2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Merhabalar,
Haftaya şeker yüklemesi yapılacak, yorumlarınız nedir? yaptıranlar pişman mı yaptırmayan neden yaptırmadı? o kadar çok söylenti var ki aklım karıştı..

Merhaba hanımlar, bugün şeker yüklemem yapıldı. Anam ağladı valla hastanede aç susuz beklemekten. Birde o içirdikleri şey ne kadar iğrenç ölücem sandım içerken :) çok zorlandım ama çok şükür atlattım. Sonuçları yarın alıcam inşallah yüksek çıkmaz. Buarada oğluşum 961gr olmuş boyuda 35cm. Ve bebeğin poposu aşşa da dedi. Dönme ihtimali var dönebilirde dönmeyebilirde dedi. O biraz canımı sıktı yahu :/

Demek içilen şeyi beğenmedin kesin bende bir tuhaflık var her bi şeyi beğeniyorum pis Boğaz oldum iyice sonuçlar güzel çıkar inşallah. Haydi geçmiş olsun bu da geçti bitti. Dönmesi için daha zaman var. Benim ilk çocuk tersti ondan sezeryan oldum ama 35. Haftadan sonrA netleşmişti. O zaman bile belki döner diye umut vardı 40+3 de daha dönmeyince sezeryan yapmıştı. Yani daha dönme ihtimali çok var canını sıkma bence

benimkide çapraz yatıyor canım sıkma canını 38 haftada dönen bebekler varmış bunları konuşmak için çok erken dedi doktor. tadını çıkar balayının bitmesine az kaldı dedi:)

Merhabalar,
Haftaya şeker yüklemesi yapılacak, yorumlarınız nedir? yaptıranlar pişman mı yaptırmayan neden yaptırmadı? o kadar çok söylenti var ki aklım karıştı..
Bence yaptırmamak pismanlik cok arastirdim cumartesi benim de yuklemem

Ahaha aslında bende de var pis boğazlık ama beğenemedim vallahi :) inşallah canım çok teşekkür ederim. Ya inşallah döner sezeryan hiç istemiyorum bakalım hakkımızda hayırlısı inşallah.

benimkide çapraz yatıyor canım sıkma canını 38 haftada dönen bebekler varmış bunları konuşmak için çok erken dedi doktor. tadını çıkar balayının bitmesine az kaldı dedi:)
Ahh inşallah dönerler canım ya çokta enseyi karartmamak lazımmış o zaman :)

Selamlar hanimlar tecrübeli annelere bir sorum olacak benim alt tarafta agrım var 3 4 saattir kemigim ağrıyor tam doğum yapılan yer internetten baktim sanırım çatı ağrısı yazıyor 26. Haftamdayim erken degil mi sizce doktoru yarin arasam mi böyle bir durum yaşayan var mi

Selam canım genelde oluyor ama sürekli bi ağrıysa bi sorun olacagını zannetmiyorum ama düzenli kramp şeklinde olmasına dikkat et tabi yinede doktoruna sor istersen

moral bozan su tiplere uyuz oluyorum.

cnm sezeryan aslinda ameliyat. sanirim o nedenle fark ediyor. illaki bir anestezi uzmani oluyor. yaninda cerrah da giriyor ekstra. onlar da fiyata yansiyor sanirim.
Ters yazmisim ya, sezeryana vakinalden ucuz demisler, o neden demek istemiştim
Benimki yatay duruyormus.

Bu grupta bebişleri doğurduktan sonra her sabah ekip olarak spor yapma potansiyeli görüyorum ve de verilen kiloların paylaşıldığını , diyet tariflerin havada uçuştuğunu falan hayal ediyorum. Ay hadi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…