- 29 Aralık 2017
- 1.064
- 5.128
- 88
Haha harikasapiklikta son nokta....oglusumu dinlemek icin ödünç aldimannelik ne tuhaf biseymis...
Maşallah cnm bebisine doktorunu bende sevdim tam benim istediğim şeyleri söylemişKızlar doktorla elektrimiğiz tuttu valla sevdim kadını sanki arkadaşım gibiydi.. bebeğimin kilosu 900 gr boyuda 33 cm imiş. Gayet iyi dedi doktor. Yüzünü pek göremedik kordonu yüzüne gelmiş ağzını açıp kapattı falan çok tatlıştıherşeyi gayet iyi çok şükür. Tetanoz aşısı için gerek görmüyorum dedi dr bende aynı fikirdeyim iyi oldu şeker yüklemesini de açlık tokluk olarak baktırabilirisn sağlık ocağından dedi ☺
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım. Sanırım kan alıp 1 er saat arayla sonuç beklenmesi yetişmez diye erken yapılıyor ama sen aç geldim bu gün yapılır mı diye söyle bence. Kalırsa da ertesi güne sağlık olsun. Yeter ki sonuç iyi çıksın. Bu arada ben sevdim o çok şekerli şeyi arada verseler ya ondanDetaylı bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim ve sonucunun iyi çıkmasına çok sevindim ♥ darısı bize inşallah. Randevum 10.50 de 10dan sonra yapmıyorlarsa yandım demektiirr :) bir türlü bulamadım sabah erken saatlere. Belki ertesi gün erkenden gel yapalım der randevu almadan. Bakalım hayırlısı.
sigorta dahilindeydi bizimki deutschland da. haftaya gittigimde kontrolde insallah sekerim cikmazda hayatim normale doner. dolapta tatlidan baska bisey yok gibime geliyo bugun bi ton meyve aldim. asiri cok tatli istiyo canim fenalardayimOzelde muayneye kac veriyorsunuz seker yuklemesine ne kadar verdiniz leydis end bir kismin icindeki centilminlar?
Afferin iyi yapmışsın kız nerden buldun merak ettmsapiklikta son nokta....oglusumu dinlemek icin ödünç aldimannelik ne tuhaf biseymis...
Dimi bize tatlı olsun yeter ki her türlü götürürüzİnşallah güzel sonuçlar alırsın canım. Sanırım kan alıp 1 er saat arayla sonuç beklenmesi yetişmez diye erken yapılıyor ama sen aç geldim bu gün yapılır mı diye söyle bence. Kalırsa da ertesi güne sağlık olsun. Yeter ki sonuç iyi çıksın. Bu arada ben sevdim o çok şekerli şeyi arada verseler ya ondanacıkmıştım yanına bir su bir simit vermediler. Boş boş içtim canım gazozu
Benm en korkutugm o şekerli suyu içmek ben normalde bile açlığa dayanamayan biriyim bide ac karna şekerli su içersem kesin cikartarim ve fenalasirim dha doktora gitmedim gidince sorucam gerek varmi diyeİnşallah güzel sonuçlar alırsın canım. Sanırım kan alıp 1 er saat arayla sonuç beklenmesi yetişmez diye erken yapılıyor ama sen aç geldim bu gün yapılır mı diye söyle bence. Kalırsa da ertesi güne sağlık olsun. Yeter ki sonuç iyi çıksın. Bu arada ben sevdim o çok şekerli şeyi arada verseler ya ondanacıkmıştım yanına bir su bir simit vermediler. Boş boş içtim canım gazozu
Valla zor yaa Allah sağlık sıhhat versin inşallah dayan dicem amasigorta dahilindeydi bizimki deutschland da. haftaya gittigimde kontrolde insallah sekerim cikmazda hayatim normale doner. dolapta tatlidan baska bisey yok gibime geliyo bugun bi ton meyve aldim. asiri cok tatli istiyo canim fenalardayim
calistigim yerde eski tansiyon aleti varmis belki tamir olur diye atmamislar bu da tansiyon aletinin zimpirtisi, tabi ben görünce hemen atladım aldim eve getirdim pazartesi gunu geri vericem amaAfferin iyi yapmışsın kız nerden buldun merak ettm
İkisini de al gitsin nasılsa lazım hastane çıkışıTatlı anneler hastane çıkışı beğendim iki tane resmini atıyorum sizce nasıl? 5 ki olanın iç zıbını yok ya bebişler yazın doğacak aslında ama iç zıbınsız kullanışlı olmaz mı acep bilemedim. 10 lu da çok mu gereksiz bir sürü parça? Kararsızım. Set almak kolayıma geliyor. Fikirlerinize göre son kararı vereceğim❤
sigorta dahilindeydi bizimki deutschland da. haftaya gittigimde kontrolde insallah sekerim cikmazda hayatim normale doner. dolapta tatlidan baska bisey yok gibime geliyo bugun bi ton meyve aldim. asiri cok tatli istiyo canim fenalardayim
Benm en korkutugm o şekerli suyu içmek ben normalde bile açlığa dayanamayan biriyim bide ac karna şekerli su içersem kesin cikartarim ve fenalasirim dha doktora gitmedim gidince sorucam gerek varmi diyebu arada sen zübeyde hanım yazmıştın sanırım bursadamisin oturuyosn
Ben ac gitmedim Tokluk şekerime bakıldı canım 10.40 ta içtim 11.40 DA kan verdim canım ac değildim yokluga bakıldı 87 değerim yani problem yok çok sukurŞimdi baktım randevu saatime 10.50 ye almışım öğleden sonraya kalmam heralde. Sabah daha erken saatlere randevu bulmakta sıkıntı devlette. Mutlaka aç gitmek gerekiyor o zaman. Ay bende bi atlatsam şunu rahatlicam.
Tatlı anneler hastane çıkışı beğendim iki tane resmini atıyorum sizce nasıl? 5 ki olanın iç zıbını yok ya bebişler yazın doğacak aslında ama iç zıbınsız kullanışlı olmaz mı acep bilemedim. 10 lu da çok mu gereksiz bir sürü parça? Kararsızım. Set almak kolayıma geliyor. Fikirlerinize göre son kararı vereceğim❤
Ehehe çok tatlış maaşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?