Kuzum hayırlı olsun katlanarak artsin insallah cok sevindim darisi bizlere olsun ♥♥♥Kurban olurum sana
Gerçekten öyle oldu iki test negatifti dün akşam sipsiyi öğrendim sabah kendimi ❤
Hiç kötü dusunmesin kuzum hayırlısı ve nasip tabiArkadaşında 20 çıkmış regli birgün geçmiş inşallah kimyasal değildir
Yaa çok mutluyum bebeğim anlatamam sana dilim tutuldu görünce hiç beklemiyordum, yarin idrar yapayim pazarda kan vereyim pazar kanda ne cikmasi lazim
Bunu ilk defa duydum demekki dogruymus insallah saglikli olurlaraynen sağlıklı olsunlar da :)
ben bir de şöyle bişey duymuştum hicri ayın ilk 15inde yumurtlarsan kız, son 15inde yumurtlarsan erkek diye. bende tuttu mesela bu. bizim de aramızda tam 1 ay var sende de tutmus oluyor
Erkekler kizlardan daha hareketliler birazda yaramazlar galiba. Canim sana birsey sorucam bugun doktor bana amniyotik band var dedi bebek icin riakliymis bu konuda bir bilgin varmi? Sakin kalmaya calisiyorum ama olmuyor moralim cok bozukErkek analarında daha hamileyken kaslı güçlü kollar oluşmaya başlıyordoğduktan sonra da öyle devam 3 yıldır devam yani yer zaman farketmez halter kaldırıyorum hergün kızlar en azından daha hafif ve naif oluyor yaaa bu nedir her akşam bel fıtığımla derleşiyorum. Geçenlerde oğlandan sonra kızı olan arkadaşımla konuştuk büyüdü kızı tabi. Yaaa diyo oğlandan sonra bu kız ne ki kız olacağını bilsem yine doğurucam o derece diyo tabi erkek çocuklarında sakin uyumlusu vrdır hepsini kötülemiyim şimdii yani kız erkek farkı böyle galiba ya
Gozun aydin canim cok sevindim saglikli devam eder insallahH E senin freely testlerinden yaptım adetin ayın 5 inde orucluydum bugün akşam orucu açmadan önce yaptım saat 7.20 gibi o ara baktım bise yoktu şimdi baktım kalbim durcak yanılmıyorum dimi kusura bakmayın her acıdan çektim valla
Gozun aydin canim cok sevindim saglikli devam eder insallah
Daha zaman var insallah vardir canim Rabbim daha fazla bekletmezsin insallahKızlar günaydın sabah yaptım beliren bise olmadı yanlış alarm tahmin ettiğimiz gibi hakkınızı helal edindaha 6 günüm var hergun yapacam
ben içmeyip yapıyorum yine çıkıyorDünya kadar şey içtim yapsam çıkar mı ki şimdi ovü?
Kesinlikle dünden daha belirgiiinKızlar günaydın heyecandan uyuyamadımidrar yaptım hala silik ama dünkünden daha belirgin
Kuzum benim amin inşallah, duam hep sizinleKuzum hayırlı olsun katlanarak artsin insallah cok sevindim darisi bizlere olsun ♥♥♥
Kuzum hayırlı olsun katlanarak artsin insallah cok sevindim darisi bizlere olsun ♥♥♥
Canlarım Allah razı olsun çok teşekkür ederim, darısı tez zamanda size inşallahCanm çok sevindim rabbim sağlıkla hayırlısıyla değerinin katlandığını göstersin, sağlıkla ilerlrsin gebeliğin ❤ Darısı başımıza :)
Çok geçmiş olsun canım.. Ben de ilaçlarıma devam ediyorum. Bu ay bir yıllık ilaç kullandım zaten.. İlişki de yasak epeydir. Birkaç gün sonra ilaçlar bitince serbest olacak inşallah..Günaydın kızlarrrrbirkaç gündür çok hastayım giremiyorum kanımda enfeksiyon çıktı dr ilaç başladı.. bu aydan da ümidim kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?