- 10 Nisan 2019
- 417
- 2.518
- 63
Doktora sormak lazım tabi ama bnmde öyle ağrılarım oluyor karnımda sertleşme sancı kasıkta sancı yada çok sıkışmış gibi tuvalete gidip oysa bi şeyin olmaması falan. Ben alıştım artık bu durumlara. Bebeğim bazen çok hareket ediyor bazen saatlerce etmiyor sanki bi vurup duruyo arada bilemedim ki :/kızlar ıkı gundur bebıs cok haraket etmıyor sankı ya stres yapmıstım bır kac gundur ondan mı oldu anlamadm normal mı dun kalktıgımda karnım agrıyordu sıkıstım zannettım tuvalete gıttım agrı gecmedı. Normal mı bu haftalarda karnım buyuyor ondan kı agrı bılemedım.
Ya valla bılemedım ya ıkı gundur arada pıt vuruo kacıyor. Eskıden gelındece 10 dk oynardı. Sabah uyanınca ben onun hareketıne uyanırdım. Stres yapmaym deyınce ıyıce stres oluyorum.Doktora sormak lazım tabi ama bnmde öyle ağrılarım oluyor karnımda sertleşme sancı kasıkta sancı yada çok sıkışmış gibi tuvalete gidip oysa bi şeyin olmaması falan. Ben alıştım artık bu durumlara. Bebeğim bazen çok hareket ediyor bazen saatlerce etmiyor sanki bi vurup duruyo arada bilemedim ki :/
Rakamlar nekadar yüksek böyle yaaa 1 gece için bu rakamlar allah yardımcımız olsun cnmnazah35 benim hastane normal sezeryan farketmiyor 3250. 1 gece konaklama var. Daha önceki doktorumun anlaşmalı olduğu hastanelerde en ucuzu 6 bin idi. 4 ten aşağı bulamam diyordum. Buna şükür doktorumdan da memnunum.
Normal dogumda yapsan 3250 mi odeniyo? baya pahaliymisnazah35 benim hastane normal sezeryan farketmiyor 3250. 1 gece konaklama var. Daha önceki doktorumun anlaşmalı olduğu hastanelerde en ucuzu 6 bin idi. 4 ten aşağı bulamam diyordum. Buna şükür doktorumdan da memnunum.
Özel oda ile 3000 oluyor benim..ama hastane ye gore farklılık gösterir..yanlış hatırlamıyorsam ist bahcelievler de medipol hastanesi sanırım yeni açıldı yol üstünde yılbaşından önce 10.000 dediler sezeryanaa..ama ne yalan söyleyim.hastane hastane yani odaları harikaydı..sanırım hepsi 1+1 di odaların.arkadasim burun ameliyatı oldu orda onun oda sida 1+1 'di.. banyo falan vs vs adamlar yapmış yaniÖzel oda olmasına rağmen fiyat yine ıyi 4100 tl ins doğru değildir bi anlık şok yasadim
Bahsettiklerinin aynıları bende de var bu ara bebiş ara ara sadece bi iki tekme atıyor ben burdayım diye sonra tık yok..Ağrı kaşık ağrısı var sanki yirtiliyor gibi.ama sanırım ağrının nedeni karinlarimiz büyüyor ondan oluyorkızlar ıkı gundur bebıs cok haraket etmıyor sankı ya stres yapmıstım bır kac gundur ondan mı oldu anlamadm normal mı dun kalktıgımda karnım agrıyordu sıkıstım zannettım tuvalete gıttım agrı gecmedı. Normal mı bu haftalarda karnım buyuyor ondan kı agrı bılemedım.
Kiz bize.cok.pahali diyorlar indirimli 5500 mukemmel almisiz vallahi dogum kalma muayeneler tetkiler icinde hic biseyÖzel oda ile 3000 oluyor benim..ama hastane ye gore farklılık gösterir..yanlış hatırlamıyorsam ist bahcelievler de medipol hastanesi sanırım yeni açıldı yol üstünde yılbaşından önce 10.000 dediler sezeryanaa..ama ne yalan söyleyim.hastane hastane yani odaları harikaydı..sanırım hepsi 1+1 di odaların.arkadasim burun ameliyatı oldu orda onun oda sida 1+1 'di.. banyo falan vs vs adamlar yapmış yani
BEnim de o ağrıdan var canım aynı tarif ettiğin gibi gece bu yüzden uyandım tuvalete gittim geçmedi bir süre uyuyamadım. Sanki gaz sancısı gibi ama gaz yok üşüttüm mü diye düşündüm ben de. Enfeksiyon filan olmasın da. Alt karnım kasıklara doğru acıyorkızlar ıkı gundur bebıs cok haraket etmıyor sankı ya stres yapmıstım bır kac gundur ondan mı oldu anlamadm normal mı dun kalktıgımda karnım agrıyordu sıkıstım zannettım tuvalete gıttım agrı gecmedı. Normal mı bu haftalarda karnım buyuyor ondan kı agrı bılemedım.
