- 4 Temmuz 2012
- 3.599
- 9.617
- 248
Adamsin adamBen valla ekmegi mekmegi kesemem yok ben sunu anladim hamilelikte rejim yapilmiyo dusuk cok cok daha dusuk kiloyla baslamam.lazimdi onun icinde arrik cok gec hani nil karaibrahimgil diyo ya aklimda hep yine gormek yine opmek ben de diuorumki sofrada ne varsa yemek istiyorum bu b..bogazlik degilde nedir aklimda hep yine kunefe yine sufle filan. Herseyi tek tek yemek istiyorum bu obezite degilde nedir aklimda hep yine hamburger yine kebap filan
Walla ya yeter ben artik kabullendimAdamsin adam
Cumartesi tartilcam her cumartesi tarti.günüm gecen hafta 8 almistim bakalim bu hafta nedir ben sallamiyorum valla cokta fifiWalla ya yeter ben artik kabullendim
Benimm geliyor hala sütyenim sarımtırak su oluyor. Geçen bi ablaya sordumda sütün çabuk gelicek herhalde sıkıntı yaşamıcaksın dedi bende şaşırdım bugün dr unutmazsam sorucamGünaydın Kızlar,
Dün aksam ilk defa iki göğsümden de ikişer damla süt geldisizde de oluyor mu? Geçen birisi de diyordu süt geliyor diye
Bak yaaa kaç gündür künefe duyuyorum bi yerlerden senle birlikte bu son oldu bugün yiyecem valla yeterr nedir bu künefeden çektiğimBen valla ekmegi mekmegi kesemem yok ben sunu anladim hamilelikte rejim yapilmiyo dusuk cok cok daha dusuk kiloyla baslamam.lazimdi onun icinde arrik cok gec hani nil karaibrahimgil diyo ya aklimda hep yine gormek yine opmek ben de diuorumki sofrada ne varsa yemek istiyorum bu b..bogazlik degilde nedir aklimda hep yine kunefe yine sufle filan. Herseyi tek tek yemek istiyorum bu obezite degilde nedir aklimda hep yine hamburger yine kebap filan
Bwn de tam 8 kilo aldim her hafta 1 kilo aliyorum sasmiyo suandaCumartesi tartilcam her cumartesi tarti.günüm gecen hafta 8 almistim bakalim bu hafta nedir ben sallamiyorum valla cokta fifi
Kotu biseye araci oldum deseneBak yaaa kaç gündür künefe duyuyorum bi yerlerden senle birlikte bu son oldu bugün yiyecem valla yeterr nedir bu künefeden çektiğim
Hemde çokKotu biseye araci oldum desene
Afiyet olsun bacimHemde çoko bugün yenecek yani
aha bilinç altım konuştuBen valla ekmegi mekmegi kesemem yok ben sunu anladim hamilelikte rejim yapilmiyo dusuk cok cok daha dusuk kiloyla baslamam.lazimdi onun icinde arrik cok gec hani nil karaibrahimgil diyo ya aklimda hep yine gormek yine opmek ben de diuorumki sofrada ne varsa yemek istiyorum bu b..bogazlik degilde nedir aklimda hep yine kunefe yine sufle filan. Herseyi tek tek yemek istiyorum bu obezite degilde nedir aklimda hep yine hamburger yine kebap filan
İkea mobilyalari kurup tekrar toplama kurma olmayacaksa çok begenirim. Montaja dayanıklı degiller.Arkadaşlar ikeadaki mobilya beşikler hakkında ne düşünüyorsunuz? Alan varmı aranızda ben ordan almayi dusunuyorum şifonyer beşik ve yatağını ama hiç fikrim yok kalitesi ve kullanışı hakkında
Mahkuma benden selam söyle.Günaydın bugün görüş günü
Temiz camasir falan götürün yazik bebelereBenimde
Elentrink tutarsa bi cay icelim madem dersinGünaydınnn bugün prensesimi görücem inşallah yüzünü gösterir acayip merak ediyorum nasıl olduğunubir de yeni doktor inş elektrik tutar onunda heyecanı var şimdilik böyle güzel anneler
Bu kiz beni öldürüyorİkea mobilyalari kurup tekrar toplama kurma olmayacaksa çok begenirim. Montaja dayanıklı degiller.
Ben de ikea besik alacaktim ama tek tarafi inip cikma olayi olan bulamadım, ilk aylar neyse de sonra icine koy al bana zor, rotoskolyozum var, baska yerden aldim.
Malm sifonyer yatak odamda kullaniyorum, memnunum. Cocugun odasina da alacagim hatta ustunu alt acma yapmayi düşünüyorum.
Dolaplar kendi yaptırırsan olculeri modelleri daha guzel bence ama ucuz degil. Zaten artik ne ucuz ki!
Mahkuma benden selam söyle.
Temiz camasir falan götürün yazik bebelere
Elentrink tutarsa bi cay icelim madem dersin
Ben valla ekmegi mekmegi kesemem yok ben sunu anladim hamilelikte rejim yapilmiyo dusuk cok cok daha dusuk kiloyla baslamam.lazimdi onun icinde arrik cok gec hani nil karaibrahimgil diyo ya aklimda hep yine gormek yine opmek ben de diuorumki sofrada ne varsa yemek istiyorum bu b..bogazlik degilde nedir aklimda hep yine kunefe yine sufle filan. Herseyi tek tek yemek istiyorum bu obezite degilde nedir aklimda hep yine hamburger yine kebap filan
Zeugmaya git aksamBende künefe istiyorummmmmm
Bende aynı durumdayım tatlı hiç istemiyorum ama yemek yemekten doymuyorum. Dün sağlıklı hafif besleniyim diye karnıbahar (adını yazıyorum herkes sevmez zaten:)) haşladım yoğurtladım ama o kadar çok yedim ki en sonunda eşim dedi ki dursan mı artıkKiz yazmayin yiyecek ismi baya once birisi yazmisti dogudayim en.yakin yer 3 saat hic bisey yok lutfen yazmayin canim.istiyor demisti kizlar aklima.o geldiben sekerden tiksindim yahu tatliya ben asikken hamileyken resmen sogudum
O elini yerler onunDuygularımın tercümanı olmuşsun bacım
Arkadaslar an itibariyla sekeri yuklediler cocuk yerinde durmuyo yahu tobe estfaçlıktan ölmek uzereyim sinirliyim agresifim son 20dk kaldi...
Ama bebis iyimis 765gr olmus saçları bile çıkmış koptum görünce eli de agzindaHaftasina gore normal dedi doktor. Yeni bir doktora girdigim icin stresli ve üzgündüm ama guzl gecti.
Sekreterine de sordum normal dogumdan yanaymis bakalim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?