2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Sağlıkla sıhhatle gelsin annesi.. Benim kız da minnak anası 160 o da manken olmaz herhal ama bıcır bıcır oyy yerim ben onları

Bizim.sipa götunu gostermekten sıkılmadı bakalim.cumartesi neresini.gorcez
Bnmkiler de öyle ya biri dönmüş arkasını biride kapatmış yüzünü eliyle geçende donmustuler düzgün göremedik şimdi gene aynı bizimkiler nazlı göstermiyorlar yüzlerini yüz görümlüğü istiycekler doğduklarında da bu gidişle

Maşallah kuzuya gorsunde örnek alsınlar bnm çirkinler bi göremedik yüzlerini hanımefendilerin

Yeni uye, 4 mesaji var, hepsi "hametan"
Sen istiyor ban?
Ekmegi kendim yapıyorum, serbetli tatlı zaten sevmem. İşte hamur işi, makarna pilav beni zorlar. Yemek olmayınca onlar kolay geliyor ki isyeri evin altinda, yazdan beri günde 3 öğün, kociskom da yer Allah için
Gecen ay da 3kilo almistim..
Sağlıkla sıhhatle gelsin annesi.. Benim kız da minnak anası 160 o da manken olmaz herhal ama bıcır bıcır oyy yerim ben onları
Yaz ordan 1.58 baba 1.70
Azcik boylu olsun da hangi motorun selesi kac cm hesabı yapmasın ilerde.

Sen sekersizfistikezmesisn bisey olmaz yaaa bu arada sadece şekerli yeme deglde aşırı kalorili sağlıksız seyler yemek ve ailede şeker hastalgi olması da yatkınlık sağlıyor malsf. Hamile olunca değil hazırlık yaptgmz dönemde yeme alışkanlıkları degstrlmeli sağlıksız yemekler boşa kalorilr alnmamaliyms doktor gibi konstm sanki de.
Bak çıkarsa şeker allah korusun karatay diyetine benzer diyet veriyor bundan bile anlyblrz.

Coook kibar annesi buuu masallah.

oy masallah ne tatlii
saglik sihhatle gelsin insallah! muz, sut ve kasar peynirine yuklen. balik ve cevizide eksik etme.
gerci ben bunlara dikkat ettim, ama yanisira tatli sevdamdan vazgecmedimde. sonunda ise hamilelik diyabetiyle karsi karsiyayim. nekadar zorlaniyorum, seker ciddi anlamda bir tiryakilikmis. alamadigimda aklim fikrim saaadece onda.

Ne güzel işte, muayenenin kısa sürmesi bebek için de daha iyi hem.
Ben doktorun uzun uzun bir şeylere bakmasını hiç sevmiyorum, hemen kalbim pırpır atıyor, kötü bir şey mi gördü acaba diye. Kısa muayeneler çok kalp ben

Maşallah kuzuyaaa
kuzuyaaa

o zamannn sana tam bugday makarna yaziyorum ...
yaninda da yogurt...
ekmekle corba yok makarna varken.

En son test yapacaktın yine yaptın mı şeker için.. Zor ya ufff

Uffff hamilelikte diyet mi olurmuş. zaten doktor çok meyve yememe de laf etti. Şu üç ay hayırlısıyla bir geçeydi Allah’ım.

o zamannn sana tam bugday makarna yaziyorum ...
yaninda da yogurt...
ekmekle corba yok makarna varken.
Barilla 3.90 olmus bu nedir kardesim?!
Ben tahilli makarna bakem. Yogurdu da hamilelikten beri kendim yapıyorum. Bu sayede cacik ayran gibi seyleri de arttirdim yogurt heder olmasın diye :)

En son test yapacaktın yine yaptın mı şeker için.. Zor ya ufff
Efelihayat ay kizlar cok can sikici gercekten abartmiyorum. sukur buncacik dert dert degil ama vucudumuz cok tuhaf calisiyomus, seker ihtiyaci gercekten varmis dun buyuk bi tik lüks bi markete gittim, biyolojik olan biskuvi ve cikolata turleri aldim. meger ondada seker varmis yahu (seker kamisi!). eve gelince kendime bi guzel kufur ettim ahaha. hayir duzgun okusana paketi dimi? fiyati ve biyolojik damgasini gorunce ‘hee budur bu’ diye alinir mi!
testim cuma gunu, orda sorunun buyuklugu netlik kazanicam sanirsam. hayirlisi bakalim!

Günaydın Hanımlar bebişlerin boyunu kilosunu takmayın sağlığı yerinde olduktan sonra gerisi boş ilk kızımda doktor geriden geliyor dedi ama anası kısa, babası kısa olunca önemsemedim. Çok şükür temmuzda 5 yaşına girecek bir sorunumuz da yok. Rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah oruç tutmuyorum ama her sahurda sofra kurarken tüm hamilelere sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin diye dua ediyorum. Hepinize kolaylıklar dilerim.

bu arada, oruc tutan guzel hamilelere gipteyle baktim. kendime guvenemedim acikcasi (cok cabuk acikip susuyorum), bebege de kiyamadim. Allah yardimciniz olsun, vucudunuzu iyi dinleyin emi hanimlar

haftasonu instagramda gorunce reklamda dayanamadim dün aksam is cikisi kosa kosa magazaya gidip nijntje (tavsan) esyalari aldim bebegimee:

50 beden daha da almiicam:)) yeterli sanirim aldigim en kucuk bedenler.

bu arada kizlar bal kavanozumu kendim yapicam, kavanozlari ve tahta kasiklari siparis verdim. yanisira isim yazan tahtacikta siparis verdim! Bunlardan yapicam:

fiyat istedim bir iki yerden, okadar yuksek soyledilerki! ben yari fiyatina mal edicem.

insallh temiz sonuc alacaksin canim.

inst.dan bak cnm. gecende demistim. sekersiz guzel tatli tarifleri var. hurma ile yapiliyor. esim de tatli hastasi. diyette diye yapmistim. asiri sevmisti. ya da muz ve yulafla yapilan mozaik pasta var. esim onu da cok sevmisti. idare eder seni onlar da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…