Sağlıkla sıhhatle gelsin annesi.. Benim kız da minnak anası 160 o da manken olmaz herhalSabah 8.40da doktordaydik. 608 Gr olmuş, boyunu sordum söylemedi, geriden geliyor dedi. Bu sefer "normal" demedi ama buna ben şokkarbonhidrat catlaklari arttırirmış, proteine yuklenicez. Hic içim almiyor ama hadi bakalim. Paca çorbası ic dedi. Kayinvalidem evde yapar hep öyle seyler de berbat kokuyor ya koca biz kisayiz zaten uzun olmaz bebek dedi.
Sizinkilere gore daha küçük simdilik olcumler gibi, sigara işte sebeplerden biri. Digeri beslenmemin cok da iyi ve dikkatli olmaması.
Ve +3kg almisim 1 ayda, tahmin ettigim gibi. Artık zorluyor beni kilo cok rahatsizim dedim, sismanlara hayat cok zormus meger dedim, kizim da oyle diyordu dogumdan sonra hemen vermeye calisti veremedi hatta falan dedi. 77ile baslamistim +8kg dayim, 85oldum. Her ay 3kilo daha alirsam ben ne yaparim ya dedim 87ile bitirmeye anlaşalım dedi.
Ve bebeğin yüzünu cok guzel bak annesi diye kac kere gosterdi. Kocam da tabi cirkin diyemez guzel diycek diyor ama agzi burnu hokka gibi, kadina sordum bütün bebekler ayni mi gorunuyor bunda diye bir sey demedi dediyse de hatırlamıyorum.
Cok kısa suruyor içerde kalmamiz, koca kisisi sorun yoksa neden uzatsin hersey yolunda demek ki diyor. Seker yuklemesinden bahsetmedi ben de sormadim valla bilerek.
Damla d bitmisti devam dedi, tadi kotu deyince hap onerdi, o da sevmiyormus damlalari. Previt positive omegaya da devam.
Eki Görüntüle 2266110
Bnmkiler de öyle ya biri dönmüş arkasını biride kapatmış yüzünü eliyle geçende donmustuler düzgün göremedik şimdi gene aynı bizimkiler nazlı göstermiyorlar yüzlerini yüz görümlüğü istiycekler doğduklarında da bu gidişleBizim.sipa götunu gostermekten sıkılmadıbakalim.cumartesi neresini.gorcez
Maşallah kuzuyaSabah 8.40da doktordaydik. 608 Gr olmuş, boyunu sordum söylemedi, geriden geliyor dedi. Bu sefer "normal" demedi ama buna ben şokkarbonhidrat catlaklari arttırirmış, proteine yuklenicez. Hic içim almiyor ama hadi bakalim. Paca çorbası ic dedi. Kayinvalidem evde yapar hep öyle seyler de berbat kokuyor ya koca biz kisayiz zaten uzun olmaz bebek dedi.
Sizinkilere gore daha küçük simdilik olcumler gibi, sigara işte sebeplerden biri. Digeri beslenmemin cok da iyi ve dikkatli olmaması.
Ve +3kg almisim 1 ayda, tahmin ettigim gibi. Artık zorluyor beni kilo cok rahatsizim dedim, sismanlara hayat cok zormus meger dedim, kizim da oyle diyordu dogumdan sonra hemen vermeye calisti veremedi hatta falan dedi. 77ile baslamistim +8kg dayim, 85oldum. Her ay 3kilo daha alirsam ben ne yaparim ya dedim 87ile bitirmeye anlaşalım dedi.
Ve bebeğin yüzünu cok guzel bak annesi diye kac kere gosterdi. Kocam da tabi cirkin diyemez guzel diycek diyor ama agzi burnu hokka gibi, kadina sordum bütün bebekler ayni mi gorunuyor bunda diye bir sey demedi dediyse de hatırlamıyorum.
Cok kısa suruyor içerde kalmamiz, koca kisisi sorun yoksa neden uzatsin hersey yolunda demek ki diyor. Seker yuklemesinden bahsetmedi ben de sormadim valla bilerek.
Damla d bitmisti devam dedi, tadi kotu deyince hap onerdi, o da sevmiyormus damlalari. Previt positive omegaya da devam.
Eki Görüntüle 2266110
Yeni uye, 4 mesaji var, hepsi "hametan"Selamlar hanımlaaar,
Size benim için çok önemli bi buluşu söylemeye geldim. Bebeğimin pişik sorununu sonunda çözdük. Doktorum hametanı önerdi, düzenli kullanınca haklı olduğunu gördüm. Gebe anneler, şimdiden bi yere not edin!
Ekmegi kendim yapıyorum, serbetli tatlı zaten sevmem. İşte hamur işi, makarna pilav beni zorlar. Yemek olmayınca onlar kolay geliyor ki isyeri evin altinda, yazdan beri günde 3 öğün, kociskom da yer Allah içinseverim onun agzinj burnunu.
anne baba genetigi rol oynuyor boyuna. canini sıkma. saglikli olun gerisi onemsiz. 8 kg alman degil de birden 3 kg alma zorlamistir seni. minnos minnos alalim hepimiz insallah
serbetli tatli yok. hamur isi yok. ekmek tam bugday. makarna pilav da yok. anlasalim
Yaz ordan 1.58Sağlıkla sıhhatle gelsin annesi.. Benim kız da minnak anası 160 o da manken olmaz herhalama bıcır bıcır oyy yerim ben onları
Sen sekersizfistikezmesisn bisey olmaz yaaaGünaydın hanımlar. Bugün galiba şeker yükleme yapacak doktor, korkuyorum.
