Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
S.a kızlar hayırlı geceler mesajları tek tek okudum ne güzel haberler testler gelmiş öyle söyle umut olayım size benim değer 5.5 iken testte çıktı ve artışta gayet güzel ilerliyor dikkat edin sadece kendinize

Yaa çok mutluyum bebeğim anlatamam sana dilim tutuldu görünce hiç beklemiyordum, yarin idrar yapayim pazarda kan vereyim pazar kanda ne cikmasi lazim

Canm çok sevindim rabbim sağlıkla hayırlısıyla değerinin katlandığını göstersin, sağlıkla ilerlrsin gebeliğin ❤ Darısı başımıza :)

Erkekler kizlardan daha hareketliler birazda yaramazlar galiba. Canim sana birsey sorucam bugun doktor bana amniyotik band var dedi bebek icin riakliymis bu konuda bir bilgin varmi? Sakin kalmaya calisiyorum ama olmuyor moralim cok bozuk

Gozun aydin canim cok sevindim saglikli devam eder insallah

MaşaAllah kızlar yeni girebildim bayadr okuyorum yeni bitti mutlu haberler peş peşe geliyor Rabbim Sonuna kadar yaşatsnn size bu mutluluğu Bizede Red Phoenix kuzum benm gözn aydn tarfsizdr o an anlatmazsn tadını cıkarmak nasip olsnn bizede dua edinn. Lütfen

Kuzum hayırlı olsun katlanarak artsin insallah cok sevindim darisi bizlere olsun ♥♥♥
Canm çok sevindim rabbim sağlıkla hayırlısıyla değerinin katlandığını göstersin, sağlıkla ilerlrsin gebeliğin ❤ Darısı başımıza :)
Canlarım Allah razı olsun çok teşekkür ederim, darısı tez zamanda size inşallah

Son düzenleme:
Günaydın kızlarrrr birkaç gündür çok hastayım giremiyorum kanımda enfeksiyon çıktı dr ilaç başladı.. bu aydan da ümidim kalmadı
Çok geçmiş olsun canım.. Ben de ilaçlarıma devam ediyorum. Bu ay bir yıllık ilaç kullandım zaten.. İlişki de yasak epeydir. Birkaç gün sonra ilaçlar bitince serbest olacak inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…