2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Cahil insana laf anlatılmak la uğraşılmaz..O yüzden salacaksın gidecek laf mi söylüyorlar yapıştır cevabı.. kimene..herkezin kendi hamileligi kendi bebegi kendi dogumu...10 tane de doğursak gene aynı endişeleri aynı heyecanı yaşarız biz...onların içinde yasam sevgisi kalmamış bence..bana derler mesela oğlum da yaptığın gibi bunda da hazırlık yaparmisin hastane mevlut vs gibi..diyorum bu benim.cocugum değil mi bunun sucu ne tabikide yapicam herşeyin en güzelini...su hayatta evlattan başka değerli bisey yok..bunu bilmeyenlerde cahil cahil konuşur ancak.ayrica cocuk da hiç bir zaman gezmeye eğlenmeye engel değil bence..doğumdan sonra özgürlüğüm azalmadı istediğiniz gibi gezdik eğlendik...tabiki çocuğa ayak uydurmasını bildikten sonra hiç problem değil gezmeler evlenmeler.. bakin keyfinizee..dışarıya da gereksiz insanlara da boş konuşanlara da tıkayın kulaklarinizi

Evet bebeğimi de göstermicem ona 8. Harika ya dicem bisey olur insan komşusuna önem veriyor ama Allah'ın selami bundan sonra yeter bence.

Bunlarin kafalarını tokusturcan bence benim şöyle bir huyum oldu nedense özel eğitimde calistktn sonra o an denileni es geçiyorum bak size yazmasm kadının kötü bir kalbi oldgna bile karar verms olmcm yani.
Allah ıslah etsin böylelerini

Bende de ayni huy var kadin beni ovdu mu gomdumu diye dusunene kadar zaten ewe gelmis oluyorum boyle insanlar hic cevremde olmasin istiyorum ama yakinlarimdan uzaklarima kadar o kadar cok warki... Evet Allah islah etsin ne diim

Ewet bu guruh bi ewlenmeden once geliyo nisanliyken ewlenince sunu yapamazsin bunu yapamazsinnbitti artik diye sonra cocuk olayinda yine peydah oluuolar demekki hortlak gbiler walla demekki hamilelikte ekstra bidr cakralar acik oluyo daha cok takar oluyo insan aslinda tikamak lazim da iste sinir bozuyo

Herkesin kanayan yarası resmen. Hadi komşuları falan umursamazsında bnm ablam bile sürekli bana 'uyuyabildiğin kadar uyu, gezebildiğin kadar gez, bu ağrılar ne ki...' bu tarz konuşmalar yapıyor. Kendi de 2 doğum yaptı. En sonunda dedim ki bırak bnm peşimi ya darlama bu ne bunalımlı konuşmalar. Sinir ediyolar bazen ama ailenden olunca kalpte kırmadan halletmeye çalışıyorum, duymazdan gelmeye çalışıyorum. Fiziksel mücadelenin dışında çevresel mücadelemiz de ayrı resmen mahalle baskısı :))

Ne yazik ki kendi negatifliklerini, karsidaki insani uzerek pozitife cevirmeye calisan insan cok fazla. Onlarin karamsar dunyasina kalasa kimse evlenmemeli ve dogurmamali. Hepsi insana ayak bagi vs gibi gereksiz konusmalari cok. Bu grup 2.ci bebek olunca da durmuyor. Bu seferde ilki kiskanir, onu yapar, sunu yapr.. Konusup duruyorlar. İnsani daraltmaya calisiyirlar. Ama ben oglumdan antremanliyim. Ya he deyip geciyorum ya cevabini yapistiruyorum ya da cidden duymazdan geliyorum... Kimse gelecegi bilemeyecegine gore, bu kendini müneccim sanan gruba kulaklarinizi tikayin...

Kızlar herkese günaydın dün oruç için doktorumla görüştüm kesinlikle ama kesinlikle tutamazsın yasak dedi çok katı konuştu bebeğin gelişimini ciddi anlamda etkiliyor demek ki bende bu sene tutamayacam çok tuhaf hissediyorum kendimi inşallah borçlarımızı ödemek nasip olur :)

Benim kayinvalide yapiyor bana. Cins... Zaten uyuzum kendine iyice uyuz ediyor. Neyse...
He de gec canim. Korkulacak birsey yok. Normali olmaz sezeryani olur. Her turlu dogacak kuzularimiz. Bizden daha iyi de kimse bakamaz onlara. Onunla yat kalk ye ic eglen.. Baskasini da salla gitsin.
Beni oglanda cok daralttilar. Tam 40gun ya. Evden cikartmadilar. Sakin sakin o hataya dusmeyin. Kendinizi iyi hissettiginiz an 5dk bile olsa sokaga cikip nefes alin. En buyuk tavsiyem bu olur size...

Cok guzel yazmissin canim biz de insallah zamanla ogrenicez kulak tikamayi boyle hayat gecmiuo cunku bu sefil insanlari kafaya takafak

Bende de ayni huy var kadin beni ovdu mu gomdumu diye dusunene kadar zaten ewe gelmis oluyorum boyle insanlar hic cevremde olmasin istiyorum ama yakinlarimdan uzaklarima kadar o kadar cok warki... Evet Allah islah etsin ne diim
Ahh ahh diyeyim canım uzak olunca mesafe koyuyrsn da en yakın olunca insani yoruyor. Çocuğuma verecgm ismi kedisine takan mi ararsın çocuğum melez olacak 2. Sınıf vatandaş olacakmis onu mu ararsn ablamlar da yabancıyı da aratmıyor da. Merak ettgm tek konu neden insanlar mutlu insanı çekemiyor herkese yardım etme pesindym hem de. Belki de bundan

Tahmin edebiliyorum canim insan gercekten cok yoruluyor kafan beynin yoruliyor ister istemez etkileniuosun su anlattillarinda gercekten can skici ne diim Allah insanin da hayirlisini wersin

Tahmin edebiliyorum canim insan gercekten cok yoruluyor kafan beynin yoruliyor ister istemez etkileniuosun su anlattillarinda gercekten can skici ne diim Allah insanin da hayirlisini wersin
Aminn canimm hayırlısı ile bebeklrrmzi kucagimza aldgmz günler de gelecek inşallah unutcgz

Ben şanslıyım sanırım su konuda bn çok korkuyorum iki taneye birden yetememekten daha öncesinde sevmek için bile bebek görmeyen biri olarak ama sağolsunlar bnm etrafındakiler bir iki kişi dışında onlarida sallamiyorum hep destek oluyor moral veriyorlar sen yaparsın becerirsin bizden bile iyi bakarsın fln diye gaz veriyorlar resmen :) bende hersene orucumu tutarım ama bu yıl cesaret edemedim kıyamadım kızlarıma artık seneye tutucam borçları ama içim bi tuhaf rahat degil tutamıyorum diye

Haftaya Kardiyoloji muayenesi seker.yuklemesi tetanoz 2. doz olcak.benim sanirim artik yok test baktım bulamadim doppler diyor sadece gelisim.takibi
Benimde 10nunda tetenoz 2.doz, haftaya da şeker var. Kardiyoloji muayenesi ne için canım hiç duymamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…