• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

N

Neden ikisini koymuyo canim
İkiz olursa Riskli ymis falan filan. İyide bi arkadas var orda tanıstik merkezde 27 yaşında ikinci denemesi ona koymus 2 suan hamile. Bnm anlamadigim neden biri çöpe gitsin o zmn onu cozmesin biz bu kadar şeye katlanıyoruz. Soyluycem zaten ikisinide istiyorum diycem haziranda 34 yaşına giriyorum. Çok Üzgünüm inş kabul eder :KK43::KK17:

İkiz olursa Riskli ymis falan filan. İyide bi arkadas var orda tanıstik merkezde 27 yaşında ikinci denemesi ona koymus 2 suan hamile. Bnm anlamadigim neden biri çöpe gitsin o zmn onu cozmesin biz bu kadar şeye katlanıyoruz. Soyluycem zaten ikisinide istiyorum diycem haziranda 34 yaşına giriyorum. Çok Üzgünüm inş kabul eder :KK43::KK17:
Bencede cop yani o kadar emek konus riskini ben kabul ediyorum de

Amin canim insallah nerde yaptiriyosun

Istanbul galiba canim ben ankaradayim olmazsa donmuslarini alip baska merkezde yaptit
Evet istanbul Asya yakasında aslında dr um çok iyi yani tecrübeli çok hastası var. Herkes memnun bnde memnunum inş 2 sini de koymayı kabul eder. İkna etmeye calisicam eşimde çok istiyor. Maddi olarak yıprandik manevi olarak zaten sende bilirsin yaşadıklarımız kolay değil. İnş sonuç güzel olurda bunları unuturuz.:cry:

Arkadaşlar 21 Nisan Cumartesi transfer olmuştu dün yani cuma günü idrarda ikinci çizgi silik çıktı. Dünden beri defalarca test yaptım hep silik çizgi çıkıyor. Test günü 2 Mayıs. Nasıl dayanıcam bilmiyorum ama erken yapıp yükseldi mi kimyasal mı dış gebelik mi telaşına erkenden girmek istemiyorum. Off pozitif teste bile sevinemiyor insan ne zor...
Benimkide 20 mayıs transfer test günü 2 mayıstı 3 gündür idrar testinde çıkıyo bugün kan verdim kandada çıktı şükürler olsun.bence beklemeden kan verebilrsin

7. Günün kuzum başka test yapmayı düşünüyor musun ? Bu ara da çatlatma iğnesinin etkisinden korkuyordun galiba sen öyle hatırlıyorum bende 9. Günden sonra etkisi geçiyo du bu kadar uzun süre kalmaz o .. 5. Gün embriyonun kalitesi neydi canım
o bendimmm ama 3 gün idrarda bugün kandada çıktı..çok şükürrr..bekleyenedim 2 mayısa

Back
X