2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benimde 10nunda tetenoz 2.doz, haftaya da şeker var. Kardiyoloji muayenesi ne için canım hiç duymamıştım
Benim.dogum.paketinde 1 muayene kardiyoloji 1 muayene diyetisyen 1 muayane radyoloji vardi diyetisyene gitmedim henuz radyolojiye detayli icin gittim kardiyoloji kalp nabiz tansiyon icin bakiyorlarmis nedir ne degildir soylerim.kuzum cumartesi tam.acikcasi.fikrim yok

Cok guzel yazmissin canim biz de insallah zamanla ogrenicez kulak tikamayi boyle hayat gecmiuo cunku bu sefil insanlari kafaya takafak
yasla da ilgisi var. ben 35 olunca aydinlanma cagimi yasadim.
yaaaaa senin isin tek bebeklilerden kolay ki
neden biliyor musun... bu ikiz minnoslar hep icerde sabit birlikteler ya... dogunca ayni besige koyuyorsun, anneyi hiccc daraltmiyorlar. yok aglayim yok surekli kucak isteyim vs... benim arkadasimin ikiz kizlari oldugunda, anne cok rahat etmisti. kizlar birbirlerine temaz etsin ayni besikte yetiyordu

Süpersin valla çok hoşuma gitti soylediklerin ins öyle olur uslu uyumlu kızlar olsunlar amin tabi hepimizin bebisleride öyle olsun ins

Arkadaşlar doğum ücretlerini sordunuzmu hiç fiyatlar nasıl nekadar deniz 18 mayısta kontrolde konuscaz

I ikuayko bebişin odası çok güzel olmuş çok beğendim güle güle kullansın bebişin sağlıkla büyüsün
Kız bizim oda değil, daha odanin yerlerini yeni bosalttim, peridrol84 biliyor icler acisi durumunu
Ben tetenozun ikinci ve son dozunu yaptırdım şimdi.. oğlumla.parka geldik bile ne bitmeyen enerjileri var
Benim de bugündü ama malum evde değilim, dönünce gideceğim artık
Arkadaşlar doğum ücretlerini sordunuzmu hiç fiyatlar nasıl nekadar deniz 18 mayısta kontrolde konuscaz
Normal 1.750 zorunlu sezeryan 2.250 isteğe bağlı sezeryan 3.500 çünkü onda sgk hic ödeme yapmiyor

PiaLeon ikincisi sinif olacak diyenler ..ktirsin az otede oynasinlar. Tam dayaklik tam kufurluk insanlar. Kim ulan onlar? Uvey annanem eski filmlerdeki gibi Arap baciydi, yani siyahi bir Turktu. Ne ayrimcilik ne baska bir şey yaşadığını duymadim. Ben cocukken garip gelirdi hepimiz beyaz o niye farkli biz niye benzemiyoruz diye üvey oldugundanmis tabi Yeni Türkiye dedikleri sey iyice sinirimi bozmaya başladı.

ikicicek-birbocek istegim ikiz kızdı, bak sana kismet oldu. Eski patronlarimin birinin ikiz kiz birinin bir erkek bir kiz ikizi vardi, kizlarin ailesi cok rahatiz diyordu. Bir de daha bebeklikten senkronize etmisler veletleri, biri uyuyorsa digerinin kalkmasina izin vermemisler falan vs vs.

Bu arada bana da sanci giriyor. Solda sagda kasikta vs. Şişme yatakta yatmakta zorlanmadim ama tuluma tam sigdim eskiden icinde donerdim istedigimde simdi tulumla dönüyorum Bir iki aya sigmam ona bence gobekten. Rumeli feneri inanilmaz ruzgarli yine, resmen salak etti sabahtan beri.

Benim.hastanede normali bilmiyorum sormadım ama.sezeryanla.arasinda 1000 tl gibi fark oluyor..benim sezeryan 2550 bide ben 1+1ozel.oda istiyorum ona da 2 gece icin ekstra 500 lira dediler

Hay
Sizin bu kamp yaptiginiz alan neresi canim il disina mi ciktiniz

Sen nerelere kactin gene ne taraftasiniz

Bana bi arkadaş söyledi gittiğim hast 4100 tl mis çok geldi fiyat yaaa ins doğru değildir dedin senin ıyimis canm

Benim.hastanede normali bilmiyorum sormadım ama.sezeryanla.arasinda 1000 tl gibi fark oluyor..benim sezeryan 2550 bide ben 1+1ozel.oda istiyorum ona da 2 gece icin ekstra 500 lira dediler
Özel oda olmasına rağmen fiyat yine ıyi 4100 tl ins doğru değildir bi anlık şok yasadim

kızlar ıkı gundur bebıs cok haraket etmıyor sankı ya stres yapmıstım bır kac gundur ondan mı oldu anlamadm normal mı dun kalktıgımda karnım agrıyordu sıkıstım zannettım tuvalete gıttım agrı gecmedı. Normal mı bu haftalarda karnım buyuyor ondan kı agrı bılemedım.

Kızlar lohusa takımımı kendi zevkime göre aldım lc de anneler gününe özel %10 indirim vardı siyah istiyordum bunu beğendim madamecocodanda sabahlığım vardı siyah takım oldular süslü püslü şeyler hiç bana göre değil

Eklentiler

• IMG_20190506_134227.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 68
  • Screenshot_20190506_134323.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 60
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…