Okadar gerek varmi ki cnm yaa altı üstü 1 gün kalacaz o rakamlar verilmez bence tabi tercih meselesiÖzel oda ile 3000 oluyor benim..ama hastane ye gore farklılık gösterir..yanlış hatırlamıyorsam ist bahcelievler de medipol hastanesi sanırım yeni açıldı yol üstünde yılbaşından önce 10.000 dediler sezeryanaa..ama ne yalan söyleyim.hastane hastane yani odaları harikaydı..sanırım hepsi 1+1 di odaların.arkadasim burun ameliyatı oldu orda onun oda sida 1+1 'di.. banyo falan vs vs adamlar yapmış yani
Seni O kadar iyi anlyrm ki canım. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun annenin. Emek verip tırnaklarımizla geldik bu yere cevremzdekler keyifteyken Rabbim huzurumuza bereket versin hepimizin. Bunlar üzüyor belki ama hayatı da sorguluyrsn aslında.Bazen bir dost bir arkadaş insanın kendi ailesinden yakın oluyor. Benim de annem yok zaten ama teyzem beni hep negatif etkiler ve hiç bir iyiliğimi istemez. Ailemde tek okumuş meslek sahibi kişiyim küçük yeğenlerim de dahil. Emeklerimle geldiğim yer herkesi rahatsız eder yine de. Anasız babasız kendi çabamla okudum onlar ana babalarının desteğine rağmen tercih etmediler benim sözüm yok ama bana düşman olmak neden hiç anlamıyorum. Seni çok iyi anlıyorum. Kardeş zaten çocuk için mi yapılmalı konusu bence tartışılır. Kardeş gibi kardeş olup olmayacakları bilinmez. Kardeş kadının kendi tercihi olmalı ama özellikle kadının çünkü çocuk demek önce annenin sorumluluğu demek. İlk çocuğunu sağlıkla büyüt bakalım önce, bu tercihleri sonraya bırak bence. Hayat sürprizlerle dolu ve her şeyi önceden planlamak mümkün olmuyor. Belki de istersin yaparsın belki de kuzucuğun sana yeter allah ona sağlık versin der devam edersin. Hayırlısı ne ise o olsun hepimiz hakkında.
Tabi canım.cok yüksek fiyat..gerek yok bencede..kocama takiliyorum bazen bana diyor ki sen devlette doğur ben seni o fiyata en iyi otelde 2 gün sultanlar gibi suit oda da yasatayim diyor..Okadar gerek varmi ki cnm yaa altı üstü 1 gün kalacaz o rakamlar verilmez bence tabi tercih meselesi
saol cnm.Geçmiş olsun
saol cnm
saol cnmGeçmiş olsun canım. Çok iyi düşünmüşsün. İğne travması olmazsa çok rahat eder ileri hayatında.
bana bu yuzden magnezyum verdi cnm.Kızlar benim sol kalçama hep ağrı giriyor yürürken zorluyor beni perşembe günü randevum bakalım
saol cnm.Geçmiş olsun
cnm sadece maliyeti dusunme. emek var. gunler harcaniyor o oyuncak icin. soyle dusun, asgari ucret alan birinin gunlugu yuvarlak hesap 70tl... bir oyuncak 2gun-7gun arasinda orulur. oyle bakarsan olaya 50tl normal bir fiyat istemis.
4 kardeşiz, ikisi ikisiyle çapraz senelerce konuşmadık. En büyük 51 yaşında, en küçük 32. Ailenin maddi gücü, kadının gozunun kesmesi bence kardeş. İlki bir doğsun bakalim, benim pek zamanim kalmadi yüksek ihtimal yapmam bir daha. Kardesi olsun diyordum ama kocam bile hani kardeslerinle aran iyi olsa neyse de neden illa kardeş lazım diyor. Onlar 3 kardeş ve aralari çok iyi. Aile birbirine bağlı.Canım 18 yaşından 30 yaşına kadar şehir ve yurtdisindaydm ( hazirliktan doktoraya kadar) üniversite için. Bayram tatilleri hariç 3 ay tatil bile yapmadm hem okuyup hem ogretmenlk yapmktn. 2 yıl oldu evlenip döndüm memlkte ablamlar beni yese doymayacklar kendileri okumdn evlendiler ben okudum diye babam sana her imkanı sağladı okurken diyp duruyrlar ama siz evlenmeyi kendinz tercih ettnz dedgmde evet ama biz de keşke okusydk diyorlar.
