Geçmiş olsun canım ben de akşam boğazım ağrıyınca korktum hemen sirkeli su ile gargara yaptım iyi geldi bana..Kızlar ben grip oluyorum ya.Sanki az fizyolojik sıkıntım vardı da bu eksikti. Ne yapayım, hamileyken ne yapılır öneriniz var mı?
Yaa.. Sağlıkla sıhhatle geçer bu son aylar inşallah ne yaptın kendini bu kadar yoracak dinlen iyice beslenmene dikkat et inşallah Bi dahaki kontrolünde herşey normal der doktorunuzun zaman oldu girmeyeli bugün kontrolüm vardı çamaşır sepeti bile kaldırmayacaksın dedi doktor kanama alanları oluşmuş. dinleneceksin dedi. kendimi çok suçlu hissediyorum hiç oturmadım kendimi çok yordum. doktor sen ağır ne iş yaptın dedi. kül kediliğinden istifa ediyorum 3 ay boyunca yatmayı düşünüyorum. birde arayıp size iftara nezaman geliyoruz diyenler olmuş eşime. nasıl insanlar var ya anlamıyorum. dualarınızı bekliyorum sağ sağlim kucağıma alayım kızımı. krndimi hiç affetmiyorum
Benım gorumcemde buna benzer olmus 55 hamıle kalmıs 90la dogurdum dıyorValla insanın gözü korkuyr canım ben de 1 kilo gidip gelyrm ama 35 kilo ve 3 ay görünce aman allahım dedim
sağol canım halı bile yıkadım en son bebek arabasını kaldırıp balkona götürdüm yıkamak için. aman dikkat edin kızlar çok pişmanım. artık süpürge bile yapmam. kim ne derse desin kınayacak olan gelip kendisi yapsın. kadın gelecek temizliğe yağmurlar bitsin diye bekledim camlar için. artık ayda bir kadın gelir temizliğe. benim yaptığım hataları yapmayın dikkat edin kızlar yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inşallahYaa.. Sağlıkla sıhhatle geçer bu son aylar inşallah ne yaptın kendini bu kadar yoracak dinlen iyice beslenmene dikkat et inşallah Bi dahaki kontrolünde herşey normal der doktorun
Bir arkadaşim da 30 kilo almış.
Ancak bunlar zayif insanlar zaten, o kadar kiloyla benim kadar anca olmuslardir
[/QUOTE
Benım gorumcemde buna benzer olmus 55 hamıle kalmıs 90la dogurdum dıyorson uc aydan aldm dedı. Cıktım 22 kılosu gıtmıstı dedı kızı da 2.600 dogmus.
[/QUO
Bu hesabı aklım almadi
Sor canım rahtlatiyomuş baya inşallah kolay doğumlar nasip olur hepimizeBenim gittiğim devlet hastanesi de aynı senin anlattığın gibi tek kişilik odalarda sancını çekip doğum yapıyorsun. Ama tek eksi yanı erkek almıyorlar. Bayan alıyorlar. Suda doğum olayını bi sorayım bende :)
Canım neler yapmışsın öyle yasağol canım halı bile yıkadım en son bebek arabasını kaldırıp balkona götürdüm yıkamak için. aman dikkat edin kızlar çok pişmanım. artık süpürge bile yapmam. kim ne derse desin kınayacak olan gelip kendisi yapsın. kadın gelecek temizliğe yağmurlar bitsin diye bekledim camlar için. artık ayda bir kadın gelir temizliğe. benim yaptığım hataları yapmayın dikkat edin kızlar yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inşallah
benim 1. saatte 123.93
2. saatte 131.32
doktorum normal dedi. senin sonuçlarına benzer sanki
benim 75 di canım ama referans farkediyor mu bilmiyorum gerçektenİnşallah doktorum banada normal der bakalım. Peki içtiğimiz şekerli suyun gramı farkediyor mudur acaba kimi 50gr kimi 75gr içiyor ya bir farkı oluyor mudur acaba sonuca
Benimde 75 di canım bakalım artık cuma belli olacak ak mı kara mı hayırlısı :)benim 75 di canım ama referans farkediyor mu bilmiyorum gerçekten
şimdi düşünüyorumda nasıl yapmışım onları diye. Allahtan bebeğimin gelişimi falan herşeyi normal. yüzünü kapatmış kollarıyla zar zor görebildik yuvarlak hatlı yüzü dedi doktor. bu arada suwen de %50 indirim var pijamalarda. ben baktım uzun kollu bulamadım. hastane için kompedandan aldım 125 ten 35 tl ye düşmüş bunu aldım tam yazlıkCanım neler yapmışsın öyle yadikkat et bundan sonra, sen benden de tezcanlıymışsın günlük rutin işler oluyor ama cam kapı uzanarak yapılacak olan işlere kadın geliyor. o yemeğe gelecek olanlarda bir zahmet yemeğini yapıp gelsin, sofrayı kursun
