam dedi yasmin verdi öbür adete kaldı hayaller. 1 ay daha stresli bekleyiş devam edecek. İnşallah öbür ay da düzelmiş olur bir problem daha çıkmaz .

Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah geç olsun güç olmasın o kadar bekledik hep bir bebeğimiz olsun diye 1 aycık daha beklersin inşallah güzel olur herşey bu surectede sağlıklı bir şekilde beslenirsin hem tamamen hazır olursun tedaviye :KK200:

Dlk2606 Dlk2606 canımm sen nasılsın ilaçlara devam dimi :KK24:

Kuzum benim iyiyim çok şükür aynen şuan 5 tane ilaç içiyorum günde esfrofem pazar günü 3 e cıktı yarın kontrolüm var sabırsızlıkla bekliyorum arrik hemen transfer olsun alıyım yavrularımı ya inşallah güzel haberler veririm sizlere :dua: Sen nasılsın kuzum :KK49:

kızlar öncelikle herkese merhaba yaklaşık 1 aydır yazdıklarınızı okuyorum bende ilk tüp bebek denememi yaptım Rabbim nasip etti şuan 5 haftalık hamileyim.Burdan okuduklarımında bana çok faydası oldu.Benim 5. gün 1. kalite yumurtaydı.8 tane yumurtam toplandı 5. güne 4 tane kalabildi 2 tane transfer yapıldı 2 tanesi donduruldu.Size faydası olur mu bilmiyorum ama bir kaç tavsiye vermek istedim. Sigara içiyordum transferden sonra hemen bıraktım. Tamamen doktorumu dinledim önemli olan doktorunuza güvenmeniz eğer güvenmiyorsanız ilk olarak hemen doktorunuzu değiştirin.günde 2,5-3 litre kadar su içtim. transferden sonra 4 gün evde yattım 4. günün sonunda banyoya girdim 15 dk dan fazla durmadım ve ılık suyla hemen duş alıp çıktım. 5. gün kalkıp işime gittim. akşamları 3 havucu rendeleyip üzerine limon sıkıp afiyetle yedim. 2 dilim ananas yedim. Kemıksuyu ile çorba yapıp her akşam içtim. en önemlisi de bu 12 gün sure içinde kan sonucumun negatif çıkacağını hiç düşünmedim hep kendimi hamile olarak gördüm ona göre davrandım içimden hep şunu dedim olursa olur olmazsa olmaz ama ben 12 günümü hamile olarak yaşamak istiyorum. olumsuz olsaydı da rahat rahat depresyona girebilirdim :) bir kere olsun vaktinden önce test yapmayı düşünmedim. Bazı şeyleri vaktinden önce öğrenmek insanı daha çok strese sokuyor. transferden sonra 7. günden itibaren bel ve kasık ağrılarım oldu . Başka hiç bir belirtim falan olmadı. Bence kendinizde belirti aramayın her kişinin vücudu farklıdır başkasında oyle belirtiler var diye size de de olacak değil. Düşük yaşayan bayanlara da şunu demek istiyorum bir yerde okumuştum ve çok mantıklı bulmuştum sağlıklı bir bebeği ne yaparsanız yapın düşüremezsiniz sağlıksız olan bebeği ise ne yapsanız rahminde tutamazsınız. o yüzden kendinizi üzmeyin lütfen. Umarım yazdıklarımın size bir faydası olur .

Canım bu paylastigin bilgiler ve verdiğin tavsiyeler bizim için çok değerli Allah razı olsun inşallah Rabbim herkese yaşatır o güzel evlat duygusunu hamilesin şuan sanırım değil mi

Kuzum benim iyiyim çok şükür aynen şuan 5 tane ilaç içiyorum günde esfrofem pazar günü 3 e cıktı yarın kontrolüm var sabırsızlıkla bekliyorum arrik hemen transfer olsun alıyım yavrularımı ya inşallah güzel haberler veririm sizlere :dua: Sen nasılsın kuzum :KK49:
Ayy ben bile sabırsızlıkla bekliyorum canım gerçekten :KK49: Bende nasıl olsun zaman geçmiyor gibi hissediyorum adet olmak için :spor: hemen mayısın ilk haftası gelsinde tedaviye başlm diormm :KK48:

Back
X