Sabah 8.40da doktordaydik. 608 Gr olmuş, boyunu sordum söylemedi, geriden geliyor dedi. Bu sefer "normal" demedi ama buna ben şok
karbonhidrat catlaklari arttırirmış, proteine yuklenicez. Hic içim almiyor ama hadi bakalim. Paca çorbası ic dedi. Kayinvalidem evde yapar hep öyle seyler de berbat kokuyor ya
koca biz kisayiz zaten uzun olmaz bebek dedi.
Sizinkilere gore daha küçük simdilik olcumler gibi, sigara işte sebeplerden biri. Digeri beslenmemin cok da iyi ve dikkatli olmaması.
Ve +3kg almisim 1 ayda, tahmin ettigim gibi. Artık zorluyor beni kilo cok rahatsizim dedim, sismanlara hayat cok zormus meger dedim, kizim da oyle diyordu dogumdan sonra hemen vermeye calisti veremedi hatta falan dedi. 77ile baslamistim +8kg dayim, 85oldum. Her ay 3kilo daha alirsam ben ne yaparim ya dedim 87ile bitirmeye anlaşalım dedi.
Ve bebeğin yüzünu cok guzel bak annesi diye kac kere gosterdi. Kocam da tabi cirkin diyemez guzel diycek diyor ama agzi burnu hokka gibi, kadina sordum bütün bebekler ayni mi gorunuyor bunda diye bir sey demedi dediyse de hatırlamıyorum.
Cok kısa suruyor içerde kalmamiz, koca kisisi sorun yoksa neden uzatsin hersey yolunda demek ki diyor. Seker yuklemesinden bahsetmedi ben de sormadim valla bilerek.
Damla d bitmisti devam dedi, tadi kotu deyince hap onerdi, o da sevmiyormus damlalari. Previt positive omegaya da devam.
Eki Görüntüle 2266110