2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
dimi bende erkek çocukları daha düşkün olur diye onunla avutuyorum kendimi :) kıskansın babadan :) benimde ne başından hep kız doğmuştu hatta eşim kız çok istiyordu ama erkek olunca sevindim ben :)
yaaaa hem de ne sevgi ....
5 yasinda oglum. benimle evlenmeye karar verdi ...
oyle tatlilar ki. babasindan kiskaniyor bu aralar. bence her annenin bir oglu olmali

yavru. ishal icin dr.a basvursan mi artik diyorum hani..
ben 1.68 boy. +8 deyim suan. 70kg.
25hafta 4gun.

kiyamam

acaba sudondurmalari mi yapsak? meyve sikip suyla karistirip dondurma kulahlarinda buzluga mi atsak.
cayina tarcin cubugu at kuzum, sekeri muazzam dengeliyormus.
bi de karanfilli su cnm. ben de seker sorun oldugu icin dr vermisti. 500ml sicak suya aksamdan 4-5 karanfil koy. sabaha kadar demlensin. sabah o su ile basla gune

Bu arada grupta bir tek ben mi yaptırdım emin değil,m amniyosentezi, kesin sonucu yazmadım hızlı fish testini yazmıştım da , genetik anormallik yok çok şükür.
oh gozun aydin.
Kızlar ben grip oluyorum ya. Sanki az fizyolojik sıkıntım vardı da bu eksikti. Ne yapayım, hamileyken ne yapılır öneriniz var mı?
ihlamur cnm.
Kızlar şeker yüklemesi sonucum çıkmış cuma gidicem doktora göstericem ama merak içindeyim anlayan var mı?
sinir degerlere olaydi iyiydi.

O zaman bi daha cocuk yaparsam asyaya tasinmayi dusunuuorum

yavru. ishal icin dr.a basvursan mi artik diyorum hani..
ben 1.68 boy. +8 deyim suan. 70kg.
25hafta 4gun.

kiyamam
Daha dun ogleden sonra basladi, bugün de 1 kere sıkıştırdı. Normalde regl zamani sindirim sistemimin şaftı kayardi, aylardir olmamistim. Çok su içiyorum zaten, gecer yarın öbür gün.

Gece farketmeden donusun bebege bir zarar vermez. Zaten bebek de sen de rahat olmadiginda donme hissi duyarsin. Hem doktora gidilince ultrason suresince de sirt ustu yatiliyor. Ilerleyen haftalarda nst ye baglayacaklar. O zaman da sirt ustu yarim saat ya da daha fazla yatiracaklar. Normalde sirt ustu yatmamaya calismak iyi olur ama cok da sartlama kendini. Arada bir sey olmaz

Evdeki tarti kayip oldu tasinirken. Doktora gidislerimde tartiliyorum. 1.60 boy
+2 kilo alip 54 olmusum. En azindan diger aylarda 2ser 3er kilo almam lazim. Diger kizimda da son ayda almistim. Bir anda ne olduğumu sasirmistim. O yuzden son haftaya kadar catlak yoktu. Son hafta bacaklar guzelce catlamisti simdi bir daha catlar mi ayni yerler yoksa farkli yerler mi catlayacak diye bekliyorum.

Gecen haftadan beri 3 kelime ingilizcemle kocam ve amerikali musteri arasinda ceviri yapacagim diye helak oldum. Ve Mutlu (ismi bu veledimin) ben konuştukça hareket ediyor garajda. "Nereye düştük lan aylardır duyduğum bu degildi?"
Adam sabah geliyor akşam gidiyor, sgk yapalım bari diyorum.

Mutlu guzel.isim yahu adi gibi olsun insallah mutlu bir.cocuk olsun

Bizim bogachan ismi hala yok

Kızlar şeker yüklemesi sonucum çıkmış cuma gidicem doktora göstericem ama merak içindeyim anlayan var mı?
Canım benimkinin yanında referans değerler yazıyor ama benimki 75 gr yüklemeye göre senin 50 gr ise farklı olabilir. Bilgi olsun diye gönderiyorum. Değerlerimiz yakın ve bana şeker yok denildi.

Eklentiler

• 98FEAF8F-D7E2-4FDC-9E98-F5C1FF167700.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 46
Ay canım geçmiş olsun. Ben de artık bir şey olmaz diyor sağda solda birşeyler kaldırmaya filan başlamıştım. Korktum şimdi. Sen de dinlen iyice dikkat et kendine.
Kendilerini iftara davet ettiren münasebetsiz kişilere kulak asma. Ne bu ya. Ne çekiyoruz bu toplumsal baskıdan arkadaş.

Ay canım geçmiş olsun. Ben de artık bir şey olmaz diyor sağda solda birşeyler kaldırmaya filan başlamıştım. Korktum şimdi. Sen de dinlen iyice dikkat et kendine.
Kendilerini iftara davet ettiren münasebetsiz kişilere kulak asma. Ne bu ya. Ne çekiyoruz bu toplumsal baskıdan arkadaş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…