yaaaa hem de ne sevgidimi bende erkek çocukları daha düşkün olur diye onunla avutuyorum kendimi :) kıskansın babadan :) benimde ne başından hep kız doğmuştu hatta eşim kız çok istiyordu ama erkek olunca sevindim ben :)
yavru. ishal icin dr.a basvursan mi artik diyorum hani..Yok ben tarihi de biliyorum
3 kilo dogarsa babaya gel de anlat. Adam 5kg dogmus, kayinvalidem küçük olsun diyor hep kadin 3 cocugunu da 5kg ya yakin dogurunca boşa hamallik sana yazik diyor ama koca kişisi et yemiyosun sigara iciyosun çocuk küçük olacak demekte.
Yiyemiyorum eti, bir degisik oldum hamilelikte. Onceden de etcil degildim ama yerdim artık yok pek. Tavuk zaten gormeye kokusuna katlanamiyorum. Omega 3 hapiyla da yeterince yagda kızarmış kılçık tadi oluyor ağzımda, haftada iki haftada bir ancak çarşıya inip yiyorum.
Doktor da proteine yuklenicez, karbonhidrat catlagi da arttirir vs dedi.
Bu arada kilo yazanlar boylarini da yazabilir mi? Ben de 85 oldum ama 1.58im. baya yürüyen top yani. +8 deyim doktor 87de anlaşalım dedi. 35 yasinda bile 62 kilo hafif tombul olan kadının geldiği hale bak ya. Allah'tan adam 120 kilo da yaninda hala insani görünüyorum.
Ve ishal çok kötü birisi kızlar, carsiya indim soğuk ter boşaldı iyi kazasiz eve donebildim, büyük rezillik
kiyamamEğer hamilelikte çok kilo almak istemiyorsaniz Asya'ya gelin. Zaten yiyecek bir şey olmadığı için isterseniz de kilo alamıyorsunuzo tatlılar börekler çörekler kim kaybetmiş ki biz bulalım. 6. Ay bitmek üzere ben +3.5 hala. Tüm kilo hakkımı Türkiye'ye saklıyorum
Geçmiş olsun canım ben de akşam boğazım ağrıyınca korktum hemen sirkeli su ile gargara yaptım iyi geldi bana..
sekersizfistikezmesi gecmis olsun kuzum dikkat et c vitamini al yogurt ye sirkeyle gargara yap
@pembepatiks tatlim ya cok.gecmis.olsun.neden.yordun kendini.kiyamam ya dikkat et lutfen artik.uzan.dinlen progestan başladı mi.doktor
Bugun ne kasvetli yahu bunye alt ust soguk ruzgar ne.yapsin.bünyelerÇok teşekkür ederim kuzucum, şapşal Ankara hala böyle soğuk olmasaydı.
bi de karanfilli su cnm. ben de seker sorun oldugu icin dr vermisti. 500ml sicak suya aksamdan 4-5 karanfil koy. sabaha kadar demlensin. sabah o su ile basla guneacaba sudondurmalari mi yapsak? meyve sikip suyla karistirip dondurma kulahlarinda buzluga mi atsak.
cayina tarcin cubugu at kuzum, sekeri muazzam dengeliyormus.
oh gozun aydin.Bu arada grupta bir tek ben mi yaptırdım emin değil,m amniyosentezi, kesin sonucu yazmadım hızlı fish testini yazmıştım da , genetik anormallik yok çok şükür.
ihlamur cnm.Kızlar ben grip oluyorum ya.Sanki az fizyolojik sıkıntım vardı da bu eksikti. Ne yapayım, hamileyken ne yapılır öneriniz var mı?
sinir degerlere olaydi iyiydi.Kızlar şeker yüklemesi sonucum çıkmış cuma gidicem doktora göstericem ama merak içindeyim anlayan var mı?
