2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
3.5 gün öncesine kadar sert darbeler alırken 3.5 gündür varla yok arası hareket hissediyorum kızlar.. tamam evet bi hareket var ama çok çok hafif oluyor ve bu beni endiselendiriyor..randevuya da daha var.

3.5 gün öncesine kadar sert darbeler alırken 3.5 gündür varla yok arası hareket hissediyorum kızlar.. tamam evet bi hareket var ama çok çok hafif oluyor ve bu beni endiselendiriyor..randevuya da daha var.
Tam ben yazicaktim ben de ayni haldeyim.varla yok.arasi korktum ya neden boyle.oldu yorulmadim da gun.boyu insallah iyilerdir kuzum içimizi ferah tutalim Allah korusun

Aynen gercekten rezillikten baska bisey olmuyo bide iftara gelmek nedir hamile birinin ewine Allah askina ya geldiniz gittiniz normal.zamanda daha hala mi yani hizmet bekleniyor... Toplumsal baski kadar kotu bisey yok bizim memlekette... Daha simdiden hemen arkasina 2. Yi yap diyenler var vallahi herkes herseye karisiyor her turlu beklentiui duymayi da hak goruyor

Tam ben yazicaktim ben de ayni haldeyim.varla yok.arasi korktum ya neden boyle.oldu yorulmadim da gun.boyu insallah iyilerdir kuzum içimizi ferah tutalim Allah korusun
Aslında dün ve bugün dışarıdaydım gün boyu..yoruldum ondan desem ilgisi yok bence genelde hergun çıkıyorum hareket halindeyim hep ama eve gelip uzanınca hissederdim sert darbeleri ama bi kaç gündür varla yok arası.. senin ne zamandır oyle

Benim de bir kaç gündür hareketler hafif. Bence normaldir.
Bu arada hamilelik duygu değişikliği depresyon konuşulmuş. Ben de 2/3 gün böyle bir kötü olup sonra toparlıyorum sıklıkla. Genelde moralim çok bozukken bebek çok hareket ediyor sanki. Geçen gece rüyamda bile depresyona girmişim hiç yok yere rahmetli annemi filan görürken ağlamaklı oldum göbeğimin oradan bir tekme mi desem tırmalama gibi acıtıcı bir dürtüklenme ile zıpladım resmen. Aslında moralleri yüksek tutmalıyız ama salmıyor ki hormonlar bizi. Şafak 97 oyyyy geçer mi ki?

Canim onu ben doktora sormustum 1 hafta cok hareketli oluyo 1 hafta cok durgun kendin gbi dusun dedi her zaman ayni enerjin yerin de oluyomu hayir onlarda ayni biz gbi bazi hafta cok hareketli bazi hafta seyrek olur dedi... Mesela gecen hafta takla atiyodu icerde resmen yumruk atar gbi hareketler yapiyodu bu hafta sanki parmak hareketi var sadece azaldi yaninisleri belli olmuyor

Ve Efelihayat eger mesgaleniz varsa az hissedebilirsiniz. Ben kampin ikinci günü cok hissettim çünkü cok isim yoktu, kendimi dinlemeye vaktim vardi.
Ve udg06 sen bizden iyi biliyorsun ki zaman gececek ve dogup bizi cildirtmak suretiyle ağzımıza edecekler

Belim koptu koptu. Rotoskolyoz kendini hissettirmeye başladı, geleceğim çok karanlık. 3 vakte kadar tutuk bel çıktı falımda

Canim Allah cennet mekani versin annecigine, demekki icerdeki uzulme anne diyo

dikkat et canım korkumdan tabak bile kaldıramıyorum şimdi ilk defa böyle bir şey geldi başıma oğlum kucakla diye ağlıyor kıyamıyordum kucaklıyordum şimdi kaldırmam artık. çok sosyal bir aileyiz aslında gelenimiz gidenimiz eksik olmaz bizde çok gezeriz eşim kendi kulaklarıyla duydu doktorun dediklerini zaten kimseyi çağırmaz artık.

O ikinciyi yap diyenlere de ayrı gıcığım var yıllardır. Hiç sorma çok dertliyim o konuda. Şimdi allah var ikinciyi yıllarca istemedim. İstediğimde de olmadı düştü vs. Ben çok dert etmedim bu durumu ama millete bin türlü açıklama yapmam gerekti yıllarca. Şimdi hamile kaldım “neyse üçüncüsü kız olur”diyenler var Bi bitmediler yahu. 40 yaşındayım yaw şaka yapıyorlardır heralde dedim baktım epeyce ciddiler. Velhasıl kulak tıkamayı öğrenmemiz lazım bunlar eşeysiz ürüyor bitmeleri mümkün değil zannımca. Onları takarsak biz bitiyoruz

Ya aslında evet mantıklı düşününce öyle diyorsun da ama mantık dışı dusunince insan endişeleniyor...Allah korktuklarımizla sınamasın rabbim su mübarek.ayda

Bana nişanımın olduğu gün düğün ne zaman..doğum yapıp eve geldiğim gün ziyarete gelenler de 2. Ne zaman diye sormuslardi..

Aynen benimde öyle iste..bi kaç gün önce dışarıdan belli olan hareketler şimdi nerdeyse içeride ben zor hissediyorum
Aynen.kuzum dag gibi cikinti yapiyordu kabariyordu simdi hafif cok.hafif demekki.normal.korkmayalim yine hepimiz ayniyiz Allah korusun

2 aydir kiz isminde anlasamayan biz bir saatte erkek ismi bulduk demekki icimize mi dogmus ne olmus. Oglumuzun adi sarp olacak
Adıyla uzun ömürlü sağlıklı yaşasın inşallah.. Biz hala anlaşamadık karar veremedim.koca diyor ateş ben diyor poyraz bakalım ne olacak..başka isimlere de açığım ama aklıma.pek bisey gelmiyor..poyrazda oğluma uyumlu olsun diye istiyorum oğlum ruzgar

Kuzey anil hosuma gidiyor oglumum adi tuna fikir olsun isim bulmak zor karar verince rahatliyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…