Bende pazartesi devlette yaptircam öğle sonrası yapabilirler ama o zamana kadar aç kalabilecek misinKızlar merhabaaa, şeker yüklemesini devletre yaptıran var mı? Ayın 7sinde devlette kadın doğumda randevum var o gün hemen yapılır mı başka güne mi randevu veriyorlar? Birde öğleden sonraya kalırsak yapılabiliyor mu yükleme? Kafamda deli sorular.
İyi de ayrintili ultrasonda belli olmuyor muymus bu?@elaide kaynanator go homehadi bakalim geçmiş olsun seker icin canini sikma insallah digeri guzel.cikar cikmazsa da direnip şekersiz olanlardan yiyeceksin diyet mecbur Allah dermansiz dert vermesin az önce mart annelerinde gordum bebegin böbreğinin birisi yokmus falan ALLAH korusun bunlar kucuk sşeyler
Valla anlamadim.canim mart annelerine.bak ben.detayli.incelemedim dayanamiyorumİyi de ayrintili ultrasonda belli olmuyor muymus bu?
Ben devlette yaptırdım aynı gün 1 kutu Elmalı gazoz gibi içecek verdiler içinde 50 ilk şeker vardı tadı güzeldi Tokluk şekerime bakıldı içtikten 1 saat sonra kan verdim aynı günde sonucu internetten aldımKızlar merhabaaa, şeker yüklemesini devletre yaptıran var mı? Ayın 7sinde devlette kadın doğumda randevum var o gün hemen yapılır mı başka güne mi randevu veriyorlar? Birde öğleden sonraya kalırsak yapılabiliyor mu yükleme? Kafamda deli sorular.
Ben çalışma odasını yakıp üstünden atliycam, başka türlü bebek odasina donmeyecek orası. Al sana hidirellezselamlar,
bir ses edeyim dedim agustos anneleri. soyle bir gozattım masallah amma hızlı yazısılıyor bu forumda. sekeri cıkanlara kolaylık diliyorum. toplamda 7 kg aldım ben. moralimi gunden gune toparlamaya gayret ediyorum. allah bana bu tekrar nasip etti ya anne olmayı, umudumuzu hic tuketmemek gerek. hasılı iyiyim iyiyim, tum destek mesajlarına cok cok sukran...
haftaya 8'inde rutin kontrol, 15'inde fetal eko. her hafta hastanedeyim. bu kadar cok usg bebegi huzursuz etmiyordum umarım.
oyle iste,
hava muhtesem bursa'da. bahar.
herkese guzel bir haftasonu diliyorum.
bu haftasonu di'mi hidrellez, guzel bol enerjili dilekler...
Bende pazartesi devlette yaptircam öğle sonrası yapabilirler ama o zamana kadar aç kalabilecek misin
Şekeri çıkanlara Allah kolaylıklar versin
Simran_ Devlette nasıl oluyor bilemeyeceğim ama bizim hastanede 8-10 arası yapıyorlardı. Önce bir açlık şekerine bakılıyor onun için 8-12 saat açlık gerekiyor öğlen olursa o saatleri ayarlamak da ayrı zor.
75 gr.lık yapıldı bana 11 gibi bitti işlerim son 1 saat zor geçti, öğlen/öğleden sonrası daha zor olur ya.
Ben devlette yaptırdım aynı gün 1 kutu Elmalı gazoz gibi içecek verdiler içinde 50 ilk şeker vardı tadı güzeldi Tokluk şekerime bakıldı içtikten 1 saat sonra kan verdim aynı günde sonucu internetten aldım
İnşallah atlatiriz güzel sonuçlarla bende onu bekliyorum benim randevude 11.10 da doktor aç gel demişti banaŞimdi baktım randevu saatime 10.50 ye almışım öğleden sonraya kalmam heralde. Sabah daha erken saatlere randevu bulmakta sıkıntı devlette. Mutlaka aç gitmek gerekiyor o zaman. Ay bende bi atlatsam şunu rahatlicam.
