2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Amin canım. Muhammet Kemal de çok güzel olmuş adıyla bin yaşasın. Sağlıkla hayırlısıyla gelsin. Allah hepimizin bebişlerini bizlere bağışlasın. Analı babalı büyüsün iyi insanlar olsunlar

Bugün hep hareket etti. Ama evde değildim, ancak cadiri toplarken falan hareketliydim, arabada 2.5saat trafikte oturdum falan ondan çok hissettim bence, fark etmek icin zamanım oldu.
Koca söyleniyor, hareket ediyor koy elini diyorum çocukta tık yok. Küstü

17 saat iyiymis, kizlar da o kadar uyuyor koyun koyuna yatarlar işte. Hatta 3 bacakli daha cok uyuyor şerefsiz

Canım çok güzel demişsin 2 tarafı da var ama benim eşim evlndgmzdn bu yana kalablk aile dedi durdu daha 1. Yapmadan 2. Baskısı bile olmstu ikiz olur inşallah 2. Diyecek kadar level atlmsti çok kötü olunca hamillkte durdu biraz.
Biz aynı evdykn o kadar iyiydk ki anilarmz aklma gelince bunlar onlar mi dyrm annemn hakkini asla odeymYz de. Ne bilim inşallah iyi insanlar olarak yetistrrZ evlatlrmizi

Evet o boyuta ulaşmk nasip olur bana da çok sagol yorum icin

Amin cnm hepimizinki insallah
Bizim bebek arabasi kv alırım demişti bende beraber çıkar alırız dedik ama onun napcagi belli olmaz
Bende depend iyi diye duydum bakalm onu almayı düşünüyorm kuzm
Bebek arabasını cnm yanlış yazmışım duzelttim

Son düzenleme:
Kızlar beşik arastirıyorum hala sizce sallanan beşikmi sallanmayan besıkmi tercih etmeliyim?

İnsalllah cnm amin

Doğumdan sonra kanama oluyor ya logusa.donemi arkadaslarim hasta bezi.kullan rahat et dediler.ben de aldim bakalim
Hasta bezine gerek varmı ki cnm ya o kadar aman aman bi kanama olmuyor ki..kisine gire değişirse bilmem ama ben normal.ped kullandım.. birde o zaman hasta bezi değilde kullan at çamaşırlar satıyorlar ondan almıştım onlar rahat olabiliyor bak ped gibi tak çıkar at..watsons da vardı o donem

İki.kuzenim resmen mahvolmustu hatirliyorum o.donemlerini ben de.korktum acikcasi elimde.bulunsun ne olur ne olmaz normalde reglimde az olurdu iki.gun ve az ama.o an.ne olur kimbilir fiyati baya uygundu

İki.kuzenim resmen mahvolmustu hatirliyorum o.donemlerini ben de.korktum acikcasi elimde.bulunsun ne olur ne olmaz normalde reglimde az olurdu iki.gun ve az ama.o an.ne olur kimbilir fiyati baya uygundu
Eskiden 7 gün sürerdi, son zamanlarda 5-6 ama miktar hep fazla. Ben de normal gece pedi düşünüyorum ama bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…