2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

İnsan şok olmaz mı canım ya aynı şeyleri ben yaşadım.Biz de 12.haftadan 20.haftaya kdr erkek diye biliyorduk detaylı da doktor kız dedi,biz de şok olduk.Çok karışık duygular yaşadık .Cinsiyeti önemli değil,önemli olan sağlıklı olması ama insan ne hissedeceğini bilmiyor.Biz çok mutluyuz kızımız olacağı için ,Rabbim sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin İnşAllah .

Sanırım hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz yalnız değilsin. Allah yardımcımız olsun. Bazen nefes almak bile güçleşiyor, göğsüm ağzımdan çıkacak gibi oluyor..

Günaydın canım. Ayaklarımda şişlik olmuyor. Hamileliğimin başından itibaren spor ve rahat ayakkabılar giyiyorum. Topuk kısmı ön kısımdan bi tık yüksek ayakkabı önermişti doktor. Dümdüz olursa ödem yaparmış. Evde çorapla gezmem asla, ve her akşam ılık duş alıp uzanıyorum sanırım onlardan dolayı şişme olmadı. Bundan sonraki haftalarda olursa bilemem :)

Biraz birseyler almistim cok fazla esya almadim henuz ogluma arkadas olur artik

Bazen böyle göstermeyip gizliyor iste sipalar.benim bi arkadaşa doğana kadar erkek dediler cocuk bi doğdu kız herkez şok tabi baba kendini o kadar alıştırmiski erkek diye adam 2.3 saat kendine gelipte bebege bakamadi...allahtan kaba eşyalar ortak renktide boşa gitmedi..sağlıklı olsunlar da kız olmuş erkek olmuş sorun değil.. Allah kızın da erkeğinde hayırlı sını nasip etsin inşallah cümlemize.. benim de basından beri hep kız doğdu içime 4 ay ken falan da göstermeyince dedim kesin kız ama meğer erkekmiş bizim sipa da..şaşırdım ama sevindim..oğluma bi erkek kardeş inşallah ikisini de hayırlı evlat hayırlı kardeş olurlar da ileride birbirlerine destek olurlar..(erkek cocuklari da bi baska oluyor ama yaaa..anneye düşkün falan oluyorlar lar anneyi babadan bile kıskanıyorlar içimin yağları eriyor resmen..bizimki hala paylaşamaz beni)

Belki de gec dollenmedir o yuzdn oyle cikiyodur usg de . gece burnundan dolayi tıkaniyorsan yatmadan bi sprey sık bence. Ben sıkmadan rahat uyuyamiyorm

Ne denir ki sağlıklı olsun gerisi bos canim rabbim sağlıklı versin cinsiyet boş ama.doktorlara kiziyorum kac hafta olmus yani nasil.hata yapabilirler
Erkek bebekle kız bebeğin cinsiyet leri ne kadar farklı olsada gelişim şekilleri aynı cnm..Ben netten bi video izlemistim yıllar önce sasirmistim.o yüzden çok yanılıyorlar.. özellikle de kız çocuklarında yanılma oluyor..google yaz bak anne karninda cinsiyet oluşumu diye izlersin

canım benim buyuk kızımda öyleydi 1 haftaya yakın geriden geliyordu. Normal gayet sağlıklı bir bebek olarak doğdu.3150 gr dı. 2 yasına kadar tomnbişti sonra zayıfladı şimdi yemediği için çok zayıf buyu normal ama .

Benim oglan tam babaci bir baba diyisi var. Esim cok uzun saatler calisiyor kendi isi yeni kurdu sancili bir surec sanirim cok ozluyor babasi gelince herseyi unutuyo bende en cok ogluma sevindim 3 yasdan az olcak aralari ikisi arkadas olur kiz olunca kendim icin sevinmistim ama hayirli olsun artik

kilo konusunu acarsam kizar misiniz ahaha..
bugun 25+5 teyim ve tam olarak 11 kilo almis bulunmaktayim (71 ile basladim 82yim). kendime 16 kilo alabilirsin toplam demistim. onumuzdeki 3 ayi 5 kilo alimiyla tamamlar miyim sizce, ne dersiniz? bacaklarim kalcalarim genisledi ama asiri rahatsiz edici yonde degil henuz. simdilik iltifatlar almaya devam ediyorum, okadar sene bekar sikir sikir 10 cm topuklarla gezmeme aliskin olan cevrem yine de koca gobegimi de yakistiriyorlar:)))

dimi bende erkek çocukları daha düşkün olur diye onunla avutuyorum kendimi :) kıskansın babadan :) benimde ne başından hep kız doğmuştu hatta eşim kız çok istiyordu ama erkek olunca sevindim ben :)

bende +10 dayım ve bende 15-16 kilo sınır koymuştum kendime bakalım başarabilecek miyiz? ama bence başarırız gibi geliyor çünkü yanlış hatırlamıyorsam seninde şeker yüksekti benim gibi. ben hamur işi çikolata kesersem ciddi zayıflıyordum bekarken :)

artık aldıklarımı hediye edeceğim birilerine. duygularım karışmadı benim ama tabi bir şok yaşadık. hayırlısı böyleymiş. sağlıkla doğsunlar önemli olan o. hep diyordum. kız olursa bana iyi olur bir kızım bir oğlum olur. erkek olursa oğluma iyi olur arkadaş olur diye. oğlumda 12 haftada erkek dediler değişmedi bunda 16 20 kız 24 erkek

Boyunuz uzunsa kaldırırsınız kıloyu 16 kılo vermıssen kendıne kımse karısamaz

Benim gittiğim devlet hastanesinde daha önceden dogumhaneyi gezmistim doğum için gittiğinde odaya alıyorlar orda plates topu falan var sanci çekerken rahatlamak için yanına bı kişi gelebiliyor doğum başlarken yatağını çatal şekline getirip dogumuda orda yaptırıyorlar ev ortamı gibi hazırlamışlar rahat hissedilsin diye ayrıca suda doğum bölümüde var ben nasip olursa suda doğum düşünüyorum bu konuda fikri olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…