2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hmm bu da aklımda olsun canım. Bi de emzirme kaynaklı oluşan meme ucu yaralarına da sürüyorlarmış anne sütünün iyileştirici özellliği varmış sanırım
var cnm. bir de ayva cekirdeginden yaptigimiz jelin faydasi cok. ben 8.ci aya geleyim, o zaman lansiloh surmeye baslarim yine.
benim cok fazlaydi. buzluk dolmustu ki oglum yarim saatte emdigi halde. 3 ayda baktim o sutler kullanilmiyor ben de dokmustum. oglum tadini begenmemisti buzluktan cikanin. herkes ayni goruste olmayabilir ama ben dinen sut cocugu olayini bildigim icin bilmedigim insanlara bagislayamam. ileri de cocugum evlenmek ister vs eee sut kardesi olmaz...

Çok tatlısınız siz ya :)) bnm durumda farklı dgl ekmek dglde tatlıyı çıkarmam lazım hayatımdan
Çıkaramam çıkaramam her şey bu kadar lezzetliyken nasıl çıkaralım ya bebişe şifa olsun herşey inşallah.. Doğumdan sonra herşey nasıl tatsız Bi hal alıyor ama var ya şimdiki lezzeti alamıyor insan çok değişik yaa

Benim kocaya anlat bide bunu.
Öğütücü gibisin diyo bana

Amin ins haklisin valla önceden bu kdr tat almıyordum yediklerimden :)

İnşallah sorun olmaz ya detaylı yapsın doktor şeker meker yoktur inşallah hamileliğin tadını kaçırmasınlar ya şeker de neymiş
olursada artik napalim sansimiza kusucez:)) bakalim sekersiz hayat nasil oluyomus. belki kilo alimim azalir (diyor herhalde +11 olan ben)..

cok haklisin tatlim, bunda biseycikler yok. amiiin! baska dermansiz dertler vermesin Rabbim!

gozun aydin oncelikle kv gidecekmis cnm.
seker icin korkma. sıkı diyetini yap bu hafta. inst.da sekersiz tatli kurabiye tarifleri oluyor. onlardan yapip idare et bu hafta cnm.

haha sagol canim, bitirdik iki haftayi ne kotu gelinim beeee.
bol sebze, izin verilen meyvelerden yiicez napalim. bebegime zarari olmasinda sekerin, ben acta kalirim yeter ki o iyi olsun.

İnşallah hfyya düzelmiş olur. Bu şeker sorunu neden oluyormuş doktor bişey dedi mi çok tatlı yemekten falan mı

benim okuduğum haberdeki kadın yabancıydı zaten bildiğim kadarıyla türkiyede süt bankası yok.

Kızlar tünaydın❤ Bu saatte kalktım 2gündür üstümde bir yorgunluk var. Göğüsümün birinden yarım bardak süt akmış olarak uyandım Dün hava yağmurluydu. Bugun güneşi görünce attım kendimi bahçeye. Bebişte bir yandan tekmeliyor❤ Buda benim dana kızım. Bu havalarda kendinizi eve kapatmayın benden söylemesi

İnşallah hfyya düzelmiş olur. Bu şeker sorunu neden oluyormuş doktor bişey dedi mi çok tatlı yemekten falan mı
tatlı ile alakası pek yok canım bir kadının yazısını okumuştum kadın bir dilim bile karpuz yiyemiyormuş şekeri çıkıyormuş hamilelikte çok zor falan diyordu.

Kızlar merhabaaa, şeker yüklemesini devletre yaptıran var mı? Ayın 7sinde devlette kadın doğumda randevum var o gün hemen yapılır mı başka güne mi randevu veriyorlar? Birde öğleden sonraya kalırsak yapılabiliyor mu yükleme? Kafamda deli sorular.

tatlı ile alakası pek yok canım bir kadının yazısını okumuştum kadın bir dilim bile karpuz yiyemiyormuş şekeri çıkıyormuş hamilelikte çok zor falan diyordu.
Anladım cnm bende pazartesi test yaptircam da merak ediyorum nasıl çıkacak bende iki aydır tatlı yiyorum öncesinde tiksinip hiç yiyemeiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…