Hayırlı geceler anneler.. Hayırlı ramazanlar. Ben de bugün oruç tuttum çok da zorlanmadım çok şükür bakcam duruma göre zorlandığımı hissettiğim an bırakırım.. Kız kardeşim bendeydi oğlu var 1 yaşında Anamm koşturuyor her an kız peşinde koşmaktan bitkin düştü sandım ama çok memnundu ilk göz ağrısı çok başka yaa sağlıkla gelsin bebikler inşallah
Tabi canım.cok yüksek fiyat..gerek yok bencede..kocama takiliyorum bazen bana diyor ki sen devlette doğur ben seni o fiyata en iyi otelde 2 gün sultanlar gibi suit oda da yasatayim diyor..hastanede kalana kadar otel de kal diyor bana..sezeryan ve yeni doğum olmasa kaçırılmayacak bir fırsat ta..sezeryanli napayım oteli
Kızlar bugün bizim görüş günümüz minik kızlarımı görücez çok mutluyum çok özledim onları görmeyi şeker testi yaptircam ins sıkıntı çıkmaz ondan da korkuyorum biraz hem tatlıyı aşırı seven biriyim hemde ailede şeker hastaligi yaygın genetik yatkınlık var ins birsey çıkmasın naparim bn tatlısız
ben bildigimiz gece pedi kullanmistim. hasta bezine ihtiyac olmadi gic cnm. zaten dogumhaneden gelip de seni giydirirken hasta bezini kendileri veriyor. sonrasi da normal pede gecmistim ben.
Kardes konusu konusulmus her ne kadar ben kizkardesimle soguk olsam da kardes olmasi gerek diye dusunuyorum. Benm annem babam ben bebekken ayrilmislar 2 kizkardesim babamin 2.esinden. Beni babanem ve halam buyuttu(burada annem diye bahsettigm kisi) kendisi ana babasinin koynunda buyudugu halde kardesim beni hep kiskandi buyudukce daha cok anladm. En onemli zamanlarimda evlenirken mesela hep uzak durdu beni yapayalniz birakti.. Hala da oyle bi halimi sormaz bi gelip ziyaret etmez.. Ben annenin davranislarini cok onemli buluyorum kardesler icin. Onlari birbirine bagli yetistirebilmek onemli..
Kızlar bugün bizim görüş günümüz minik kızlarımı görücez çok mutluyum çok özledim onları görmeyi şeker testi yaptircam ins sıkıntı çıkmaz ondan da korkuyorum biraz hem tatlıyı aşırı seven biriyim hemde ailede şeker hastaligi yaygın genetik yatkınlık var ins birsey çıkmasın naparim bn tatlısız
Sallanma özelliği olan ama sabitlenebilen bence. Sallamaya çok alıştırmamak lazım ama bence bunu bebek belirliyor. Geçen gün bebek görmeye gittim sallayıp duruyorlardı. Mecbur kalmışlar asla durmamış. Bir diğer Yiğen de Doğum yaptı onun da beşiğinin sallanma özelliğini hiç açmamışlar mesela.
Kardes konusu konusulmus her ne kadar ben kizkardesimle soguk olsam da kardes olmasi gerek diye dusunuyorum. Benm annem babam ben bebekken ayrilmislar 2 kizkardesim babamin 2.esinden. Beni babanem ve halam buyuttu(burada annem diye bahsettigm kisi) kendisi ana babasinin koynunda buyudugu halde kardesim beni hep kiskandi buyudukce daha cok anladm. En onemli zamanlarimda evlenirken mesela hep uzak durdu beni yapayalniz birakti.. Hala da oyle bi halimi sormaz bi gelip ziyaret etmez.. Ben annenin davranislarini cok onemli buluyorum kardesler icin. Onlari birbirine bagli yetistirebilmek onemli..
Canım benim de 1 annemden 2 babamdan kardeşim var. Aynı büyümüşüz. Ananem büyüttü beni. Annemden olan kardeşim ile arada görüşsek de babamdan olanları yolda görsem tanımam. Ancak kardeşlik bence genetik bağdan ziyade aynı evde aynı şartlarda aynı çocukluğu paylaşmaktan doğuyor. Bu nedenle benim kardeşim yok mesela. Eşim 3 kardeş. O kadar yakınlar ki asla aralarında bir sorun olmaz hemen koşarlar birbirlerinin her şeyine. Öyle 1 tane kardeşim olsa sırtım yere gelmezdi derim hep. Mesele şu ki iyi bir kardeşin varsa sırtın yere gelmiyor ama her şeyin hayırlısı lazım işte. Hayırsız oldu mu bırak kardeşi ana baba bile hayatını zehir eder insana.
Günaydın kızlar, bu mübarek gün şunu diliyorum. İnşallah bebeklerimiz bize hayırlı evlat ve birbirlerine hayırlı kardeş olurlar. Hayırlı imanlı kul olurlar, salih/saliha olurlar, vatanına milletine hayırlı bireyler olurlar
günaydın güzel anneler,
dün öğleden sonra bizimde kontrolumuz vardı. keyfi yerindeydi prensesin:) doktor bile babasına benziyor dedi azcık moralim bozuldu:) 728 gram olmuş, haftası ile uyumlu bu sefer dedi:)
bu mübarek günlerin hürmetine herkes hayırlı haberler ile gelsin inşallah.
şeker konusuna gelince açlık zaten her ay kontrol ediliyordu, dün tokluğa bakalım bi sorun görürsek öle yükleme yaparız dedi. çikolata yemiştim karnımda toktu,öle kan verdim. umarım sorun çıkmaz