2. Kardeş mevzusuna hem çok kötü hamilelk gecrdgmden hem de kardeş demek destek demek değilmiş onu anladgmdan çok soğuk bakıyorum.
Bugün de böyle dertleşme oldu biraz
Bulayim da sana link atayim, alacaksan da hayvanlara gitsin :)
Evet canim eminim oyle bi histir Allah cocuklarini sana bagislasin ewlatlarinla bi omur saglikli sihatli seneler gecir insallah onemli olan bunlarHiç takma sen canım. Ay öyle bir sevgi ki allah olmayanlara da nasip etsin. Kocaman oldu hala diyorum ben bunu nasıl seviyorum böyle. Birisi üzse içimden panter çıkıyor. Yok yeri dolmaz bir şey her şeye değer göreceksin allah evlatlarımıza sağlık mutluluk versin. Ben hep şu ömrümde bana bahşedilmiş açık ara en güzel şeyin evladım olduğunu düşünüyorum. Tüm anneler de böyle düşünüyordur Eminim.
Canım zor bir süreç geçiriyorsun ama sakın böyle düşünme. Evladını kardeş sevgisinden mahrum etme. Gerçi eminim bebeğini kucağına aldığında herşeyi unutucaksın hepimiz unutucaz olumsuz olan herşeyi. Hamilelik zaten insanı fiziken ve ruhen zorlayan bir durum birde çevremizde ki insanların tutum ve davranışları iyice geriyor bizleri. En güzeli kimseyi görmemek duymamak. Allah hepimizin yardımcısı olsun :)Canım 18 yaşından 30 yaşına kadar şehir ve yurtdisindaydm ( hazirliktan doktoraya kadar) üniversite için. Bayram tatilleri hariç 3 ay tatil bile yapmadm hem okuyup hem ogretmenlk yapmktn. 2 yıl oldu evlenip döndüm memlkte ablamlar beni yese doymayacklar kendileri okumdn evlendiler ben okudum diye babam sana her imkanı sağladı okurken diyp duruyrlar ama siz evlenmeyi kendinz tercih ettnz dedgmde evet ama biz de keşke okusydk diyorlar.
2. Kardeş mevzusuna hem çok kötü hamilelk gecrdgmden hem de kardeş demek destek demek değilmiş onu anladgmdan çok soğuk bakıyorum.
Bugün de böyle dertleşme oldu biraz
Bence de canlarimiza gitsin tesekkurler bebek4 kardeşiz, ikisi ikisiyle çapraz senelerce konuşmadık. En büyük 51 yaşında, en küçük 32. Ailenin maddi gücü, kadının gozunun kesmesi bence kardeş. İlki bir doğsun bakalim, benim pek zamanim kalmadi yüksek ihtimal yapmam bir daha. Kardesi olsun diyordum ama kocam bile hani kardeslerinle aran iyi olsa neyse de neden illa kardeş lazım diyor. Onlar 3 kardeş ve aralari çok iyi. Aile birbirine bağlı.
Benim gördüğüm deneyimledigim bu iş annede bitiyor. Anne isterse kardesler geçinir, öyle buyuyorlar çünkü.
Ben bunu kasimda 60 arti kargoyla almisimHayvanlar için merhamet Derneği
Hayvanlar için merhamet Derneği, İstanbul. 6.092 beğenme · 740 kişi bunun hakkında konuşuyor · 187 kişi buradaydı. Официальная страница общественной организации "HAYVANLAR İÇİN MERHAMET DERNEĞİ".www.facebook.com
Eki Görüntüle 2265963
@Rzg14 iğne güzel fikir, sonuclar da temiz çıkmış ne güzel. Bizimkiler daha buyuycek de ogretmenleri hasta diycek. Cok uzak geliyor bana o günler.
cok tesekkur ederim cnm. zaman goz acip kapayana kadar geciyor. 5 yasi bitti benim kuzumun4 kardeşiz, ikisi ikisiyle çapraz senelerce konuşmadık. En büyük 51 yaşında, en küçük 32. Ailenin maddi gücü, kadının gozunun kesmesi bence kardeş. İlki bir doğsun bakalim, benim pek zamanim kalmadi yüksek ihtimal yapmam bir daha. Kardesi olsun diyordum ama kocam bile hani kardeslerinle aran iyi olsa neyse de neden illa kardeş lazım diyor. Onlar 3 kardeş ve aralari çok iyi. Aile birbirine bağlı.
