2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Merhaba herkese mutlu günler bende dün doktordaydim şeker testi için çağırmıştı ama yükleme yapılmadı kanda bakılmış biraz kansızlık çıkmış onun dışında bı sorun yok dedi Bende oğlumun yüzünü net gördüm çok güzel çok tatlı bir andı 650 grammış ben daha çok bekliyodum ama haftasıyla uyumlu dedi doktor. Bir ay sonraya çağırdı bı buçuk ay sonra rapor alma günüm ongun gid tüm büyük ihtimal.

Bir ayda üç kilo almışım halbuki tatlı çikolata şeker türünü çok tuketmiyorum birazcık moralim bozuldu beni gören herkes karnın ne kadar büyük filan da deyince iyice kötü oldum insanlar hiç kilo almadan hamileliği geçirmemizi bekliyorlar sanırım ilkinde de 20 kilo almıştım ve vermiştim

doğum ücretleride konuşulmuş, sezeryan 1600 tl normal 1800 tl dedi. ama ekstralara göre değişir dedi. örnek 1+1 oda farkı, normal doğumda epidural farkı falan oluyormuş.

Ben de 8 aldım canım dikkat ederiz ileriki aylarda aman bebişlerimiz sağlıkla gelsin minnak olursa da büyür onlar. Önümüzdeki 3 ay da bir geçsin de oh bebişler çıkınca yaparız sporumuzu veririz kilolarımızı

25 sene calistiktan sonra is hayatini birakmis biri olarak sunu soylememe izin verin; çalışmak sizin icin cok iyi. Devam etseydim emin olun daha iyi bir hamilelik gecirirdim. Daha zinde olurdum, bu kadar ham olmazdi vucudum vs vs.

Çalışma esnasında böyle düşünemesem de söylediklerine katılıyorum. İyi kötü bir hareket oluyor. Evde olduğum günler hem vakit geçmiyor hem daha hantal oluyorum

Benimde 25 Temmuz son iş günüm Allah kısmet ederse. O da +5 hafta çalışabilir raporu alabilirsem maksimum yani.
Bayram tatilini düşünce totalde 10 hafta kalmış oluyor. Allah güç kuvvet versin hepimize

moral bozan su tiplere uyuz oluyorum.
Sezeryanin vajinal dogumdan pahali olmasinin sebebi hikmeti neymis acep?
cnm sezeryan aslinda ameliyat. sanirim o nedenle fark ediyor. illaki bir anestezi uzmani oluyor. yaninda cerrah da giriyor ekstra. onlar da fiyata yansiyor sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…