Canim bnm sonucu yükledim referans aralığına bakarsın diye ama her hastanenin daha doğrusu kullandıkları aletlerden dolayı hassasiyeti aralıkları az buçuk değişebiliyor
Eki Görüntüle 2266538
Referans değerler aşagıda yazıyor canım sanki 120.dk olan biraz yüksek gibi senin
Eki Görüntüle 2266539
İsyannnnnnnnnnnnn !!!Sizin referans degerleri niye yuksek 60 dklik 180 max yaziyoyahuu bu degerlere gore benm sekerim yok bana 60dklik sınır 140 didilerr magdurum
İşte gaza geliyoruz gerçekten biraz da temizlik yapayım derken perişan ediyoruz çoğu zaman kendimizi halbuki yapınca noluyo sanki 2 güne aynı yine.. Allah korusun inşallah bebişlerimizi sağlıkla vakitlice gelsinler..sağol canım halı bile yıkadım en son bebek arabasını kaldırıp balkona götürdüm yıkamak için. aman dikkat edin kızlar çok pişmanım. artık süpürge bile yapmam. kim ne derse desin kınayacak olan gelip kendisi yapsın. kadın gelecek temizliğe yağmurlar bitsin diye bekledim camlar için. artık ayda bir kadın gelir temizliğe. benim yaptığım hataları yapmayın dikkat edin kızlar yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inşallah
Bilmem ki ama bnm 75 gr lik gazoz verdiler belki ondandırSizin referans degerleri niye yuksek 60 dklik 180 max yaziyoyahuu bu degerlere gore benm sekerim yok bana 60dklik sınır 140 didilerr magdurum
sirt ve bel agrinin cok olmasi yatis seklinden cnm. yoksa hepimzde illaki oluyor. mevsimsel geciste ruh halini etkiliyor. lutfen kendini eve kapatma. mutlaka disari cik. sevdigin insanlarla gorus. bunlarin hepsi gecici donemler.Günaydın canlar. Berbat bir haldeyim hem fiziken hem ruhen. Gece sürekli uyanıyorum. Ne zaman uyansam kendimi sırt üstü yatarken buluyorum bu sebepten midir nedir sırtımda ve belimde müthiş bir ağrıyla uyanıyorum. Tabi göğüs kafesim kaburgalarımda aynı şekilde. Nefes alıp verirken bile batıyor. Ruhen çöküntüdeyim zaten. Hamilelik depresyonu diye bişey varsa dibine kadar yaşıyorum sanırım. Dipsiz bir kuyudayım sanki. Çıkış yok, geri dönüş yok. Off bee.
Sabah sabah içinizi karartmak istemezdim ama içimi dökmek istedim
cnm. ben zamaninda kbb ye gitmistim. o zaman dr anlatmisti. gebelikte burnun icindeki yapilar ice dogru sisiyor ve nefes alma orani azaliyor. yani dogalhmmm, tamam canim. zaten arada bir kendimi sit ustu yakaladigimda tam sirt ustu degilde hafif yantrikimsi yatiyorum haha..
terslik o ya, sola donuk uykuyu komforlu bulmuyorum, hep saga donuyorum yahu. bide burun deliklerim sanki icerden sisti, nefes alip verislerim burundaki nefes borularinin sismesi sebebiyle agirlasmis olabilir mi? bana mantikli geldi ahah..
sunun surasinda 2,5 ayimiz kaldi. agustos basi dogurucam ben, oyle hissediyorum:)
cnm yatmadan once ilik dua al istersen. rahatlatie vucudunu.Her turlu cevo denedim resmen mahvettim.gecen kendimi.nafile agri daha da artiyorsanirim bunu doktor çözecek
o zaman saglikla gelsin paşan cnm... oglunda krese kolay adapte olur insallah.Selam kizlar oglumu krese verdim kac gundur onunla ugrasiyorum buralara bakamadim. Bugun kontrolum vardi iki doktor iki ayri haftada kiz demislerdi ama oglum olacakmis sok olduk esimle 16 haftada kendi doktorum kesin kiz dedi 20 haftada detayli ultrasonda kiza benziyor dedi bu hafta kendi doktorum pipi resmi verdi bize saglikla dogsun tabi cinsiyet onemli degil ama resmen sok olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?