2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Yaa.. Sağlıkla sıhhatle geçer bu son aylar inşallah ne yaptın kendini bu kadar yoracak dinlen iyice beslenmene dikkat et inşallah Bi dahaki kontrolünde herşey normal der doktorun

Yaa.. Sağlıkla sıhhatle geçer bu son aylar inşallah ne yaptın kendini bu kadar yoracak dinlen iyice beslenmene dikkat et inşallah Bi dahaki kontrolünde herşey normal der doktorun
sağol canım halı bile yıkadım en son bebek arabasını kaldırıp balkona götürdüm yıkamak için. aman dikkat edin kızlar çok pişmanım. artık süpürge bile yapmam. kim ne derse desin kınayacak olan gelip kendisi yapsın. kadın gelecek temizliğe yağmurlar bitsin diye bekledim camlar için. artık ayda bir kadın gelir temizliğe. benim yaptığım hataları yapmayın dikkat edin kızlar yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inşallah

Sor canım rahtlatiyomuş baya inşallah kolay doğumlar nasip olur hepimize

Canım neler yapmışsın öyle ya dikkat et bundan sonra, sen benden de tezcanlıymışsın günlük rutin işler oluyor ama cam kapı uzanarak yapılacak olan işlere kadın geliyor. o yemeğe gelecek olanlarda bir zahmet yemeğini yapıp gelsin, sofrayı kursun

benim 1. saatte 123.93
2. saatte 131.32
doktorum normal dedi. senin sonuçlarına benzer sanki

İnşallah doktorum banada normal der bakalım. Peki içtiğimiz şekerli suyun gramı farkediyor mudur acaba kimi 50gr kimi 75gr içiyor ya bir farkı oluyor mudur acaba sonuca

Sadece meyve yedım dıyordu. Ben az kılo aldım deyınce bana aman nazar deger deme kımseye dıyor bende 6. Aya kadar ıyıydım dedı.Dr gıtmemıs pek son gıttıgınde bebek gelısmemıs uc hafta fılan gerıden gelıyormus.dr bebek beslenememıs tum kıloyu kendın almıssın demıs dr sezaryanla almıslar. Hesaplar karısmıs yanı PiaLeon

şimdi düşünüyorumda nasıl yapmışım onları diye. Allahtan bebeğimin gelişimi falan herşeyi normal. yüzünü kapatmış kollarıyla zar zor görebildik yuvarlak hatlı yüzü dedi doktor. bu arada suwen de %50 indirim var pijamalarda. ben baktım uzun kollu bulamadım. hastane için kompedandan aldım 125 ten 35 tl ye düşmüş bunu aldım tam yazlık

Canim bnm sonucu yükledim referans aralığına bakarsın diye ama her hastanenin daha doğrusu kullandıkları aletlerden dolayı hassasiyeti aralıkları az buçuk değişebiliyor
Eki Görüntüle 2266538

Referans değerler aşagıda yazıyor canım sanki 120.dk olan biraz yüksek gibi senin
Eki Görüntüle 2266539

Sizin referans degerleri niye yuksek 60 dklik 180 max yaziyo yahuu bu degerlere gore benm sekerim yok bana 60dklik sınır 140 didilerr magdurum

İşte gaza geliyoruz gerçekten biraz da temizlik yapayım derken perişan ediyoruz çoğu zaman kendimizi halbuki yapınca noluyo sanki 2 güne aynı yine.. Allah korusun inşallah bebişlerimizi sağlıkla vakitlice gelsinler..

sirt ve bel agrinin cok olmasi yatis seklinden cnm. yoksa hepimzde illaki oluyor. mevsimsel geciste ruh halini etkiliyor. lutfen kendini eve kapatma. mutlaka disari cik. sevdigin insanlarla gorus. bunlarin hepsi gecici donemler.

cnm. ben zamaninda kbb ye gitmistim. o zaman dr anlatmisti. gebelikte burnun icindeki yapilar ice dogru sisiyor ve nefes alma orani azaliyor. yani dogal
Her turlu cevo denedim resmen mahvettim.gecen kendimi.nafile agri daha da artiyor sanirim bunu doktor çözecek
cnm yatmadan once ilik dua al istersen. rahatlatie vucudunu.

o zaman saglikla gelsin paşan cnm... oglunda krese kolay adapte olur insallah.

R Rzg14 Haklısın canım yatış şeklimi değiştirmem lazım bu geceden itibaren sırtıma yastık koyucam sırt üstü dönmemek için. Evlendikten sonra anadolu yakasına taşındım burada hiç yakınım yok bütün çevrem avrupa yakasında çok sık görüşemiyorum yoldan dolayı Cuma gününü bekliyorum sabırsızlıkla doktor randevumdan sonra anneme gidicem 1 hafta falan kalmayı planlıyorum. Baya resetlemiş olurum inşallah kendimi :) çok teşekkür ederim ♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…