İnşallah canım ya. İşte benim aklıma takılan da bu. Daha önce gidip muayene olmadım devlette direk randevu aldım şeker yüklemesini o gün hemen yapmazlarsa diye endişe ediyorum. Bende aç gidicem o vakit.İnşallah atlatiriz güzel sonuçlarla bende onu bekliyorum benim randevude 11.10 da doktor aç gel demişti bana
Gönül rahatlığıyla geçer şu son aylar senin de için ferahlar inşallah şu mübarek günlerde bol bol dua edelim birbirimiz için .. Sağlıkla sıhhatle gelsin bebişleri tüm anne adaylarının inşallah .. Amiiinnselamlar,
bir ses edeyim dedim agustos anneleri. soyle bir gozattım masallah amma hızlı yazısılıyor bu forumda. sekeri cıkanlara kolaylık diliyorum. toplamda 7 kg aldım ben. moralimi gunden gune toparlamaya gayret ediyorum. allah bana bu tekrar nasip etti ya anne olmayı, umudumuzu hic tuketmemek gerek. hasılı iyiyim iyiyim, tum destek mesajlarına cok cok sukran...
haftaya 8'inde rutin kontrol, 15'inde fetal eko. her hafta hastanedeyim. bu kadar cok usg bebegi huzursuz etmiyordum umarım.
oyle iste,
hava muhtesem bursa'da. bahar.
herkese guzel bir haftasonu diliyorum.
bu haftasonu di'mi hidrellez, guzel bol enerjili dilekler...
Ben de bu gün yaptırdım canım. Devlette Zübeyde hanım Doğum evinde yapıldı. Sabahtan yapılıyormuş 10 dan sonra yapılmıyor geç olur dediler. Benim doktorum 40 yaşındayım ve kiloluyum diye 75 gr yaptırdı. Önce kutu kola gibi veriyorlar aç karnına ve o gazoz gibi içeceği içince 1. Ve 2. Saatte kan veriyorsun. Sonuç 2/3 saat sonrA sonuç çıkıyor. Benim şeker çıkmadı kızlar. Korkmuştum bir daha tatlı yiyemezsem diye. Sabah glükozu içtim öğlene simit yedim. Şekerin dibine vurdum. Kilo da benim + 8,5 oldu. Allah sonumuzu hayretsin.Kızlar merhabaaa, şeker yüklemesini devletre yaptıran var mı? Ayın 7sinde devlette kadın doğumda randevum var o gün hemen yapılır mı başka güne mi randevu veriyorlar? Birde öğleden sonraya kalırsak yapılabiliyor mu yükleme? Kafamda deli sorular.
Onun için gittiğini söylersin cnm niye yapmasinlar haftan tutuyor sonuçta test içinİnşallah canım ya. İşte benim aklıma takılan da bu. Daha önce gidip muayene olmadım devlette direk randevu aldım şeker yüklemesini o gün hemen yapmazlarsa diye endişe ediyorum. Bende aç gidicem o vakit.
dikkat ederek 1 ayda toplarsin cnm.Vee korkulan oldu sınırda da olsa sekerim cikticok yuksek degil 142 sınırda o yuzdn diyet veriyorum dedi doktor.. Hamurisi kizartma yagli ve tatli yok dedi hayat damarlarimi bir bir kopardi atti
benim dogum paketinin icinde oldugu icin bilmiyrm.cnm.Ozelde muayneye kac veriyorsunuz seker yuklemesine ne kadar verdiniz leydis end bir kismin icindeki centilminlar?
Özel sağlık sigortası kullanıyorum ben, 50 tl muayeneye veriyorum, şeker yüklemesi-hemogram-idrar tahliline de toplam 190 tl gibi bişey verdim, sadece şeker yüklemesi ne kadardı bilemiyorum.Ozelde muayneye kac veriyorsunuz seker yuklemesine ne kadar verdiniz leydis end bir kismin icindeki centilminlar?
Ben de kıyafet odasıniBen çalışma odasını yakıp üstünden atliycam, başka türlü bebek odasina donmeyecek orası. Al sana hidirellez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?