2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Vee korkulan oldu sınırda da olsa sekerim cikti cok yuksek degil 142 sınırda o yuzdn diyet veriyorum dedi doktor.. Hamurisi kizartma yagli ve tatli yok dedi hayat damarlarimi bir bir kopardi atti
Sağlık olsun inşallah bebiş için dikkat edicen hem sağlıklı beslenmiş olacaksın napcan mecbur

Doğum yapan arkadaşlara bir şey sorsam, suyu gelmeyenler icin doktor keseyi patlatıyormus nasıl yapıyorlar onu , acıyor mu?
Doktor eliyle vajinal muayenedeki gibi mudahale ediyor. Yani biraz aciyor ama anlik bir sey. Birkac saniyede gecen bir sey. Dogum sancilarindan onu cok onemsememistim valla.

Yenidoganin agzina zemzem veya hurma koymakla ilgili bilgisi duyumu olan?
ben yapmam. bebegime yapmaya calisani da tirmalarim...
yenidogan direk anne sutuyle tanisip 6 ay oyle devam etmeli..arada verilen su bile, anne sutunun koruyuculugunu azaltiyormus...

ama kendi bebegine yapmak isteyene saygin sonsuz

Gunay
Hmm bu da aklımda olsun canım. Bi de emzirme kaynaklı oluşan meme ucu yaralarına da sürüyorlarmış anne sütünün iyileştirici özellliği varmış sanırım
Ben çok çektim o yaralardan canım lansinoh diye bir krem vardı hamilelikte başladım sürmeye hiç fayda etmedi balık yağı kullandım Dr tavsiyesi ile en son dayanılmaz seviyedeydi şimdi de alıp hastane cantasina koymayı planliyorum

Balık yağı eczanede satılanlardanmi cnm gogsunemi sürüyorsun iyi geliyorsa yaralara aklımızda bulunsun .

ben yapmam. bebegime yapmaya calisani da tirmalarim...
yenidogan direk anne sutuyle tanisip 6 ay oyle devam etmeli..arada verilen su bile, anne sutunun koruyuculugunu azaltiyormus...

ama kendi bebegine yapmak isteyene saygin sonsuz
Kayimvalidem bugun 1.5yas civari torununa hurma yediriyordu, senin bebegin dogdugunda agzina zemzem mi veriyim hurma mi dedi, efendim dedim? Anlamadim, daha önce de duymamistim. Neden veriyoruz ki dedim anne sütü alir belki dedi onu alsin dedim bir sey diyemedim. Soru beklemedigim yerden gelince tutuldum kaldim yani

Netten baktım sunnet vs deniyor. Mantıklı gelmedi bana da. Tekrar konusu gecerse söylerim gerek yok diye. Ki zaten dogumda hastaneye kaçak gitmeyi hayal ediyorum

Detaylı bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim ve sonucunun iyi çıkmasına çok sevindim ♥ darısı bize inşallah. Randevum 10.50 de 10dan sonra yapmıyorlarsa yandım demektiirr :) bir türlü bulamadım sabah erken saatlere. Belki ertesi gün erkenden gel yapalım der randevu almadan. Bakalım hayırlısı.

Kızlar doktorla elektrimiğiz tuttu valla sevdim kadını sanki arkadaşım gibiydi.. bebeğimin kilosu 900 gr boyuda 33 cm imiş. Gayet iyi dedi doktor. Yüzünü pek göremedik kordonu yüzüne gelmiş ağzını açıp kapattı falan çok tatlıştı herşeyi gayet iyi çok şükür. Tetanoz aşısı için gerek görmüyorum dedi dr bende aynı fikirdeyim iyi oldu şeker yüklemesini de açlık tokluk olarak baktırabilirisn sağlık ocağından dedi

Masallah bebise❤

hastane cantamiza koyma niyetindeyim hurmayi. güzel bi sünnet, sevdim ben. esime söyliicem agzina azcik hurma sürmesini

dediginiz gibi hanimlar herkes istedigini yapmakta özgür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…