2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Adamsin adam

Günaydın Kızlar,
Dün aksam ilk defa iki göğsümden de ikişer damla süt geldi sizde de oluyor mu? Geçen birisi de diyordu süt geliyor diye
Benimm geliyor hala sütyenim sarımtırak su oluyor. Geçen bi ablaya sordumda sütün çabuk gelicek herhalde sıkıntı yaşamıcaksın dedi bende şaşırdım bugün dr unutmazsam sorucam

Bak yaaa kaç gündür künefe duyuyorum bi yerlerden senle birlikte bu son oldu bugün yiyecem valla yeterr nedir bu künefeden çektiğim

aha bilinç altım konuştu

Arkadaşlar ikeadaki mobilya beşikler hakkında ne düşünüyorsunuz? Alan varmı aranızda ben ordan almayi dusunuyorum şifonyer beşik ve yatağını ama hiç fikrim yok kalitesi ve kullanışı hakkında
İkea mobilyalari kurup tekrar toplama kurma olmayacaksa çok begenirim. Montaja dayanıklı degiller.
Ben de ikea besik alacaktim ama tek tarafi inip cikma olayi olan bulamadım, ilk aylar neyse de sonra icine koy al bana zor, rotoskolyozum var, baska yerden aldim.
Malm sifonyer yatak odamda kullaniyorum, memnunum. Cocugun odasina da alacagim hatta ustunu alt acma yapmayi düşünüyorum.
Dolaplar kendi yaptırırsan olculeri modelleri daha guzel bence ama ucuz degil. Zaten artik ne ucuz ki!
Günaydın bugün görüş günü
Mahkuma benden selam söyle.
Temiz camasir falan götürün yazik bebelere
Günaydınnn bugün prensesimi görücem inşallah yüzünü gösterir acayip merak ediyorum nasıl olduğunu bir de yeni doktor inş elektrik tutar onunda heyecanı var şimdilik böyle güzel anneler
Elentrink tutarsa bi cay icelim madem dersin

Bu kiz beni öldürüyor

Duygularımın tercümanı olmuşsun bacım

Arkadaslar an itibariyla sekeri yuklediler cocuk yerinde durmuyo yahu tobe estf açlıktan ölmek uzereyim sinirliyim agresifim son 20dk kaldi...

Ama bebis iyimis 765gr olmus saçları bile çıkmış koptum görünce eli de agzindaHaftasina gore normal dedi doktor. Yeni bir doktora girdigim icin stresli ve üzgündüm ama guzl gecti.
Sekreterine de sordum normal dogumdan yanaymis bakalim..

Kiz yazmayin yiyecek ismi baya once birisi yazmisti dogudayim en.yakin yer 3 saat hic bisey yok lutfen yazmayin canim.istiyor demisti kizlar aklima.o geldi ben sekerden tiksindim yahu tatliya ben asikken hamileyken resmen sogudum
Bende aynı durumdayım tatlı hiç istemiyorum ama yemek yemekten doymuyorum. Dün sağlıklı hafif besleniyim diye karnıbahar (adını yazıyorum herkes sevmez zaten:)) haşladım yoğurtladım ama o kadar çok yedim ki en sonunda eşim dedi ki dursan mı artık

O elini yerler onun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…