2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Maşallah cnm bebisine doktorunu bende sevdim tam benim istediğim şeyleri söylemiş

İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım. Sanırım kan alıp 1 er saat arayla sonuç beklenmesi yetişmez diye erken yapılıyor ama sen aç geldim bu gün yapılır mı diye söyle bence. Kalırsa da ertesi güne sağlık olsun. Yeter ki sonuç iyi çıksın. Bu arada ben sevdim o çok şekerli şeyi arada verseler ya ondan acıkmıştım yanına bir su bir simit vermediler. Boş boş içtim canım gazozu

Ozelde muayneye kac veriyorsunuz seker yuklemesine ne kadar verdiniz leydis end bir kismin icindeki centilminlar?
sigorta dahilindeydi bizimki deutschland da. haftaya gittigimde kontrolde insallah sekerim cikmazda hayatim normale doner. dolapta tatlidan baska bisey yok gibime geliyo bugun bi ton meyve aldim. asiri cok tatli istiyo canim fenalardayim

Dimi bize tatlı olsun yeter ki her türlü götürürüz açlık zorr çok zor akşam az yiyim gece ayaktayım yaa midem kazınıyor bebek tepikliyor o da istiyo galiba ana acım diyo resmen yawrucak

Benm en korkutugm o şekerli suyu içmek ben normalde bile açlığa dayanamayan biriyim bide ac karna şekerli su içersem kesin cikartarim ve fenalasirim dha doktora gitmedim gidince sorucam gerek varmi diyebu arada sen zübeyde hanım yazmıştın sanırım bursadamisin oturuyosn

sigorta dahilindeydi bizimki deutschland da. haftaya gittigimde kontrolde insallah sekerim cikmazda hayatim normale doner. dolapta tatlidan baska bisey yok gibime geliyo bugun bi ton meyve aldim. asiri cok tatli istiyo canim fenalardayim
Valla zor yaa Allah sağlık sıhhat versin inşallah dayan dicem ama

Tatlı anneler hastane çıkışı beğendim iki tane resmini atıyorum sizce nasıl? 5 ki olanın iç zıbını yok ya bebişler yazın doğacak aslında ama iç zıbınsız kullanışlı olmaz mı acep bilemedim. 10 lu da çok mu gereksiz bir sürü parça? Kararsızım. Set almak kolayıma geliyor. Fikirlerinize göre son kararı vereceğim

Eklentiler

• 8D209CB3-16F3-41AE-BBE0-06FF43C25C81.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 35
  • FCB20858-8ED0-4847-8140-31652C06301B.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 31
İkisini de al gitsin nasılsa lazım hastane çıkışı ben daha hiç almadım bilmiyorm ben de

Off bende ayni durumdayim kafamdan hic cikmiyoo aksi gibi dun de market alisverisi yaptik bissuru sey almistm aglayasim geliyo

Yok canım Ankara Zübeyde hanım kadın Doğum Hastanesi. Midenin nasıl tepki vereceğini en iyi sen bilirsin ama ben de korkmuştum bulantı olursa diye. Aç karnına içince biraz içimi yaktı(susadım ama su da içme dediler) ama tadı iyiydi midemi bulandırmadı hatta açlığımı geçirdi 1 saat sonrA geri acıkmaya başladım ama beklemek aç karnına beklemekten daha kolay oldu. Kendini şartlama ve korkutma bence. benim bir de 75 gr yüklemeydi senin 50 gr olursa hiç sorun yaşamazsın. Ben o kadar şekeri tatlı yediğimde yiyorum ki zaten diye düşünüyorum.

Şimdi baktım randevu saatime 10.50 ye almışım öğleden sonraya kalmam heralde. Sabah daha erken saatlere randevu bulmakta sıkıntı devlette. Mutlaka aç gitmek gerekiyor o zaman. Ay bende bi atlatsam şunu rahatlicam.
Ben ac gitmedim Tokluk şekerime bakıldı canım 10.40 ta içtim 11.40 DA kan verdim canım ac değildim yokluga bakıldı 87 değerim yani problem yok çok sukur

Aslinda senin istegine gore hepsi takim olsun istiyosan 10lu set gerksiz degil. Zibinsiz olana ekstradan bi zibin alirsin en kotu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…