2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kalorisiz deseydin aaaa bana bakiyor esim resmen.icinden.canavar cikti ben saglikli beslenip porsiyon yukseltenlerdenim ekmek grubu yok sadece kahvaltıda az ama kilo firladi masallah meyve artirdim.o yapiyor.galiba

Kalorisiz deseydin aaaa bana bakiyor esim resmen.icinden.canavar cikti ben saglikli beslenip porsiyon yukseltenlerdenim ekmek grubu yok sadece kahvaltıda az ama kilo firladi masallah meyve artirdim.o yapiyor.galiba
Bende aynı yeminle kahvaltıda ekmek yiyorum sadece gün içinde yada akşam bindebir yani. Meyve desen pazardan aldıkça işte haftada 2-3 kez ama o yemekler aman Allahımmmmmm

pahali pahali seyler aldirsaydinnnn ahaha

Gunaydinlaar kizlar, hayirli cumalar dilerim!
Ya bende haberler kotu. Dun doktor aradi gecen haftaki seker yukleme sonuclari icin. Maalesef pozitif cikmis. 135ten asagi olmasi gerekirken 157ymis benimki. Haftaya cuma yeniden seker yuklemesi yapacaklar ama daha detayli. Azcik sikildi canim yalan yok. Onumuzdeki hafta kontrole kadarda seker yasak. Ben nasil dayanicam cikolatasizliga. Sekersiz bisiiler almak icin markete gitcem birazdan.

Neyse ogleden sonra masajim var, stres attiricak Bu gece de kayinvalidem gidecek

Kim tutar bizi Bee yaşasın yemek yemek benim hayat felsefem

İnşallah sorun olmaz ya detaylı yapsın doktor şeker meker yoktur inşallah hamileliğin tadını kaçırmasınlar ya şeker de neymiş

elaide kaynanator go home hadi bakalim geçmiş olsun seker icin canini sikma insallah digeri guzel.cikar cikmazsa da direnip şekersiz olanlardan yiyeceksin diyet mecbur Allah dermansiz dert vermesin az önce mart annelerinde gordum bebegin böbreğinin birisi yokmus falan ALLAH korusun bunlar kucuk sşeyler

Teee atı alan Üsküdarı geçti 7 ler 8 ler küsürat canım benim 25 kilo alanları göndersek ne derler acep çinçançonlar kalpten gider..

Servise cikolata mantıklı ama doktora kişisel bir hediye düşünüyorum bakalım ilk.kez duyunca insan sasirdim
ben oyuncak yapiyorum cnm. o yuzden belki kisisel bebegini yaparim diyorum ama bakalim.

Günaydın Kızlar,
Dün aksam ilk defa iki göğsümden de ikişer damla süt geldi sizde de oluyor mu? Geçen birisi de diyordu süt geliyor diye
yok gelmiyor cnm. sıkma sakin goguslerini. kendi haline birak.

Benimm geliyor hala sütyenim sarımtırak su oluyor. Geçen bi ablaya sordumda sütün çabuk gelicek herhalde sıkıntı yaşamıcaksın dedi bende şaşırdım bugün dr unutmazsam sorucam
sutun erken gelmesinin bununla ilgisi oldugunu sanmiyorum cnm. benim oglumda dogum oncesi hic sut gelmedi. sezeryan dogum yaptim. 45 dk sonra odamdaydin ve hemen geldi sutum...

severim onun guzel saclarini....
gozun aydin oncelikle kv gidecekmis cnm.
seker icin korkma. sıkı diyetini yap bu hafta. inst.da sekersiz tatli kurabiye tarifleri oluyor. onlardan yapip idare et bu hafta cnm.

Teee atı alan Üsküdarı geçti 7 ler 8 ler küsürat canım benim 25 kilo alanları göndersek ne derler acep çinçançonlar kalpten gider..
onlari sınırdan iceri almazlar
karnın nasıl benım kucuk karnım. Doktor bır acıklama yaptı mı sana
korkma cnm. daha gecen ay dogum yapti arkadasim. asagida tasiyordu bebegi. karni yoktu. son haftalarda buyudu birden karni. hatta bebegi o kadar rahatti ki 40 hafta bitti gelmedi diye sezeryana aldilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…