2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Güle güle kullan canim

Geçmiş olsun

Evet öyle diyorlar. . İnanmayın arkadaşlar. Öyle ki ben oğlumdan sonrA daha çok gezdim onu gezdirmek için de gezdiğimden. Hayattan da daha çok zevk aldım onunla her şeyi yeniden tatmak büyük keyif oldu. Bir an bile şu çocuğum olmasaydı şunları yapardım dediğim olmadı çünkü o olmadan aynı keyfi almam mümkün bile gelmedi. Sadece ilk aylar zor geldi bana ilk çocuğumda o da kısa bir süre bakıldığında. Hiç kulak asmayın bunlara.

Evet ya. Beni de ilk zamanlar çok darladılar. Tecrubesizlik işte bunaldım kaldım içlerinde. Zaten ilk zamanlar korkum da o yüzden. Aslında bebiş değil etraftaki insanlar zorluyor düşününce.

Ehehe çok doğru bir tespit. Mutlu insanı çekemeyen ve enerjisini sömüren bir grup var ortada kesinlikle. İşin kötüsü bir şekilde bir yol da buluyorlar o an enerjini sömürüp gidiyorlar

afedersin canım odayı tamamladın da onun resmî zannetmişim. Yeni Türkiye yorumuna tam katılıyorum. Ayrıştırma bölme zihniyeti ne yazık ki.

Yaa dogrudur gercekten boyle konusmalari sewmiuorum yani bu cocuk olayi istege bagli olan bisey biz istiyoruz Allah weriyo sukur cocugumuz olabiliyo... Kadinndogumcularin infertelite kapilari hep dopdolu oluyo kuyruk... Yani Allah sana bi ewlat wermis diyeceklerine boyle seyler demek bilemiyorum gezilir de tozulurda gelmisim nerdeyse 30uma su saatten sonra bikac ay gezmeyiwerim cocukla gezmenin de senin dedigin gbi keyfi ayridir... Bi kor bi aywaz esimle duralim o zaman olene kadar cocuksuz tovbe yarabbim

Geçmiş olsun canım. Çok iyi düşünmüşsün. İğne travması olmazsa çok rahat eder ileri hayatında.

Hiç takma sen canım. Ay öyle bir sevgi ki allah olmayanlara da nasip etsin. Kocaman oldu hala diyorum ben bunu nasıl seviyorum böyle. Birisi üzse içimden panter çıkıyor. Yok yeri dolmaz bir şey her şeye değer göreceksin allah evlatlarımıza sağlık mutluluk versin. Ben hep şu ömrümde bana bahşedilmiş açık ara en güzel şeyin evladım olduğunu düşünüyorum. Tüm anneler de böyle düşünüyordur Eminim.

Geçmiş olsun

Slm kızlarr
Hayırlı ramazanlar
Cmrtsi kontrolumuz vardı.
Hersey yolunda sukur
H.ici seker yüklemesi yaptır dedi
Bebis 2 hafta onde dedi
Sekerın mi yüksek acaba ondan mı önde dedi?
Cocuuumun yanaklar dolmus maşallah:)
Anası ama 62.600 olmus
6 ayda 11 kilo aldım
Karbonhidratı kes dedi:
İns keserimm
Esime sahura kalktım onla da kıyım kıyım yedım.)
Adam göz ucuyla bakıyo bisey de diyemiyor
Ona göre hava hos ,çocuk guclenıyor ,sen takma kafana diyo ama resmen irileştim

Ehehe çok doğru bir tespit. Mutlu insanı çekemeyen ve enerjisini sömüren bir grup var ortada kesinlikle. İşin kötüsü bir şekilde bir yol da buluyorlar o an enerjini sömürüp gidiyorlar
Canım 18 yaşından 30 yaşına kadar şehir ve yurtdisindaydm ( hazirliktan doktoraya kadar) üniversite için. Bayram tatilleri hariç 3 ay tatil bile yapmadm hem okuyup hem ogretmenlk yapmktn. 2 yıl oldu evlenip döndüm memlkte ablamlar beni yese doymayacklar kendileri okumdn evlendiler ben okudum diye babam sana her imkanı sağladı okurken diyp duruyrlar ama siz evlenmeyi kendinz tercih ettnz dedgmde evet ama biz de keşke okusydk diyorlar.
2. Kardeş mevzusuna hem çok kötü hamilelk gecrdgmden hem de kardeş demek destek demek değilmiş onu anladgmdan çok soğuk bakıyorum.
Bugün de böyle dertleşme oldu biraz

babyloading87 Masallah Masallah kiloyu.bosver bak.masallah gelisimi.onde Masallah kilo verilir ne istiyorsan azda olsa ye karbonhidrat kes tamam da başka şeyleri kesme insallah seker cikmaz gerisi.bos
PiaLeon kuzum sen iyi yasiyorsun masallah kuzum aman sen bence oyle dusunme tavsiyem kardes duygusu tatmali bebegin bence Allah izin verirse bunu mahrum etme her tecrube ayni degildir birbirine destek olur paylasim.ogrenir her hamilelik ayni degil.unutma ikinci belki kolay sorunsuz geçicek sukret nelerle ugrasiyor insanlar

Bazen bir dost bir arkadaş insanın kendi ailesinden yakın oluyor. Benim de annem yok zaten ama teyzem beni hep negatif etkiler ve hiç bir iyiliğimi istemez. Ailemde tek okumuş meslek sahibi kişiyim küçük yeğenlerim de dahil. Emeklerimle geldiğim yer herkesi rahatsız eder yine de. Anasız babasız kendi çabamla okudum onlar ana babalarının desteğine rağmen tercih etmediler benim sözüm yok ama bana düşman olmak neden hiç anlamıyorum. Seni çok iyi anlıyorum. Kardeş zaten çocuk için mi yapılmalı konusu bence tartışılır. Kardeş gibi kardeş olup olmayacakları bilinmez. Kardeş kadının kendi tercihi olmalı ama özellikle kadının çünkü çocuk demek önce annenin sorumluluğu demek. İlk çocuğunu sağlıkla büyüt bakalım önce, bu tercihleri sonraya bırak bence. Hayat sürprizlerle dolu ve her şeyi önceden planlamak mümkün olmuyor. Belki de istersin yaparsın belki de kuzucuğun sana yeter allah ona sağlık versin der devam edersin. Hayırlısı ne ise o olsun hepimiz hakkında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…