Benim gördüğüm deneyimledigim bu iş annede bitiyor. Anne isterse kardesler geçinir, öyle buyuyorlar çünkü.
Ben bunu kasimda 60 arti kargoyla almisimHayvanlar için merhamet Derneği
Hayvanlar için merhamet Derneği, İstanbul. 6.092 beğenme · 740 kişi bunun hakkında konuşuyor · 187 kişi buradaydı. Официальная страница общественной организации "HAYVANLAR İÇİN MERHAMET DERNEĞİ".www.facebook.com
Eki Görüntüle 2265963
@Rzg14 iğne güzel fikir, sonuclar da temiz çıkmış ne güzel. Bizimkiler daha buyuycek de ogretmenleri hasta diycek. Cok uzak geliyor bana o günler.
Hadi gecmis olsun hayirli olsun cicileriniz saglikla.giysin insallahIyi aksamlar kızlar bugün çarşıya çıktık ablamla çok yorgunum belim koptu birsürü şey aldı ablam sağ olsun çoğu eksigi bitti sayilir büyük şeyler kaldı oda zamanla olur Allahın izniyle
Allah kabul etsin cnmİlk orucumu tuttum cok şükür çokta zorlanmadim. Rabbim gerisini getirebilmeyi nasip etsin. Ona can veren rabbim onun caninida korur insallah boyle guzel bir sey icin. Bize bol bol dua edin
Maşallah ikinizede banada iri dendi şeker testimde bisey çıkmadı kac gram bebegin sağlıkla gelsinSlm kızlarr
Hayırlı ramazanlar
Cmrtsi kontrolumuz vardı.
Hersey yolunda sukur
H.ici seker yüklemesi yaptır dedi
Bebis 2 hafta onde dedi
Sekerın mi yüksek acaba ondan mı önde dedi?
Cocuuumun yanaklar dolmus maşallah:)
Anası ama 62.600 olmus
6 ayda 11 kilo aldım
Karbonhidratı kes dedi:
İns keserimm
Esime sahura kalktım onla da kıyım kıyım yedım.)
Adam göz ucuyla bakıyo bisey de diyemiyor
Ona göre hava hos ,çocuk guclenıyor ,sen takma kafana diyo ama resmen irileştim
Cokk geçmiş canımbenim kizim 2 gundur cok sert hareket ediyor. canimi yakacak kadar. yurumek eziyet oldu bayilma noktasina getirdi yine beni bugun.
oglumun okulundan aradilar..hastalanmis. aldim geldim ama fena oldum. hastanedyz simdi. ekg di cekildi. kan aldilar sonuc bekliyrz. cocuk diye hep ignemi yaparken saklaniyrdum. bir sure sonra yaninda yapayim ki igneden korkmasin diye dusunmustum. normallestirmesi icin. iyi ki de yapmisim. bugun kan alirlarken ilk kez hic aglamadi.
Maşallah 17 saat uyumuyor benim ufaklık doğuncada uyumazsa vay halıme büyük oğlumda böyleydi veee az uyuyan bebektiOrtalama tekme sayısı günlük 15-20 arasında değişir; bunun yalnızca mesanenizi tekmelemekle kalmaz, tüm hareketi de kapsadığını unutmayın! Her bebek farklıdır ve bu onların hareketlerini de içerir. Bazı bebekler kelimenin tam anlamıyla bütün gün uyur ve uyurken gece hareket eder, oysa diğerleri sürekli hareket ediyor gibi görünürler. Bebekler genellikle rahminde günde 17 saat dinlenir ve uyurlar. Meşgulseniz ve hareket halindeyseniz, bebeğinizin uyanık hareketlerini fark etmeyebilirsiniz.
Bebeğin hareketlerini zaman zaman az hissedenlere içiniz rahat olsun kuzucuklar.netten kopyaladim
İnşallah canım bu güzel dileklerin hepimiz için gerçek olsunEvet canim eminim oyle bi histir Allah cocuklarini sana bagislasin ewlatlarinla bi omur saglikli sihatli seneler gecir insallah onemli olan bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?