Cahil insana laf anlatılmak la uğraşılmaz..O yüzden salacaksın gidecek laf mi söylüyorlar yapıştır cevabı.. kimene..herkezin kendi hamileligi kendi bebegi kendi dogumu...10 tane de doğursak gene aynı endişeleri aynı heyecanı yaşarız biz...onların içinde yasam sevgisi kalmamış bence..bana derler mesela oğlum da yaptığın gibi bunda da hazırlık yaparmisin hastane mevlut vs gibi..diyorum bu benim.cocugum değil mi bunun sucu ne tabikide yapicam herşeyin en güzelini...su hayatta evlattan başka değerli bisey yok..bunu bilmeyenlerde cahil cahil konuşur ancak.ayrica cocuk da hiç bir zaman gezmeye eğlenmeye engel değil bence..doğumdan sonra özgürlüğüm azalmadı istediğiniz gibi gezdik eğlendik...tabiki çocuğa ayak uydurmasını bildikten sonra hiç problem değil gezmeler evlenmeler.. bakin keyfinizee..dışarıya da gereksiz insanlara da boş konuşanlara da tıkayın kulaklariniziCanim birak Allah askina 9 tane cocuk doguran insanlar var gecen devlet hastanesine gittim roman ablalar biri karninda gerisi arkasinda ordek gbi cocuklar geliuo... Hee diyceksinki cok mu sanki ilgileniyolar egitiminden beslenmesine tabii ki hayir kalkipta bebegin deterjanjnda marka secimi yapacak halleri yok ama bu cocuklar bir sekilde buyuyor... Elbet zor yanlari var yalniz bazi kadinlar hamileleri korkutmaktan gercekten zevk aliyo cunku kadinin hayatta baska basarisi yok sadece cocuk yapmis zor biseyi basarmis kendince bide kendisi suan muhtemelenncocugundan biktigi icin ve cocuksuz hayati ozledihi icin sana sariyo suan rahatsin ama bak ilerde o da ben gbi hayatindan nefret edicek diye kendini awutuyo... Bizim burdada bi kadin markete bile ciksam gez gez bunlar son gezmelerin diyo abla dedim hayirdir dogumami gidicem yoksa obur tarafa mi kadinda devreler yanmis bana sariyo.. Biz bence toplum olarak cok munasebetsiziz bazenPiaLeon
Evet bebeğimi de göstermicem ona 8. Harika ya dicem bisey olurEvet ya çok gıcık tipler var. Bana bile yapıyorlar sanki hiç bebek büyütmemişim ama insanın yine de morali bozuluyor. Neticede her güzel şeyin bir zorluğu elbette olacak ama olmadan önce düşününce korkuyor insan. Olunca geçiyor bir şekilde zaten. Gıcık kadınlardan uzak durulmalı
Bunlarin kafalarını tokusturcan benceCanim birak Allah askina 9 tane cocuk doguran insanlar var gecen devlet hastanesine gittim roman ablalar biri karninda gerisi arkasinda ordek gbi cocuklar geliuo... Hee diyceksinki cok mu sanki ilgileniyolar egitiminden beslenmesine tabii ki hayir kalkipta bebegin deterjanjnda marka secimi yapacak halleri yok ama bu cocuklar bir sekilde buyuyor... Elbet zor yanlari var yalniz bazi kadinlar hamileleri korkutmaktan gercekten zevk aliyo cunku kadinin hayatta baska basarisi yok sadece cocuk yapmis zor biseyi basarmis kendince bide kendisi suan muhtemelenncocugundan biktigi icin ve cocuksuz hayati ozledihi icin sana sariyo suan rahatsin ama bak ilerde o da ben gbi hayatindan nefret edicek diye kendini awutuyo... Bizim burdada bi kadin markete bile ciksam gez gez bunlar son gezmelerin diyo abla dedim hayirdir dogumami gidicem yoksa obur tarafa mi kadinda devreler yanmis bana sariyo.. Biz bence toplum olarak cok munasebetsiziz bazenPiaLeon
Bende de ayni huy var kadin beni ovdu mu gomdumu diye dusunene kadar zaten ewe gelmis oluyorum boyle insanlar hic cevremde olmasin istiyorum ama yakinlarimdan uzaklarima kadar o kadar cok warki... Evet Allah islah etsin ne diimBunlarin kafalarını tokusturcan bencebenim şöyle bir huyum oldu nedense özel eğitimde calistktn sonra o an denileni es geçiyorum bak size yazmasm kadının kötü bir kalbi oldgna bile karar verms olmcm yani.
