2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benimm geliyor hala sütyenim sarımtırak su oluyor. Geçen bi ablaya sordumda sütün çabuk gelicek herhalde sıkıntı yaşamıcaksın dedi bende şaşırdım bugün dr unutmazsam sorucam
Ben de onu merak ediyorum şimdiden geldiyse Doğumdan sonra problem yaşamam mı acaba? Ay inşallah hep sütümüz olur
ben oyuncak yapiyorum cnm. o yuzden belki kisisel bebegini yaparim diyorum ama bakalim.

yok gelmiyor cnm. sıkma sakin goguslerini. kendi haline birak.
Yok canım sıkmadım. Çamaşırımı değiştirirken farkettim kabuk gibi bişey olmuş, tırnağımla onu sıyırayım dedim iki damla bişi geldi rakı renginde. Allah allah dedim diğer göğsüme de bakayım, şöyle bi dokundum tırnağımla aynı hareketi yaptım oradan da geldi.
karnın nasıl benım kucuk karnım. Doktor bır acıklama yaptı mı sana

Küçük degil canım belirgin bayağı. Doktor ultrasonda bakarken ayaklar göbek hizasında, başı aşağıda olduğunu söylediğinde ben paniklemiştim. Sorun yok her şey normal dedi. Kanalda degil ki. Doktorun sana karnının küçük olmasıyla ilgili bişey dedi mi?

Cumartesi tartilcam her cumartesi tarti.günüm gecen hafta 8 almistim bakalim bu hafta nedir ben sallamiyorum valla cokta fifi
Teee atı alan Üsküdarı geçti 7 ler 8 ler küsürat canım benim 25 kilo alanları göndersek ne derler acep çinçançonlar kalpten gider..
Kızlar iyiyiz iyiiii. Gercekten insanlar 25 kg alıyor hayret ediyorum nasıl almışlar diye. 7-8 kg ne ki olsun olsun 15 kg ile bitirelim ne olacak. Şunun şurasında çoğumuzun 2,5-3 ay bişi kaldı doğumuna. Gayet iyi gidiyorsunuz hepiniz.

Doğum yapan arkadaşlara bir şey sorsam, suyu gelmeyenler icin doktor keseyi patlatıyormus nasıl yapıyorlar onu , acıyor mu?

Kiz yazmayin yiyecek ismi baya once birisi yazmisti dogudayim en.yakin yer 3 saat hic bisey yok lutfen yazmayin canim.istiyor demisti kizlar aklima.o geldi ben sekerden tiksindim yahu tatliya ben asikken hamileyken resmen sogudum
Ne güzel keşke bende soğusam :) her öğün tatlı yesem yerim ki benimde hamilelik öncesi tatlıyla hiç aram yoktu ama iki oğlumdada sürekli tatlı istiyor canım

sutun erken gelmesinin bununla ilgisi oldugunu sanmiyorum cnm. benim oglumda dogum oncesi hic sut gelmedi. sezeryan dogum yaptim. 45 dk sonra odamdaydin ve hemen geldi sutum...
Olabilir canım ama o abla ne derse inanır oldum karnıma bakarak kızın olacak demişti bende değişik bi etki yarattı kadın

Yok demedı zaten doktorum cok konusmuyor. Özel hastane ama hastası cok. Doguda gorev yapıyoruz cokta boyle doktor secenegı yok deneyımlı doktor ama genelde bır rahatsızlıgın varsa sen soyle oyle ılerlıyelım dıyor bırde kan uyusmazlıgı var esımle ıgne olmam lazım bu gıttıgımde sorcam doktora karnım kucuk mu dıye.

Oyle olacak gıbı benımde ben suan rahat ana endıse verıcı gelıyor ılk gebelık ondan galıba.

Bnmde kaniyo sürekli ve agiriyor dış etlerim ama bn kan sulandırıcı iğne kullanıyorum dis doktorum iğne yapar hassaslastirir damakları yapacak birşey yok sık sık fırçala dedi

Bende dikkat etmeye çalışıcam inşallah

Günaydın Kızlar,
Dün aksam ilk defa iki göğsümden de ikişer damla süt geldi sizde de oluyor mu? Geçen birisi de diyordu süt geliyor diye
Bnm sürekli geliyor illallah ettim göğüs pedi kullanıyorum artık sürekli leke oluyor çünkü bende bilmiyorum ama normalmiş öyle diyorlar

Bnm sürekli geliyor illallah ettim göğüs pedi kullanıyorum artık sürekli leke oluyor çünkü bende bilmiyorum ama normalmiş öyle diyorlar
Bi yerde okumuştum sütü çok olanlar makineyle fazlasını sağıp yoğurt yapıyormuş, cok mantıklı geldi mükemmel bir ek gıda bebise, anne sütünden yogurt

Bi yerde okumuştum sütü çok olanlar makineyle fazlasını sağıp yoğurt yapıyormuş, cok mantıklı geldi mükemmel bir ek gıda bebise, anne sütünden yogurt
deneyenler vardi bizde de turmuyordu yogurt...

buarada sivilcelere en iyi gelen sey anne sutudur... unutmayin. dogurunca sivilcisi olaniniz olursa suruverin

deneyenler vardi bizde de turmuyordu yogurt...

buarada sivilcelere en iyi gelen sey anne sutudur... unutmayin. dogurunca sivilcisi olaniniz olursa suruverin
Hmm bu da aklımda olsun canım. Bi de emzirme kaynaklı oluşan meme ucu yaralarına da sürüyorlarmış anne sütünün iyileştirici özellliği varmış sanırım

aman benim sütüm bebeğe yetsin başkaca bir şey istemem eksik kalsın yoğurdu. ama bir haber okumuştum. kadının çok fazla sütü geliyor. evdeki buzdolabı dondurucular her yer süt doluyor. günde litrelerce sütü oluyormuş kadın her yarım saatte sağıyormuş en son süt bankasına bağış falan yapmış

Haha çok yabancı değil canım benim o beeen oğlumda 54 le hamile kalıp 78 le doğuma gittim hihihi bunda da inşallah son aylarda atak yapmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…