2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Riskli gebelikte olan arkadaşlar tetenoz ve şeker yüklemesi yapildimi ben tetonaz yaptırmayı düşünmüyorum şekerde açlık tokluk bakılsa olmuyormuki
Günaydın herkese
Tetanos aşısını net bir şekilde yaptır dedi.
Şeker yüklemesini kızımda yaptırmıştım onda normal çıktıysa bu da normal çıkacaktır büyük ihtimalle dedi, çok yaptırası yoktu da ben ısrar ettim. Çünkü o dönem her gün 2 defa tatlı yiyordum engel olamıyordum kendime. Test normal çıkınca o tatlı yeme isteği de gitti bende, psikolojikmiş sanırım
Ama riskli gebelik geniş bir konu, anne ile ilgili olanları var, bebekle ilgili olanları var, her durum farklı.

Canım valla ben de yaptırmadım ama yeni doktor ne der istermi hiç bi fikrim yok ben de senin gibiyim şeker çıkarsa hiç güvenemiyorum kendime inş çıkmaz dua edelim de z

Günaydınnn bugün prensesimi görücem inşallah yüzünü gösterir acayip merak ediyorum nasıl olduğunu bir de yeni doktor inş elektrik tutar onunda heyecanı var şimdilik böyle güzel anneler
Umarim hersey yolunda.gider ufaklik.zorlamaz sizi doktorunu da seversin insallah

Yenidoganda et parcasi ileriki haftalarda ureme yapabiliyomus yani tekrar o et parcasi peydah olabiliyomus baya arastirdim ve sordum bu yuzden 40 i ciktiktan sonra gidip yaptiricam Freshh
Nasip olursa ben yaptırmak istiyorum
Evet ben yaptıracağım canım kısmetse
Yaptırıcam canım inşallah yaptırmak istiyorum yani bebekken daha iyi oluyormuş.

Ben de ilk 3 ay içinde yaptırayım diyorum, bebek kendini bilmiyorken iyi olur benim icin de

ufak bebeklerde kaka çok şeyi ifade ediyor rengi kıvamı miktarı sıklığı. diyorum ya lohusayken lan bu kez sanki bir ton açık mı sıçmış diye düşünüyor insan
Evet dogrudur canim ben aslinda bezi paylasmalari grupta bir anda tuhaf geldi yoksa fotografi falan paylasiyolar anneler doktorla onlari goruyodum

Ekmek mi yani tek suçlu börekler pastalar yiyebilir miyiz . Video izledim akşam youtube da kadın 30 kilo almış hamileliğinde kimse bişey dememiş ona ama bize gelince çok
ekmeği kes lütfen

Eklentiler

• karikatur.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 49
evet sallamayın diyorlar ama ben oğlumu salladım. kolikti başka türlü başa çıkamadım. sakin bebeklerde sallanmama olabilir ama ben yapamadım.

Haa cok fazla yiyecek karismadigi icin cokta kotu kokmuyor o zaman gazlari da sanki yenidpgan da cok kokmuyo yedikce cesitli gidalari recep ivedik gni saliuolar

Korkma canım benimki de başından beri başı aşağıda sorun yok:)

Ekmek mi yani tek suçlu börekler pastalar yiyebilir miyiz . Video izledim akşam youtube da kadın 30 kilo almış hamileliğinde kimse bişey dememiş ona ama bize gelince çok
Ben valla ekmegi mekmegi kesemem yok ben sunu anladim hamilelikte rejim yapilmiyo dusuk cok cok daha dusuk kiloyla baslamam.lazimdi onun icinde arrik cok gec hani nil karaibrahimgil diyo ya aklimda hep yine gormek yine opmek ben de diuorumki sofrada ne varsa yemek istiyorum bu b..bogazlik degilde nedir aklimda hep yine kunefe yine sufle filan. Herseyi tek tek yemek istiyorum bu obezite degilde nedir aklimda hep yine hamburger yine kebap filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…