Bu şeker ne olunca çıkıyor? Yani eşime göre hamileliğimin başından itibaren çok tatlı yersen şekerin çıkar.Öyle olmadığını düşünüyorum ve bugün doktorun yanında mor olmasını istiyorum, tşk.
Coook kibar annesi buuu masallah.Sabah 8.40da doktordaydik. 608 Gr olmuş, boyunu sordum söylemedi, geriden geliyor dedi. Bu sefer "normal" demedi ama buna ben şokkarbonhidrat catlaklari arttırirmış, proteine yuklenicez. Hic içim almiyor ama hadi bakalim. Paca çorbası ic dedi. Kayinvalidem evde yapar hep öyle seyler de berbat kokuyor ya koca biz kisayiz zaten uzun olmaz bebek dedi.
Eki Görüntüle 2266110
oy masallah ne tatliiSabah 8.40da doktordaydik. 608 Gr olmuş, boyunu sordum söylemedi, geriden geliyor dedi. Bu sefer "normal" demedi ama buna ben şokkarbonhidrat catlaklari arttırirmış, proteine yuklenicez. Hic içim almiyor ama hadi bakalim. Paca çorbası ic dedi. Kayinvalidem evde yapar hep öyle seyler de berbat kokuyor ya koca biz kisayiz zaten uzun olmaz bebek dedi.
Eki Görüntüle 2266110
Ne güzel işte, muayenenin kısa sürmesi bebek için de daha iyi hem.Sabah 8.40da doktordaydik. 608 Gr olmuş, boyunu sordum söylemedi, geriden geliyor dedi. Bu sefer "normal" demedi ama buna ben şokkarbonhidrat catlaklari arttırirmış, proteine yuklenicez. Hic içim almiyor ama hadi bakalim. Paca çorbası ic dedi. Kayinvalidem evde yapar hep öyle seyler de berbat kokuyor ya koca biz kisayiz zaten uzun olmaz bebek dedi.
Eki Görüntüle 2266110
kuzuyaaaSabah 8.40da doktordaydik. 608 Gr olmuş, boyunu sordum söylemedi, geriden geliyor dedi. Bu sefer "normal" demedi ama buna ben şokkarbonhidrat catlaklari arttırirmış, proteine yuklenicez. Hic içim almiyor ama hadi bakalim. Paca çorbası ic dedi. Kayinvalidem evde yapar hep öyle seyler de berbat kokuyor ya koca biz kisayiz zaten uzun olmaz bebek dedi.
Eki Görüntüle 2266110
o zamannn sana tam bugday makarna yaziyorumYeni uye, 4 mesaji var, hepsi "hametan"
Sen istiyor ban?
Ekmegi kendim yapıyorum, serbetli tatlı zaten sevmem. İşte hamur işi, makarna pilav beni zorlar. Yemek olmayınca onlar kolay geliyor ki isyeri evin altinda, yazdan beri günde 3 öğün, kociskom da yer Allah için
Gecen ay da 3kilo almistim..
Yaz ordan 1.58baba 1.70
Azcik boylu olsun da hangi motorun selesi kac cm hesabı yapmasın ilerde.
En son test yapacaktın yine yaptın mı şeker için.. Zor ya ufffoy masallah ne tatlii
saglik sihhatle gelsin insallah! muz, sut ve kasar peynirine yuklen. balik ve cevizide eksik etme.
gerci ben bunlara dikkat ettim, ama yanisira tatli sevdamdan vazgecmedimde. sonunda ise hamilelik diyabetiyle karsi karsiyayim. nekadar zorlaniyorum, seker ciddi anlamda bir tiryakilikmis. alamadigimda aklim fikrim saaadece onda.
Zuhahahah amin doktor mor olsun hepimizi.doktoru mor.olsun kiz
Sen sekersizfistikezmesisn bisey olmaz yaaabu arada sadece şekerli yeme deglde aşırı kalorili sağlıksız seyler yemek ve ailede şeker hastalgi olması da yatkınlık sağlıyor malsf. Hamile olunca değil hazırlık yaptgmz dönemde yeme alışkanlıkları degstrlmeli sağlıksız yemekler boşa kalorilr alnmamaliyms doktor gibi konstm sanki de.
Bak çıkarsa şeker allah korusun karatay diyetine benzer diyet veriyor bundan bile anlyblrz.
Barilla 3.90 olmus bu nedir kardesim?!o zamannn sana tam bugday makarna yaziyorum...
yaninda da yogurt...
ekmekle corba yok makarna varken.
En son test yapacaktın yine yaptın mı şeker için.. Zor ya ufff
insallh temiz sonuc alacaksin canim.Efelihayat ay kizlar cok can sikici gercekten abartmiyorum. sukur buncacik dert dert degil ama vucudumuz cok tuhaf calisiyomus, seker ihtiyaci gercekten varmis dun buyuk bi tik lüks bi markete gittim, biyolojik olan biskuvi ve cikolata turleri aldim. meger ondada seker varmis yahu (seker kamisi!). eve gelince kendime bi guzel kufur ettim ahaha. hayir duzgun okusana paketi dimi? fiyati ve biyolojik damgasini gorunce ‘hee budur bu’ diye alinir mi!
testim cuma gunu, orda sorunun buyuklugu netlik kazanicam sanirsam. hayirlisi bakalim!
Meyve eşittir şeker tatlım ondan yeme demstr de ilk kez ağustosu iple ckyrm ben deUffff hamilelikte diyet mi olurmuş.zaten doktor çok meyve yememe de laf etti. Şu üç ay hayırlısıyla bir geçeydi Allah’ım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?