2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Senin bu saglik ocagindakiler sorunlumu? Ne kadar ugrastirdilar seni valla ben sinir oldum burda

Arkadaşlar ikeadaki mobilya beşikler hakkında ne düşünüyorsunuz? Alan varmı aranızda ben ordan almayi dusunuyorum şifonyer beşik ve yatağını ama hiç fikrim yok kalitesi ve kullanışı hakkında

Riskli gebelikte olan arkadaşlar tetenoz ve şeker yüklemesi yapildimi ben tetonaz yaptırmayı düşünmüyorum şekerde açlık tokluk bakılsa olmuyormuki

Ayyyý bi tek benim sorunum bu sanıyodum çok sık ta giremiyorum diş etlerim berbat eyvaahhh dişler dokuluyo diye endişe eder oldum ne ıyi geldi canm diş eti için drunla konustunmu cnm ilaç bişey verdimi benim 18 mayısta kontrol

Arkadaşlar ikeadaki mobilya beşikler hakkında ne düşünüyorsunuz? Alan varmı aranızda ben ordan almayi dusunuyorum şifonyer beşik ve yatağını ama hiç fikrim yok kalitesi ve kullanışı hakkında
Bana bir arkadaşım çok tavsiye etti. Şahsen ben de İkea beşik almayı düşünüyorum

Riskli gebelikte olan arkadaşlar tetenoz ve şeker yüklemesi yapildimi ben tetonaz yaptırmayı düşünmüyorum şekerde açlık tokluk bakılsa olmuyormuki
Canım tetonozu söylemedi bende unuttum Ama tokluk şekerime bakıldı Ve son perinatalog randevumdu çok şükür maşallah her testten iyi sonuç aldık Artık kadın doğuma devam

Gunaydin sisterlar ❤

Bugun kontrol ve seker yuklemem var. Cok heyecanli ve stresliyim.. Yukleme yaptirsam mi yaptrmasam mi hala muallaktayim o da icimi kemiriyo bi yandan....
Insllh bir sorun cikmaz. 6Bucukta uyandim aç olarak nasil beklicem kac saat ac ona da ayar oldum suan zatn Sekerim cikarsa ben biterim diyet miyet yapamam bu halde simdiden derdi sardi

Beyaz ekmek ne kelime fırın ekmeği yiyorum ama Benimde öyle bi rahatsızlığım olsaydı mecbur dikkat ederdim canım mecbur kalınca herşeyi yapıyor insan
sen de o zaman aci
Len mecbur hissetmelisin kendini :) bunun yazi var sicagi var ödemi var.... Beyaz un en cok ödem yapan besinmis...1temmuzdan sonra sakin sakin tuketme demisti diyetisyen.
hic aklini bulandirma derim. Sorun olsa dr.un derdi bence.
Ekmek mi yani tek suçlu börekler pastalar yiyebilir miyiz . Video izledim akşam youtube da kadın 30 kilo almış hamileliğinde kimse bişey dememiş ona ama bize gelince çok
Durdunuz durdunux bu saatten sonra asiri kilo cikarmayin. Burayi begenmeyeni Japonyaya yollarim heeee .7kiloyu gecince dr.lar parcaliyormus orda.

Günaydın canım inşallah iyi geçer benim de perşembe günü randevum var şeker yüklemesi yaptirmayi düşünüyorum

cnm ben de hic sallamadim. Kolik oldugu halde. Ozellikle ayakta sallamayin. Arastirin zararlarini gorursunuz. Boyum ve beyin yapisina zarar veren bir durum.

Bi banyo yaptım geldim 6 sayfa yazismissiniz vicdansizlar

Ya ben ya ben kaça girerim?
yok annem sen normalsin. Efelihayat coskun . seni sokmam o listeye .
Doktor bana sadece ekmek yeme dedi,pasta börek yeme demedi ki Abartmamak şartıyla arada yerim herlde.
Bakkkkk kacak yapmaya calisan masum anneler :)
Ben de arada hamur isi yiyorum cnm. Ama dr 1temmuzdan sonra iptal hepsi dedi. Seker tuz beyaz una elbeda dedi. Yoksa ciddi ödem yapar dedi.

Ben elimi ciddi sekilde tetanozu mecbur yaptilar yoksa yaptirmyacaktim.
Seker testini daha konusmadik ama dr derse yaptiracagim. Oglumda yaptirmistim.

Ananem gore kakasinin kokusunu parfum diye skarsin diyo bana hep artik bilemicem ya gercekten o mevkiye gelicez ya da ananem cok cilgin
Şaşıracaksınız ama ilk aylar kakası çok güzel kokuyor gerçekten. Süt gibi böyle. Kaka kokusu olduğunu bilmesen ay ne güzel koku bu ne ki ? dersin. Ek gıdadan sonrA kaka gibi kokuyor. Bir de çocuk üşütmüş falan olunca kötü kokuyordu.

Günaydın kaderdaslarimmmm minnos ufakliklar hepinize gunaydinnnnnn saglikli sorunsuz mutlu harika bir.gun gecirmeniz dilegiyle
afroditi korkma bisey olmaz kuzum Allahin izniyle haftaya benim de seker yuklemem var
R Rzg14 number one number one diyorsun

Canım 14.40 da randevum bugün sorucam bakalım ama ilaç yazarsa kullanmayı düşünmüyorum pek

Kizlar ocak subat annelerine bakiyorum bazende millet bwbegin bezini bile paylasmis cocugun kakasini yaptigi bu kaka normal mi falan diye haninsurec boyle mi isliyo yoksa bi tuhaflik mi war kafam karisti valla
ufak bebeklerde kaka çok şeyi ifade ediyor rengi kıvamı miktarı sıklığı. diyorum ya lohusayken lan bu kez sanki bir ton açık mı sıçmış diye düşünüyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…