2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
masallah cnm. canini sıkma. daha cokkkk var dönmesine.
Ters yazmisim ya, sezeryana vakinalden ucuz demisler, o neden demek istemiştim

Benimki yatay duruyormus.
o zaman o da herhangibir saatte geliyor diyedir

Inş sonucunda iyi çıkar bn sevdim verdikleri şeyi elmali gazoz iyiydi ama ac karnına beklemek zorladı biraz birde 3 kere kan alındı o sıkıcı oldu tom ve jery geldi aklıma bir bölümünde toma iğneler mi batıyordu birşey oluyordu içtiği su dışarı akıyordu onun gibi bizde yandan yöreden akitcaz yakında

Benimde bazen oluyor ağrı sızlama sancı gibi değişik bazen oyuluyomus gibi bı his veriyor vs. Dün doktoruma sordum normaldir olabilir dedi bana.

Benimde bazen oluyor ağrı sızlama sancı gibi değişik bazen oyuluyomus gibi bı his veriyor vs. Dün doktoruma sordum normaldir olabilir dedi bana.
Bizim 2 gün var aramızda demekki normal kontrole 20 gün var daha hersey icin doktora koşmak istemiyorum teşekkür ederim cevap için 1 saattir yatıyorum inşallah geçer yoksa okulda cok zorlayacak

Bizim 2 gün var aramızda demekki normal kontrole 20 gün var daha hersey icin doktora koşmak istemiyorum teşekkür ederim cevap için 1 saattir yatıyorum inşallah geçer yoksa okulda cok zorlayacak
İnşallah geçer canm ozellikle ayakta çok kaldığımda olmuştu iki gün önce

Bu arada öğretmen arkadaşlar bugün seminerin 2. Haftasi hakkında konusuldu da bundan önce bayramdan dolayi 2. Haftayi istediğimiz yerde alıyorduk bu yil öyle olmaz dediler ben atandigimdan beridir bayram hep seminere geldi ben 2. Haftayi istedigim okulda aldim daha eskiden nasıldı ilcede calistigim icin 2. Haftada dogum iznine ayrilicam merkezde alamazsam

d daha döner canim merka etme

Çok şirin duruyorlar nerde dağıtacaksın cnm

Maşallah Döner canım merak etme okuduklarıma göre 40+ da bile dönen varmış. Benimde geçen kontrolde kafası aşağıdaydı. Doktor endişe edilecek birşey olmadığını daha çok döneceğini söyledi

ben de doğumu devlette yaptim özel oda tuttuk.yine aynısını düşünüyorum özelden pek farkı yoktu okadar parayı ben bi gece için veremem yani
odama ciktim dusumu aldim sonra geceligimi giyimdim çok rahatti
Özel oda tuttuğunuz da doğum normalse sanci donemi ve dogum odanizda mi gerceklesiyor yoksa yine hersey devlet hastanesi duzenin de mi gerceklesiyor

Özel oda tuttuğunuz da doğum normalse sanci donemi ve dogum odanizda mi gerceklesiyor yoksa yine hersey devlet hastanesi duzenin de mi gerceklesiyor
Evet bunu bende merak ediyorum. Fakat çevre devlet hastaneleri çok berbat olduğu için tabiki özel hastanede yapacağım. Devlet düşünmedim bile fakat merak etmiyor değilim hala eski usul mü diye

e sezeryan planlı saati var gidip doğuruyon:) normalde doktoru gece uykusundan etme ihtimalin yüksek:)
Normal doğum olup da gece illede benim dr um gelsin dersen ekstra ücret ödüyorsun Ona da cnm.oyle beleşe gece gece tatlı uykusunda kalkıp gelirmi başka türlü.nobetci dr doğursun der

Z zhrazynep tek kişik canım 1+1 daire gibi düşün. Salon ve yatak odası var kendi banyon tuvaletin televizyonun vs. Gittiğim hastane de 150tl karşılığında veriyorlar. Müsaitlik bulursam tutacağım. Özel alanımızın olması daha iyi bu sayede gelen misafirler sürekli başında durmaz

Normal doğum olup da gece illede benim dr um gelsin dersen ekstra ücret ödüyorsun Ona da cnm.oyle beleşe gece gece tatlı uykusunda kalkıp gelirmi başka türlü.nobetci dr doğursun der
Evet normal 950 ekstra kendi doktorumda 600 e geliyormuş gece olursa. Yüksek fiyat değil ama gündüz doğursak daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…