Ayyy Allah akil.fikir versinI ikuayko canım kendisi ailemizde tek evladı olmayan öz ablam olur bunu soyleyn. Neden öyle hisstsn ki nerden cikariyrsn dedim kendisi öyle hisstmese de öyle olacak dedi üstüne debir daha suratna bakıp tek kelime knsmcm dedim anneme, annem çocuğu yok ya kendine dert edindi olana da kusur bulup rahatlıyor dedi. Ama artık o gelince kendimi okuyrm bol bol kimin gözü kötüdür bilemyrz bu devirde.
Amin canım etmesek ne halde olruz bilmeyrmAyyy Allah akil.fikir versinbu nedir ya neyse canim.sen duani et sinirlerini bozma Allah korusun tum.kötü enerjilerden hepimizi
Seninde paket içinde herşey dahil fiyatın çok iyi bence..ben açıkçası bu paket işini burdan sizden duydum daha önce haberim olmadığından paket anlaşması yapmadım..Kiz bize.cok.pahali diyorlar indirimli 5500 mukemmel almisiz vallahi dogum kalma muayeneler tetkiler icinde hic bisey
Valla bilmiyorum cnm benim arkadaş dediğim gibi orda ameliyat oldu onun dr dışardan gelmişti 7500 ödedi bi gece konaklamalı odası da 1+1 'di ozel olarak öyle istemediler..denk geldiyse bilemem..O zaman görücem sor demistim doğumu ne kadar diye direk sezeryan olarak sordu 10 bin dediler.ama gerçekten fiyat senin dediğin gibiyse bence o hastaneye çok iyi fiyat vermislerMedipol de doktorun unvanına göre fiyat değişiyor. Eğer mesai saatlerine denk gelmezseniz doktorunuz +1000 tl ile getiriliyor ve doktor gelmek zorunda değil eğer gelmezse nöbetçi kadın doğumcu kim varsa o sizin doğumunuza giriyor ve onun unvanına göre ödeme yapıyorsunuz. Büyük medipol bağcılarda bahçelievlerde değil. Birde 10bin tl dediğiniz prof doktor ve vip odadır. Ben doçent için sormuştum normal doğum 2600 küsür sezeryan zorunlu ile4bin küsür demişlerdi.
Merhaba canım randevum yarın. Sabah gidicem bakalım inşallah yaptırabilirim.Canım merhaba nasıl geçti glikoz yükleme yaptırabildin mi?
Demek kı aynı seylerı yasıyoruz ama ılk hamılelık oldugu ıcın galıba deneyımsızm. Bebısın az haraket etmesi uzuyor en cokta agrı neyse deBahsettiklerinin aynıları bende de var bu ara bebiş ara ara sadece bi iki tekme atıyor ben burdayım diye sonra tık yok..Ağrı kaşık ağrısı var sanki yirtiliyor gibi.ama sanırım ağrının nedeni karinlarimiz büyüyor ondan oluyor
Doğrudur dediğin. Ben şuan medipole gidiyorum doç dr a gidip birebir görüştüm ordan biliyorum. Arkadaşının doktoru şartları anlaşması nasıl onu bilmiyorum tabi. Ama medipolde sancı odası ve erkek girememesi durumlarından dolayı normal doğum olursa orda yapmayı düşünmüyorum.Valla bilmiyorum cnm benim arkadaş dediğim gibi orda ameliyat oldu onun dr dışardan gelmişti 7500 ödedi bi gece konaklamalı odası da 1+1 'di ozel olarak öyle istemediler..denk geldiyse bilemem..O zaman görücem sor demistim doğumu ne kadar diye direk sezeryan olarak sordu 10 bin dediler.ama gerçekten fiyat senin dediğin gibiyse bence o hastaneye çok iyi fiyat vermisler
Düzenli uykuları var onlarında artik annesi..rahat ol sen arada kendini belli ediyor iste ben burdayım diye..nasıl bizlerin hergünü bir değilse onların da vardır bir ruh haliDemek kı aynı seylerı yasıyoruz ama ılk hamılelık oldugu ıcın galıba deneyımsızm. Bebısın az haraket etmesi uzuyor en cokta agrı neyse de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?