Allah ıslah etsin böylelerini
Ewet bu guruh bi ewlenmeden once geliyo nisanliyken ewlenince sunu yapamazsin bunu yapamazsinnbitti artik diye sonra cocuk olayinda yine peydah oluuolar demekki hortlak gbiler walla demekki hamilelikte ekstra bidr cakralar acik oluyo daha cok takar oluyo insan aslinda tikamak lazim da iste sinir bozuyoCahil insana laf anlatılmak la uğraşılmaz..O yüzden salacaksın gidecek laf mi söylüyorlar yapıştır cevabı.. kimene..herkezin kendi hamileligi kendi bebegi kendi dogumu...10 tane de doğursak gene aynı endişeleri aynı heyecanı yaşarız biz...onların içinde yasam sevgisi kalmamış bence..bana derler mesela oğlum da yaptığın gibi bunda da hazırlık yaparmisin hastane mevlut vs gibi..diyorum bu benim.cocugum değil mi bunun sucu ne tabikide yapicam herşeyin en güzelini...su hayatta evlattan başka değerli bisey yok..bunu bilmeyenlerde cahil cahil konuşur ancak.ayrica cocuk da hiç bir zaman gezmeye eğlenmeye engel değil bence..doğumdan sonra özgürlüğüm azalmadı istediğiniz gibi gezdik eğlendik...tabiki çocuğa ayak uydurmasını bildikten sonra hiç problem değil gezmeler evlenmeler.. bakin keyfinizee..dışarıya da gereksiz insanlara da boş konuşanlara da tıkayın kulaklarinizi
Ne yazik ki kendi negatifliklerini, karsidaki insani uzerek pozitife cevirmeye calisan insan cok fazla. Onlarin karamsar dunyasina kalasa kimse evlenmemeli ve dogurmamali. Hepsi insana ayak bagi vs gibi gereksiz konusmalari cok. Bu grup 2.ci bebek olunca da durmuyor. Bu seferde ilki kiskanir, onu yapar, sunu yapr.. Konusup duruyorlar. İnsani daraltmaya calisiyirlar. Ama ben oglumdan antremanliyim. Ya he deyip geciyorum ya cevabini yapistiruyorum ya da cidden duymazdan geliyorum... Kimse gelecegi bilemeyecegine gore, bu kendini müneccim sanan gruba kulaklarinizi tikayin...Ewet bu guruh bi ewlenmeden once geliyo nisanliyken ewlenince sunu yapamazsin bunu yapamazsinnbitti artik diye sonra cocuk olayinda yine peydah oluuolar demekki hortlak gbiler walla demekki hamilelikte ekstra bidr cakralar acik oluyo daha cok takar oluyo insan aslinda tikamak lazim da iste sinir bozuyo
Benim kayinvalide yapiyor bana. Cins... Zaten uyuzum kendine iyice uyuz ediyor. Neyse...Herkesin kanayan yarası resmen. Hadi komşuları falan umursamazsında bnm ablam bile sürekli bana 'uyuyabildiğin kadar uyu, gezebildiğin kadar gez, bu ağrılar ne ki...' bu tarz konuşmalar yapıyor. Kendi de 2 doğum yaptı. En sonunda dedim ki bırak bnm peşimi ya darlama bu ne bunalımlı konuşmalar. Sinir ediyolar bazen ama ailenden olunca kalpte kırmadan halletmeye çalışıyorum, duymazdan gelmeye çalışıyorum. Fiziksel mücadelenin dışında çevresel mücadelemiz de ayrıresmen mahalle baskısı :))
Cok guzel yazmissin canim biz de insallah zamanla ogrenicez kulak tikamayi boyle hayat gecmiuo cunku bu sefil insanlari kafaya takafakNe yazik ki kendi negatifliklerini, karsidaki insani uzerek pozitife cevirmeye calisan insan cok fazla. Onlarin karamsar dunyasina kalasa kimse evlenmemeli ve dogurmamali. Hepsi insana ayak bagi vs gibi gereksiz konusmalari cok. Bu grup 2.ci bebek olunca da durmuyor. Bu seferde ilki kiskanir, onu yapar, sunu yapr.. Konusup duruyorlar. İnsani daraltmaya calisiyirlar. Ama ben oglumdan antremanliyim. Ya he deyip geciyorum ya cevabini yapistiruyorum ya da cidden duymazdan geliyorum... Kimse gelecegi bilemeyecegine gore, bu kendini müneccim sanan gruba kulaklarinizi tikayin...
Ahh ahh diyeyim canım uzak olunca mesafe koyuyrsn da en yakın olunca insani yoruyor. Çocuğuma verecgm ismi kedisine takan mi ararsın çocuğum melez olacak 2. Sınıf vatandaş olacakmis onu mu ararsn ablamlar da yabancıyı da aratmıyor da. Merak ettgm tek konu neden insanlar mutlu insanı çekemiyor herkese yardım etme pesindym hem de. Belki de bundanBende de ayni huy var kadin beni ovdu mu gomdumu diye dusunene kadar zaten ewe gelmis oluyorum boyle insanlar hic cevremde olmasin istiyorum ama yakinlarimdan uzaklarima kadar o kadar cok warki... Evet Allah islah etsin ne diim
Biran önce gelsin sıradaki cok sıkıldım
Tahmin edebiliyorum canim insan gercekten cok yoruluyor kafan beynin yoruliyor ister istemez etkileniuosun su anlattillarinda gercekten can skici ne diim Allah insanin da hayirlisini wersinAhh ahh diyeyim canım uzak olunca mesafe koyuyrsn da en yakın olunca insani yoruyor. Çocuğuma verecgm ismi kedisine takan mi ararsın çocuğum melez olacak 2. Sınıf vatandaş olacakmis onu mu ararsn ablamlar da yabancıyı da aratmıyor da. Merak ettgm tek konu neden insanlar mutlu insanı çekemiyor herkese yardım etme pesindym hem de. Belki de bundan
Aminn canimm hayırlısı ile bebeklrrmzi kucagimza aldgmz günler de gelecek inşallah unutcgzTahmin edebiliyorum canim insan gercekten cok yoruluyor kafan beynin yoruliyor ister istemez etkileniuosun su anlattillarinda gercekten can skici ne diim Allah insanin da hayirlisini wersin
Şeker yüklemesi 24-28 arası biliyorum. Erken yaptırdın herhalde doktorum 26 ideal dediKızlar ikili test detaylı tetanoz şeker yüklemesi geride kaldı. Şimdi sırada ne var?
Benimde 10nunda tetenoz 2.doz, haftaya da şeker var. Kardiyoloji muayenesi ne için canım hiç duymamıştımHaftaya Kardiyoloji muayenesi seker.yuklemesi tetanoz 2. doz olcak.benim sanirim artik yok test baktım bulamadim doppler diyor sadece gelisim.takibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?