Bende çok dönüyorum bazen kendimi sırt üstü uyurken yakalıyorum hemen yan dönüyorum, bazende eşim fark ediyo yan dön diye dürtüyo ben :))) sürekli yan yatmak ne zormuş kulak kıkırdağım bile ağrıyo bi süre sonra
Yok canm olur mu öyle şey aaa öyle düşünme hiç sende doğduktan sonra herşeyini not alırsınBen mi.kotu anneyim ya
Bu konuda kağan Kocatepeyi YouTube da dinlemiştim sola yatmak iyi ama illaki bütün gece sola yaticaksin diye bişey yok diyor özellikle eşler görüp uyandirmasin o daha kotu uykunun bölünmesi vs diyoduAynı bizBende sırtıma yastık koymama rağmen ister istemez sırtüstü uyuyorum, eşim de beni direk uyandırıyor. Bende de sol karbugalar iptal
Bu konuda kağan Kocatepeyi YouTube da dinlemiştim sola yatmak iyi ama illaki bütün gece sola yaticaksin diye bişey yok diyor özellikle eşler görüp uyandirmasin o daha kotu uykunun bölünmesi vs diyodu
Valla sol sağ fark etmez sürekli dönüyorum zatenBu konuda kağan Kocatepeyi YouTube da dinlemiştim sola yatmak iyi ama illaki bütün gece sola yaticaksin diye bişey yok diyor özellikle eşler görüp uyandirmasin o daha kotu uykunun bölünmesi vs diyodu
sanırım ben de yaptırıcam. ptesi. İnşallah sonuçlarımız da güzel çıkar.Bence yaptırmamak pismanlik cok arastirdim cumartesi benim de yuklemem
Günaydın herkese.Kızlar doğum iznine ne zaman çıkıyorsunuz? Zaman geçmiyo sanki sizin için de öyle mi
Ben de aynı düşüncedeyim, bazen evde olmak istiyorum ama evdeyken de aşırı hamlıyorum, tüm gün yatsam yatarım, işyerine gelince daha enerjik oluyorum kafam da dağılıyor, seviyorum çalışmayı.25 sene calistiktan sonra is hayatini birakmis biri olarak sunu soylememe izin verin; çalışmak sizin icin cok iyi. Devam etseydim emin olun daha iyi bir hamilelik gecirirdim. Daha zinde olurdum, bu kadar ham olmazdi vucudum vs vs.
Günaydın canlar. Berbat bir haldeyim hem fiziken hem ruhen. Gece sürekli uyanıyorum. Ne zaman uyansam kendimi sırt üstü yatarken buluyorum bu sebepten midir nedir sırtımda ve belimde müthiş bir ağrıyla uyanıyorum. Tabi göğüs kafesim kaburgalarımda aynı şekilde. Nefes alıp verirken bile batıyor. Ruhen çöküntüdeyim zaten. Hamilelik depresyonu diye bişey varsa dibine kadar yaşıyorum sanırım. Dipsiz bir kuyudayım sanki. Çıkış yok, geri dönüş yok. Off bee.
Sabah sabah içinizi karartmak istemezdim ama içimi dökmek istedim
canım günaydın, inan bende öyleyim ağrım sancım uykusuzluk diz boyu ama aklıma bebiş gelince sonsuz bir enerji doluyor. bebişine kavuşacağın günü düşün güzel şeyler düşün :)Günaydın canlar. Berbat bir haldeyim hem fiziken hem ruhen. Gece sürekli uyanıyorum. Ne zaman uyansam kendimi sırt üstü yatarken buluyorum bu sebepten midir nedir sırtımda ve belimde müthiş bir ağrıyla uyanıyorum. Tabi göğüs kafesim kaburgalarımda aynı şekilde. Nefes alıp verirken bile batıyor. Ruhen çöküntüdeyim zaten. Hamilelik depresyonu diye bişey varsa dibine kadar yaşıyorum sanırım. Dipsiz bir kuyudayım sanki. Çıkış yok, geri dönüş yok. Off bee.
Yatarken yan yat ve sırtına yastıklar koy yada sırt üstü döndüğünde seni uyandırıp rahatsız edicek daha sert bi şey (şuan aklıma terlik geldi mesela:)), en azından sırt üstü yatmanı engellersin belki o zaman ağrılarında azalır. Birde tarif ettiğin ağrıların üşütmekten de olur. Yani rüzgar yiyosan cereyanda kalıyosan yada terliyosan ve üzerinde kuruyosa o tarif ettiğin ağrılarda olur. Bunlara dikkat etmeye çalış inşallah biraz önce geçer.Günaydın canlar. Berbat bir haldeyim hem fiziken hem ruhen. Gece sürekli uyanıyorum. Ne zaman uyansam kendimi sırt üstü yatarken buluyorum bu sebepten midir nedir sırtımda ve belimde müthiş bir ağrıyla uyanıyorum. Tabi göğüs kafesim kaburgalarımda aynı şekilde. Nefes alıp verirken bile batıyor. Ruhen çöküntüdeyim zaten. Hamilelik depresyonu diye bişey varsa dibine kadar yaşıyorum sanırım. Dipsiz bir kuyudayım sanki. Çıkış yok, geri dönüş yok. Off bee.
Bende çok dönüyorum bazen kendimi sırt üstü uyurken yakalıyorum hemen yan dönüyorum, bazende eşim fark ediyo yan dön diye dürtüyo ben :))) sürekli yan yatmak ne zormuş kulak kıkırdağım bile ağrıyo bi süre sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?