O zaman bi daha cocuk yaparsam asyaya tasinmayi dusunuuorumEğer hamilelikte çok kilo almak istemiyorsaniz Asya'ya gelin. Zaten yiyecek bir şey olmadığı için isterseniz de kilo alamıyorsunuzo tatlılar börekler çörekler kim kaybetmiş ki biz bulalım. 6. Ay bitmek üzere ben +3.5 hala. Tüm kilo hakkımı Türkiye'ye saklıyorum
Daha dun ogleden sonra basladi, bugün de 1 kere sıkıştırdı. Normalde regl zamani sindirim sistemimin şaftı kayardi, aylardir olmamistim. Çok su içiyorum zaten, gecer yarın öbür gün.yavru. ishal icin dr.a basvursan mi artik diyorum hani..
ben 1.68 boy. +8 deyim suan. 70kg.
25hafta 4gun.
kiyamam
Evett ondan olabilirr 50likti benim kiBilmem ki ama bnm 75 gr lik gazoz verdiler belki ondandır
Gece farketmeden donusun bebege bir zarar vermez. Zaten bebek de sen de rahat olmadiginda donme hissi duyarsin. Hem doktora gidilince ultrason suresince de sirt ustu yatiliyor. Ilerleyen haftalarda nst ye baglayacaklar. O zaman da sirt ustu yarim saat ya da daha fazla yatiracaklar. Normalde sirt ustu yatmamaya calismak iyi olur ama cok da sartlama kendini. Arada bir sey olmazR Rzg14 Haklısın canım yatış şeklimi değiştirmem lazım bu geceden itibaren sırtıma yastık koyucam sırt üstü dönmemek için. Evlendikten sonra anadolu yakasına taşındım burada hiç yakınım yok bütün çevrem avrupa yakasında çok sık görüşemiyorum yoldan dolayıCuma gününü bekliyorum sabırsızlıkla doktor randevumdan sonra anneme gidicem 1 hafta falan kalmayı planlıyorum. Baya resetlemiş olurum inşallah kendimi :) çok teşekkür ederim ♥
Mutlu guzel.isim yahu adi gibi olsun insallah mutlu bir.cocuk olsunGecen haftadan beri 3 kelime ingilizcemle kocam ve amerikali musteri arasinda ceviri yapacagim diye helak oldum. Ve Mutlu (ismi bu veledimin) ben konuştukça hareket ediyor garajda. "Nereye düştük lan aylardır duyduğum bu degildi?"
Adam sabah geliyor akşam gidiyor, sgk yapalım bari diyorum.
Canım benimkinin yanında referans değerler yazıyor ama benimki 75 gr yüklemeye göre senin 50 gr ise farklı olabilir. Bilgi olsun diye gönderiyorum. Değerlerimiz yakın ve bana şeker yok denildi.Kızlar şeker yüklemesi sonucum çıkmış cuma gidicem doktora göstericem ama merak içindeyim anlayan var mı?
Ay canım geçmiş olsun. Ben de artık bir şey olmaz diyor sağda solda birşeyler kaldırmaya filan başlamıştım. Korktum şimdi. Sen de dinlen iyice dikkat et kendine.sağol canım halı bile yıkadım en son bebek arabasını kaldırıp balkona götürdüm yıkamak için. aman dikkat edin kızlar çok pişmanım. artık süpürge bile yapmam. kim ne derse desin kınayacak olan gelip kendisi yapsın. kadın gelecek temizliğe yağmurlar bitsin diye bekledim camlar için. artık ayda bir kadın gelir temizliğe. benim yaptığım hataları yapmayın dikkat edin kızlar yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inşallah
Ay canım geçmiş olsun. Ben de artık bir şey olmaz diyor sağda solda birşeyler kaldırmaya filan başlamıştım. Korktum şimdi. Sen de dinlen iyice dikkat et kendine.sağol canım halı bile yıkadım en son bebek arabasını kaldırıp balkona götürdüm yıkamak için. aman dikkat edin kızlar çok pişmanım. artık süpürge bile yapmam. kim ne derse desin kınayacak olan gelip kendisi yapsın. kadın gelecek temizliğe yağmurlar bitsin diye bekledim camlar için. artık ayda bir kadın gelir temizliğe. benim yaptığım hataları yapmayın dikkat edin kızlar yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?