- 4 Temmuz 2015
- 339
- 1.515
- 63
Günaydın herkeseRiskli gebelikte olan arkadaşlar tetenoz ve şeker yüklemesi yapildimi ben tetonaz yaptırmayı düşünmüyorum şekerde açlık tokluk bakılsa olmuyormuki
doğumdan sonra bir paket doktora bir pakette servise çikolata vermiştim hediye olarak.Kızlar doktora hediye alınıyormuş sanirim.doktor baska arkadasim.soyledi duymusmuydunuz ? Ben sok.oldum da
Servise cikolata mantıklı ama doktora kişisel bir hediye düşünüyorum bakalım ilk.kez duyunca insan sasirdimdoğumdan sonra bir paket doktora bir pakette servise çikolata vermiştim hediye olarak.
Canım valla ben de yaptırmadım ama yeni doktor ne der istermi hiç bi fikrim yok ben de senin gibiyim şeker çıkarsa hiç güvenemiyorum kendime inş çıkmaz dua edelim de zGunaydin sisterlar ❤
Bugun kontrol ve seker yuklemem var. Cok heyecanli ve stresliyim.. Yukleme yaptirsam mi yaptrmasam mi hala muallaktayim o da icimi kemiriyo bi yandan....
Insllh bir sorun cikmaz. 6Bucukta uyandim aç olarak nasil beklicem kac saat ac ona da ayar oldum suan zatnSekerim cikarsa ben biterim diyet miyet yapamam bu halde simdiden derdi sardi
Umarim hersey yolunda.gider ufaklik.zorlamaz sizi doktorunu da seversin insallahGünaydınnn bugün prensesimi görücem inşallah yüzünü gösterir acayip merak ediyorum nasıl olduğunubir de yeni doktor inş elektrik tutar onunda heyecanı var şimdilik böyle güzel anneler
Yenidoganda et parcasi ileriki haftalarda ureme yapabiliyomus yani tekrar o et parcasi peydah olabiliyomus baya arastirdim ve sordum bu yuzden 40 i ciktiktan sonra gidip yaptiricamFreshh
Nasip olursa ben yaptırmak istiyorum
Evet ben yaptıracağım canım kısmetse
Yaptırıcam canım inşallah yaptırmak istiyorum yani bebekken daha iyi oluyormuş.
park yatak bence en geç alınabilecek eşya ben yarım saat içinde aldım akşam bıraktılar eve hatta kurmuşlardı daGüzel gerçekten bayramdan sonraya alsam geç mi kalırım acaba
İnşallahh canımUmarim hersey yolunda.gider ufaklik.zorlamaz sizi doktorunu da seversin insallah
Evet dogrudur canim ben aslinda bezi paylasmalari grupta bir anda tuhaf geldi yoksa fotografi falan paylasiyolar anneler doktorla onlari goruyodumufak bebeklerde kaka çok şeyi ifade ediyor rengi kıvamı miktarı sıklığı. diyorum ya lohusayken lan bu kez sanki bir ton açık mı sıçmış diye düşünüyor insan
Evet ben de oyle hesap ettim 40 i ucsun gidip yaptiralimBen de ilk 3 ay içinde yaptırayım diyorum, bebek kendini bilmiyorken iyi olur benim icin de
Hımm evet en önce oda almak lazım yapımı gelmesi derken park yatak için daha zaman var o zamanpark yatak bence en geç alınabilecek eşya ben yarım saat içinde aldım akşam bıraktılar eve hatta kurmuşlardı da
ekmeği kes lütfenEkmek mi yani tek suçlu börekler pastalar yiyebilir miyiz. Video izledim akşam youtube da kadın 30 kilo almış hamileliğinde kimse bişey dememiş ona ama bize gelince çok
evet sallamayın diyorlar ama ben oğlumu salladım. kolikti başka türlü başa çıkamadım. sakin bebeklerde sallanmama olabilir ama ben yapamadım.Geçen.deneyimli iki anne yazmisti hatırlıyorum kiminle.konustuysak sakin ama sakın sallama olayina girmeyin besikte kucakta bacakta park yatakta herkes ayni seyi söylüyor sakin sallamaya alıştırmayın dogrumudur deneyimli anneler
Haa cok fazla yiyecek karismadigi icin cokta kotu kokmuyor o zaman gazlari da sanki yenidpgan da cok kokmuyo yedikce cesitli gidalari recep ivedik gni saliuolarŞaşıracaksınız ama ilk aylar kakası çok güzel kokuyor gerçekten. Süt gibi böyle. Kaka kokusu olduğunu bilmesen ay ne güzel koku bu ne ki ? dersin. Ek gıdadan sonrA kaka gibi kokuyor. Bir de çocuk üşütmüş falan olunca kötü kokuyordu.
Korkma canım benimki de başından beri başı aşağıda sorun yok:)Kızlar benım karnım hıc cıkmadı eeee ne guzel dıyceksınız ama benım bebıs asagı dogru duryor ve bu gıttıgımızde karın bolgesı bır hafta gerıden gelıyordu.benım bebıs acaba beslenemıyor mu plasentada asagıda da ıdı doktorum cok rahat bır doktor korkutmamak ıcın acıklama yapmadı mı hala anlayamadm ben bu durumu baska doktora mı gıdeyımya da basına gelen var mı. Ne zaman gıtsem bebegın kafası asagıda ve doktor dırek ordan baslıyor kafasına bakmaya ayaklara gobek delıgımın oralardan bakıyor.
ben paylaşmadım doktorum da istemedi ama kendim çok takip ettim.Evet dogrudur canim ben aslinda bezi paylasmalari grupta bir anda tuhaf geldi yoksa fotografi falan paylasiyolar anneler doktorla onlari goruyodum
Ben valla ekmegi mekmegi kesemem yok ben sunu anladim hamilelikte rejim yapilmiyo dusuk cok cok daha dusuk kiloyla baslamam.lazimdi onun icinde arrik cok gec hani nil karaibrahimgil diyo ya aklimda hep yine gormek yine opmek ben de diuorumki sofrada ne varsa yemek istiyorum bu b..bogazlik degilde nedir aklimda hep yine kunefe yine sufle filan. Herseyi tek tek yemek istiyorum bu obezite degilde nedir aklimda hep yine hamburger yine kebap filanEkmek mi yani tek suçlu börekler pastalar yiyebilir miyiz. Video izledim akşam youtube da kadın 30 kilo almış hamileliğinde kimse bişey dememiş ona ama bize gelince çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?