2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bazilari da not almis ben unuttum ya keske alsaymisim kendimi.kotu hissettim.ne bilim
Not almak ıyı anne olmak mı demekmış Anıları sevmem not almayı sevmem bırı yapıyor dıye de yapmam. Ne gerek var tatlı canını sıkmaya sen ıstıyorsan bırı yaptı dıye degıl otur hatırladıgın tarıhlerı yaz bundan sonrasını tam tutarsın. Ben tutmuyorum tutmuycamda. Sadece kılomu kılo takıbe yazıyorum. Su yeryüzünden hersey sılınıp gıdıcek fani kalacak nedır ki

Simran_ bnm daha tetenoz asim duruyor 17 sinde ins onuda olunca dediğin gibi bi doğum kalıyor onuda sağ salim atlattık mi lohusalık başlar sonrası güneşlik olur ins
Aşı kolay kısım canım bişey kalmamış seninde çok şükür. Rabbim sağlıkla kavuştursun evlatlarımıza inşallah ve rahat kolay bir lohusalık geçirmeyi nasip etsin

tamam canim, dikkat etmem gereken meyvelerin arasinda muz da var ama dedigin dogru. seker yerine baska malzemeler kullanabilecegim tatli tarifleri var. artik haftasonuna kaldi:)

Beklenen kaburga batması sağ yandan bana da geldi arkdslar o degl artk k.sarken egilince bir ağrıyor ki delirtyr

Benimde bebiş az önce sağ kaburgama ufak vuruşlar yaptı. Batma neden oluyor ki bebeler mi sebebi, yoksa haraket sebebiyle mi oldu
Canım benim bebiş öyle aşırı hareketli değil arada minik hareketler yapıyor ama büyüyor sanırım oralara doğru çıkıyor diye arkdslar yazıyordu ordan aklımda kalms.

Kuzu ne masum duruyo öyle saglıkla gelsin inşallah.Yarında bizim kontrol var bizimkide cılız biraz bakalım şimdi büyümüşmü.Seninki kaç haftalık oldu canım?

Bende senin gibiyim hergün 2-2.5 saatim yolda geçiyo dün yatarken baktım ayaklarım baya şişmiş çorap izi aşırı çıkmış falan. Allah yardımcımız olsun.

Günaydın güzel anneler hafta ortasına geldik. Ayakları şişenler burda mı :) tüm gün oturarak çalışıyorum ayaklarımı sarkıtıyorum ondan mı anlamadım ama akşam eve gidince ayaklarım baya şişmiş oluyo ve ateşli oluyo. Sabaha geçiyo çok şükür. Sizde durumlar nasıl?

Gunaydinnnn annelerrr uykusuz her gece modundayim ya ben ates basıyor dön dön sabaha kadar dönüyorum yatakta
Bende çok dönüyorum bazen kendimi sırt üstü uyurken yakalıyorum hemen yan dönüyorum, bazende eşim fark ediyo yan dön diye dürtüyo ben :))) sürekli yan yatmak ne zormuş kulak kıkırdağım bile ağrıyo bi süre sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…